مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش که از کشورهای حوزه شینگن است به دلیل مزایای زیادی که دارد بسیار مورد توجه

است. اتریش یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است.اتریش عضو اتحادیه اروپا و منطقه شینگن است

که مزایای زیادی برای ساکنان آن ارائه می دهد. اتریش دارای یک بازار سرمایه اجتماعی پرطرفدار همراه

با یک سطح بالایی از زندگی است و سیستم های مدرسه و زیرساخت های مراقبت های بهداشتی نیز

در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است. صنعت گردشگری تقریبا 9 درصد از تولید ناخالص داخلی

اتریش را با انرژی های آبی، انرژی باد و انرژی خورشیدی که دیگر بخش های اصلی اقتصادی است را

تشکیل می دهد.

کشور اتریش در اروپای غربی واقع شده است. زبان ملی این کشور کوهستانی آلمانی می باشد . پول

رسمی اتریش یورو است . پایتخت اتریش شهر وین می باشد. این کشور با کشورهای مجارستان،

اسلواکی، اسلوونی، ایتالیا، جمهوری چک، آلمان، لیختن اشتاین و سوئیس همسایه است. اتریش دارای

آب و هوای معتدلی است.

اقامت در اتریش

اگر قصد اقامت در اتریش را برای مدت بیش از 6 ماه دارید، باید برای اجازه  اقامت درخواست دهید. مجوز

اقامت در اتریش توسط مقامات این کشور صادر می شود.

شما باید قبل از ورود به اتریش درخواست خود را ارائه دهید. هزینه های پرداخت شده در بیشتر موارد به

100 یورو می رسد. علاوه بر این (تقریبا) تمام شهروندان غیر اتحادیه اروپا که برای اجازه اقامت درخواست

می کنند و قصد دارند برای مدت بیش از 24 ماه در اتریش اقامت داشته باشند باید یک توافقنامه را امضا

کنند.

راه های اقامت در اتریش

راه های زیر برای اقامت در اتریش امکان پذیر است :

سرمایه گذاری در اتریش

تحصیل در اتریش

ویزای کار در اتریش

مهاجرت به اتریش - اقامت در اتریش - سرمایه گذاری در اتریش - تحصیل در اتریش - ویزای کار در اتریش

ویزای کار در اتریش

یکی از راه های مهاجرت به اتریش از طریق اخذ ویزای کار در اتریش می باشد. برای افراد متخصص به

مدت یکسال اجازه کار و اقامت داده می شود.

برای اقامت کاری در اتریش باید مدارک زیر را ارائه دهید:

دعوتنامه از یک کارفرما، حداقل مدرک تحصیلی لیسانس ، داشتن پیشنهاد شغلی یکی از شرایط اخذ

ویزای کار در اتریش این است کارفرما باید ۳ ماه در کشور اتریش و ۳ ماه در اتحادیه اروپا این شغل اگهی

نماید و درصورتی که فردی برای این کار پیدا نشد می تواند برای جذب متخصص خارجی اقدام کند.

راه دیگر همان گونه که توضیح داده شد این است که می توانید پس از اتمام تحصیل دراتریش برای دریافت

شغل و اخذ ویزای کار در اتریش اقدام کنید.

نوع دیگر این است که ابتدا ویزای جستجوی کار را دریافت کنید که این ویزا برای مدت شش ماه صادر

می شود . معمولا بعد از آنکه 4 تا 5 سال در این کشور کار کرده و مالیات پرداخت کنید میتوانید تقاضای

اقامت دائم نمایید.

تحصیل در اتریش

یکی از راه های مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در اتریش می باشد. تحصیل در اتریش رایگان

می باشد. اتریش از کشورهای پرطرفدار برای تحصیل می باشد. اخذ ویزای تحصیلی اتریش به دلیل رتبه

بالای دانشگاه های این کشور، کیفیت بالای زندگی، نیاز نداشتن به مدرک زبان آلمانی و سطح بالای

آموزشی توصیه می شود. برای تحصیل در اتریش شما به ترجمه رسمی مدرک دیپلم ، پیش دانشگاهی

و مدرک لیسانس و ریز نمرات آنها ؛ ترجمه کارت ملی و شناسنامه؛ ۱۲ قطعه عکس ؛ نامه قبولی در کنکور

و کپی صفحه اول گذرنامه نیاز دارید. بعد از اتمام تحصیل در اتریش می توانید ویزای کار در اتریش را دریافت

نمایید.

مهاجرت به اتریش - اقامت در اتریش - سرمایه گذاری در اتریش - تحصیل در اتریش - ویزای کار در اتریش

سرمایه گذاری در اتریش

یکی از راه های اخذ اقامت در اتریش از طریق سرمایه گذاری در اتریش می باشد که از طریق

ثبت شرکت در اتریش امکان پذیر است.

برای این کار لازم است که شما مبلغ ۳ میلیون یورو را سرمایه گذاری کنید . و در نتیجه آن سرمایه گذار

می تواند برای خود و خانواده اش پاسپورت اتریشی دریافت کند . برای این کار ۴ تا ۱۲ ماه زمان لازم است.

با توجه با نرخ مالیات در این کشور، امروزه این روش مهاجرتی برای اتریش طرفدار پیدا کرده است.به علاوه

متقاضیان سرمایه گذاری در املاک و مستغلات، باید یک سند کیفری مشخص داشته باشند.

هیچ نیازی به زبان، آزمون پزشکی یا مصاحبه وجود ندارد. اسناد بسیار ساده برای این برنامه لازم است.

درخواست آسان است و نیازی به اقامت در کشور وجود ندارد.

اقامت دائم اتریش و شهروندی

به طور معمول، برای تبدیل شدن به یک شهروند اتریشی، یک مهاجر خارجی باید به طور مستمر در کشور

برای مدت ده سال اقامت داشته باشد. با این وجود، سرمایه گذاران خارجی که سهم اقتصادی قابل توجه

در کشور دارند، واجد شرایط درخواست شهروندی اتریشی هستند از این رو می توان شرایط اقامت طولانی

مدت را دور زد.

سرمایه گذاری واجد شرایط باید فعال باشد، مانند تشکیل یک شرکت بازرگانی جدید که به لحاظ جغرافیایی

مقر اصلی در اتریش باشد یا سرمایه گذاری مستقیم در یک کسب و کار اتریشی که شغل جدیدی را ایجاد

می کند و یا فروش محصول را افزایش می دهد. سرمایه گذاری های منفعل مانند سرمایه گذاری در اوراق

قرضه دولتی و یا املاک و مستغلات برای برنامه شهروندی واجد شرایط نیست. حداقل مبلغی که باید

سرمایه گذاری شود وجود ندارد اما به طور کلی مبلغ حداقل 2،000،000 یورو برای تأیید درخواست مورد نیاز

است.

درخواست خود شهروندی نسبتا ساده است، به ویژه در مقایسه با برنامه های مشابه در سایر کشورهای

عضو اتحادیه اروپا، زیرا متقاضیان خارجی لازم نیست که زبان آلمانی را آموخته باشند. اما نیاز به ارائه

فرم های تکمیل شده دارد که اطلاعات جغرافیایی مربوط به سرمایه گذار و خانواده او را ارائه می دهد و

همچنین توضیحی در مورد جایی که صندوق های سرمایه گذاری هدایت می شوند و این که چگونه آنها

سهم قابل توجهی را برای کشور ایجاد می کنند. علاوه بر این، سرمایه گذار باید مدرک سابقه کیفری خود

را ارائه دهد.

پردازش درخواست حدود 12-18 ماه طول می کشد، زیرا هر وزیر دولت اتریش باید به صورت جداگانه و

شخصی درخواست را تایید کند. بنابراین، هر وزیر باید کاملا متقاعد شود که تصویب درخواست سرمایه گذار

و سهم اقتصادی برای اتریش حیاتی است.

مزایای پاسپورت اتریشی

با مهاجرت به اتریش و اخذ پاسپورت اتریشی از مزایای زیادی برخوردار می شوید. شهروندی این کشور

به سرمایه گذاران اجازه می دهد تا همسر و فرزند او نیز به شهروندی دست یابند. از آنجا که اتریش

عضو شینگن است، گذرنامه اتریش اجازه می دهد تا دارنده  آن برای سفر و کار آزادانه در هر یک از 27

کشور عضو اتحادیه اروپا نیاز به گرفتن ویزا و یا سند مسافرت دیگر نداشته باشد.

دارندگان گذرنامه های اتریش نیز واجد شرایط هستند که به آسانی انتقال دارایی ها و خرید املاک در

هر یک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا داشته باشند. همچنین صاحبان گذرنامه های اتریش برای ورود

به این کشور نیازی به ویزای ایالات متحده ندارند البته باید زمان اقامت آنها کمتر از 90 روز باشد. علاوه

بر این، نیازی نیست که سرمایه گذار خارجی پس از اخذ پاسپورت به طور فیزیکی در اتریش اقامت داشته

باشد. مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری یکی از راه های پرطرفدار است.

متقضیان سرمایه گذاری در اروپا باید قبل از انجام این کار در این مورد اطلاعات کافی داشته باشند. برای

انجام مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یکی از مواردی که شما نیاز دارید فهمیدن این موضوع است که

بهترین کشور اروپایی برای سرمایه گذاری کدام است. موسسه حقوقی مونتیکال می توانید شما را در

امر سرمایه گذاری در اتریش و دیگر کشورهای اروپایی یاری رساند.