Close
مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان بسیار مورد توجه است، آلمان به عنوان پنجمین کشور مطلوب برای مهاجرت است . این به

خاطر آن است که اقتصاد ، سیستم آموزشی و فرصت های شغلی خوبی را برای مهاجران فراهم می کند .

مردم از سراسر جهان می خواهند فرصتی برای مهاجرت به آلمان داشته باشند.

راه های متعددی وجود دارد که شهروندان خارجی بتوانند به آلمان مهاجرت کنند .

برای مهاجرت به آلمان ، به دلیلی معتبر نیاز دارید که شامل موارد زیر می شود :

• مهاجرت به آلمان برای اشتغال

• تحصیل در آلمان

• سرمایه گذاری در آلمان

• مهاجرت به آلمان برای پیوستن به خانواده

• مهاجرت به آلمان برای سکونت

آلمان با کشورهای دانمارک، اتریش، لهستان، جمهوری چک، سوئیس، فرانسه، لوکزامبورگ، هلند و بلژیک همسایه

است. پایتخت این کشور، شهر برلین می باشد. مردم آلمان به زبان آلمانی صحبت می کنند. واحد پول کشور یورو

می باشد. دین مردم پروتستان و کاتولیک رومی است. این کشور دارای آب و هوای معتدلی است.

شرایط مهاجرت به آلمان

با وجود اینکه روش های مختلفی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد و هر کدام از آنها دارای الزامات خاص

خود هستند، اما شباهت هایی نیز در آن ها وجود دارد. برای مهاجرت به آلمان باید دارای شرایط زیر باشید:

ثبات مالی خود را ثابت کنید :

متقاضیان باید ثابت کنند که می توانند نیاز های مالی خود را در آلمان تامین کنند . حتی اگر شما بخواهید

در آلمان کار کنید، باید برای هزینه های اولیه خود تمکن مالی داشته باشید .

باید بیمه درمانی داشته باشید :

شما نمیتوانید بدون پوشش بیمه درمانی معتبر به آلمان مهاجرت کنید. راه هایی وجود دارد که بتوانید بیمه

درمانی آلمان را دریافت کنید ، زیرا نمی توانید مطمئن باشید که مقامات آلمان بیمه درمانی خارجی را قبول

کنند.

برای تحصیل در آلمان باید در دانشگاه پذیرفته شوید.

دارای حداقل مهارت اساسی در زبان آلمانی باشید:

برای زندگی در آلمان، باید با زبان آلمانی آشنایی داشته باشید . مهارت زبان شامل سه سطح A، B و C

می باشد . که هر یک از آنها از دو بخش تشکیل می شود . به این صورت که مهارت زبان به سطح A1، A2

یا پایه، B1 ، B2 یا مهارت زبان، و C1، C2 یا مهارت های پیشرفته زبان تقسیم می شود .

برای مجوز مهاجرت در آلمان ، شما باید در امتحانات زبان شرکت کنید و به A1 یا B1 برسید . اگر می خواهید

اقامت دائم آلمان دریافت کنید ، به مهارت بالاتری از سطح C1 یا C2 نیاز خواهید داشت .

ویزای آلمان را دریافت کنید :

شهروندان این کشورها باید قبل از ورود به آلمان درخواست ویزای خود را صادر کنند.

مهاجرت به آلمان - اقامت در آلمان - سرمایه گذاری در آلمان - تحصیل در آلمان - ویزای کار در آلمان

ویزای کار در آلمان

یکی از راه های مهاجرت به آلمان اخذ ویزای کار در آلمان می باشد. آلمان دچار کمبود کارگران ماهر و

افراد واجد شرایط برای کار در این کشور است. آنها دائما در جستجوی مهندسان، متخصصین فناوری

اطلاعات، کارکنان پزشکی و دیگر متخصصان واجد شرایط هستند.

از این رو، یکی از راه های مهاجرت به آلمان، اقامت کاری در آلمان است.

مراحل اخذ ویزای کار در آلمان عبارتند از:

– پیدا کردن یک کار در آلمان، که اتباع خارجی را می پذیرد؛

– درخواست ویزای کار در آلمان؛

– به آلمان سفر کنید و اجازه اقامت کار بگیرید؛

علاوه بر این، برای دریافت اقامت کاری در آلمان، کارفرما و کارمند باید ثابت کنند که:

– کمبود کارکنان آلمانی یا اتحادیه اروپا وجود دارد؛

– کارمند جدید شرایط مشابهی با سایر کارکنان آلمانی ، از لحاظ حقوق و دستمزد و محیط کار دارد؛

– این که کارمند با تمام شرایط مورد نیاز آموزش و کار برای موقعیت شغلی مواجه است؛

– این که کارمندی که شرکت استخدام میکند تمام الزامات کشور آلمان ( اسناد ثبت و صدور گواهینامه )

را فراهم می کند.

زمانی که موفق به دریافت ویزای کار در آلمان شدید ، اگر بعد از پایان زمان اقامت ، کارفرمای شما مایل

به ادامه رابطه کاری با شما بود ، می توانید درخواست اقامت دوباره بدهید و یا اینکه برای اقامت دائمی

اقدام نمایید . با این حال اگر شما یک کارگر غیر متخصص هستید، مهاجرت به آلمان بر اساس اشتغال

بسیار سخت تر خواهد بود.

یک راه دیگر این است که پس از اتمام تحصیل در آلمان مشغول به کار شوید و ویزای کار در آلمان را

دریافت نمایید.

اقامت کاری در آلمان

کارت آبی اتحادیه اروپا به کارگران ملی خارجی ( که شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیستند ) که

دارای مدارک بالا هستند و می خواهند در آلمان کار کنند و این مهارت ها را اعمال کنند، داده می شود.

مدارک بالا به این معنی است که فرد دارای مدرک کارشناسی یا  فارغ التحصیل در هر رشته خاص است.

برای واجد شرایط بودن کارت آبی اتحادیه اروپا، شما باید یک در آلمان پیدا کنید و حداقل حقوق سالانه

شما باید 50،800 یورو باشد.

کارت آبی اتحادیه اروپا صاحبان حق را به مدت چهار سال در آلمان اقامت می دهد و امکان تغییر اقامت

موقت به اقامت دائمی را دارد . برای واجد شرایط بودن برای سکونت دائمی، فرد باید مهارت کافی زبان

آلمان را داشته باشد، باید بتواند نیازهای مالی خود را برآورده  کند، و همچنین باید بیش از 33 ماه در محل

کار خود در آلمان کار کرده باشد که نیاز به مهارت های به دست آمده از بالاترین مدارک تحصیلی دارد.

تحصیل در آلمان

بسیاری از مردم این را نمی دانند، اما آلمان، آموزش های رایگان را ارائه می دهد. این بدان معنی است

که بر خلاف مکان هایی مانند ایالات متحده که هزینه های هنگفتی برای اتباع دارند، دانشگاه های آلمانی

هزینه های بسیار کمتری دارند و یا اینکه کاملا رایگان هستند . از این جهت، آلمان محل مناسبی برای

مهاجرت تحصیلی است . برای تحصیل در آلمان باید ابتدا ویزا دریافت کنید . اگر ویزای تحصیلی آلمان را

دریافت کردید و مدرک تحصیلی خود را نیز کسب نمودید ، بعد از پایان تحصیل در آلمان با یافتن یک شغل

مناسب می توانید اقامت در آلمان را دریافت کنید .

طبق گزارشات 54 درصد از دانش آموزانی که تحصیل در آلمان انجام داده اند ، در این کشور باقی مانده

و صاحب شغل شده اند . تحصیل در آلمان می تواند منجر به اخذ ویزای کار در آلمان شود.

مهاجرت به آلمان - اقامت در آلمان - سرمایه گذاری در آلمان - تحصیل در آلمان - ویزای کار در آلمان

سرمایه گذاری در آلمان

یکی از راه های مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری در آلمان است. کارآفرینان و سرمایه گذارانی

که در آلمان فرصت های اقتصادی ایجاد می کنند مجاز به مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در آلمان

هستند . با این حال، آستانه معینی از سرمایه گذاری وجود دارد که شما باید آن را ایجاد کنید. این مقدار

250،000 یورو است. علاوه بر این، شما باید یک ویزای شغلی تحت عنوان ویزای کار در آلمان دریافت

کنید .

برای دریافت ویزای کار در آلمان باید موارد زیر را ثابت کنید:

برای سرمایه گذاری در آلمان شما باید سرمایه لازم را داشته باشید؛

برای سرمایه گذاری در آلمان باید سرمایه گذاری شما به اقتصاد آلمان کمک کند؛

برای سرمایه گذاری در آلمان باید سرمایه گذاری شما برای کشور مورد نیاز باشد؛

اگر وضعیت خود را به عنوان یک کارآفرین در آلمان حفظ کنید، پس از سه سال مجوز اقامت نامحدود

در آلمان را دریافت خواهید کرد ، به این معنی که شما می توانید هر زمان که بخواهید وارد آلمان

شده و یا آن را ترک کنید . سرمایه گذاری در آلمان می توانید گزینه مناسبی برای اخذ اقامت این

کشور باشد.

اقامت دائم آلمان

وقتی یک ویزا برای مهاجرت دریافت می کنید، مجوز اقامت را نیز دریافت خواهید کرد. اجازه اقامت می تواند

موقتی و دائمی باشد. اقامت موقت اجازه می دهد که اتباع خارجی برای مدت مشخصی در آلمان بمانند

و سپس به کشورهای خود بازگردند. اقامت دائم به این معنی است که مهاجر خارجی می تواند تا زمانی

که می خواهد در آلمان بماند و هر زمانی که بخواهد می تواند به کشور خود بازگردد. با این حال اقامت دائم

به این معنی نیست که شما یک شهروند آلمانی هستید . کسانی که مجوز اقامت استاندارد یا یک کارت

آبی اتحادیه اروپا برای حداقل 5 سال را داشته اند و به زبان آلمانی تسلط کافی داشته باشند به آنها اقامت

دائمی آلمان تعلق می گیرد .

اقامت در آلمان از طریق ازدواج

یکی از راه های مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج می باشد. ازدواج با فردی از تابعه کشور آلمان به اخذ

اقامت این کشور منجر می شود. بعد از گذشت سه سال شما می توانید برای اخذ اقامت دائم و شهروندی

این کشور اقدام نمایید. برای اخذ اقامت از این طریق باید ثابت شود که فرد آلمانی منابع مالی کافی برای

پرداخت هزینه های خود و همسرش را دارا می باشد. شخص خارجی باید تا حدی با زبان آلمانی آشنا

باشد. شما باید ثابت کنید که ازدواجتان واقعی است و هدف از ازدواج تنها اخذ اقامت آلمان نیست. موارد

فوق باید توسط سفارت آلمات تایید شود.

مهاجرت به آلمان - اقامت در آلمان - سرمایه گذاری در آلمان - تحصیل در آلمان - ویزای کار در آلمان

ویزای توریستی آلمان

اگر قصد مسافرت به کشور آلمان را دارید، می توانید برای اخذ ویزای توریستی اقدام نمایید. در واقع

شما می توانید با اخذ ویزای شینگن اروپا در کشور آلمان و دیگر کشورهای عضو شینگن برای مدت 90

روز اقامت داشته باشید. اما در این مدت به شما اجازه کار و یا تحصیل داده نمی شود.

برای اخذ ویزای فوری اروپا لازم است که توانایی مالی خود را اثبات کنید، بیمه درمانی با حداقل پوشش

30000 یورو داشته باشید، و شناسنامه ایرانی، گذرنامه، سه قطعه، مدارک شغلی،  عکس ارائه دهید.

شما می بایست برای اخذ ویزا و ارائه مدارک فوق به سفارت آلمان مراجعه نمایید.

پیشنهاد ویژه

تماس و مشاوره سریع