Close
مهاجرت به استونی

مهاجرت به استونی

مهاجرت به استونی نیازمند داشتن اطلاعات در زمینه این کشور می باشد. انواع ویزای استونی برای ورود به

این کشور به شرح زیر می باشد:

ویزای شنگن اجازه می دهد تا دارنده به مدت 3 ماه برای اهداف گردشگری یا کسب و کار در استونی و

کشورهای عضو شینگن باقی بماند. مجموع اقامت در استونی نباید بیشتر از 3 ماه (90 روز) باشد. ویزای شینگن

باید به صورت شخصی و نه از طریق پست درخواست شود. 2 تا 10 روز کاری طول می کشد تا یک ویزای شینگن

برای اقامت کوتاه مدت به دست آید. مدت زمان پردازش ویزاهای بلند مدت می تواند تا چند ماه باشد.

ویزای حمل و نقل هوایی (A) اجازه می دهد فرد از طریق فرودگاه بین المللی شینگن بدون وارد شدن به کشور

پرواز خود را در فرودگاه عوض کند.

یک ویزای حمل و نقل (B) اجازه می دهد تا فرد کمتر از 5 روز از طریق کشورهای شینگن به وسیله ماشین به

کشور دیگری غیر شینگن حرکت کند.

یک ویزای کوتاه مدت (C) اجازه می دهد فرد برای بازدید از کشورهای شینگن برای گردشگری یا کسب و کار

حداکثر 3 ماه در یک دوره 6 ماهه اقدام نماید.

یک ویزای گردشگری (C) یک ویزای کوتاه مدت است که حداقل یکسال معتبر است. این معمولا برای

بازدیدهای تجاری صادر می شود که شامل یک دعوت نامه از کشور شینگن است.

یک ویزای اقامت طولانی (D) اجازه می دهد تا شخص بیش از 3 ماه برای برای تحصیل، کار، بازنشستگی

و غیره در منطقه شینگن اقامت داشته باشد.

مدارک لازم برای درخواست اقامت موقت :

فرم درخواست رسمی؛

گذرنامه معتبر؛

سند مسافرتی معتبر، که اعتبار آن کمتر از 3 ماه نیست؛

سند ارائه مدارک درآمد قانونی؛

سند اثبات محل زندگی در استونی که متعلق به او یا از طریق قرارداد اجاره است؛

عکس رنگی؛

سند بیمه درمانی (پس از تصویب مجوز اقامت موقت صادر می شود)؛

اجازه اقامت ممکن است موقت باشد (مدت اعتبار تا 5 سال) یا بلند مدت. مجوز اقامت موقت ممکن است

تمدید شود. اگر اساس مجوز تغییر نکرده باشد و درخواست موجه باشد.

این کشور در در شمال اروپا و در منطقه بالتیک واقع شده است. کشور استونی حدود ۱٬۳۵۶٬۰۰۰ نفر

جمعیت دارد. تالین پایتخت آن می باشد. استونی با کشور های روسیه ، لتونی و فنلاند همسایه است.

واحد پول کشور استونی یورو می باشد. مردم این کشور به زبان استونیایی صحبت می کنند. زبان روسی

نیز در این کشور رواج داشته است.

کشور استونی از جزیره های فراوان تشکیل شده است. آب و هوا در فصول گرم سال اقیانوسی و در زمستان

هوا سرد است. نظام جمهوری در استونی بر پایه دموکراسی پارلمان بنا شده است. مساحت کشور استونی

۴۵,۲۲۷ کیلومتر مربع است. هزینه زندگی در کشور استونی به نسبت ایران ۶۸ درصد بالاتر است.

جالب است بدانید که برای ساکنان شهر تالین، حمل و نقل عمومی رایگان می باشد.

راه های اقامت در استونی

برای اقامت در استونی می توان از راه های زیر اقدام نمود:

سرمایه گذاری در استونی

تحصیل در استونی

مهاجرت به استونی از طریق ازدواج

ویزای کار در استونی

مهاجرت به استونی - اقامت در استونی - سرمایه گذاری در استونی - تحصیل در استونی - ویزای کار در استونی

ویزای کار در استونی

برای داشتن اجازه اقامت در استونی برای استخدام یا اقامت کاری در استونی برای فعالیت به قرارداد کاری

و ویزای کار در استونی نیاز است. تقاضای ویزای کار در استونی باید قبل از ورود به استونی درخواست شود.

در این حالت کارفرما باید اعلام کند که به این فرد نیاز دارد و می خواهد او را استخدام نماید. البته کارفرما

موظف است که ابتدا به مدت ۳ ماه آگهی استخدام را منتشر نماید و در صورتی که فردی برای انتصاب این

شغل پیدا نشود، می تواند درخواست نیروی خارجی را اعلام نماید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار در استونی کاری که باید به زبان انگلیسی ترجمه شود، عبارتند از گذرنامه ای

که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد، مدارک تحصیلی و شغلی، گواهی عدم سوء پیشینه، گواهی سلامت

و نامه تمکن مالی از بانک.

یکی از روش های دیگر این است که بعد از فارغ تحصیلی با پیدا کردن شغل مورد نظر ویزای خود را به

ویزای کار در استونی تبدیل کنید.

تحصیل در استونی

شما می توانید با داشتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی برای ادامه تحصیل در استونی اقدام نمایید. این

روش مهاجرت آسان می باشد و برای پذیرش نیازی به گرفتن مدرک زبان نیست.

برای این کار نیاز به مدارکی دارید، ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم و شناسنامه و ریز نمرات و وجود

پاسپورت از جمله آنها می باشد. هزینه تحصیل در استونی حدود ۴۰۰۰ تا۵۰۰۰ یورو است. البته بستگی به

رشته و دانشگاه متفاوت می باشد. تحصیل در استونی برای مقطع کارشناسی چهار سال، مقطع کارشناسی

ارشد ۲سال و مقطع دکترا ۳سال طول می کشد. مقطع کارشناسی دارای ۱۲۴ واحد، کارشناسی ارشد و

دکترا نیز ۳۰واحد است.

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به ترجمه دیپلم، پیش دانشگاهی، مدرک کارشناسی و شناسنامه،

ریز نمرات و پاسپورت احتیاج دارید.

برای تحصیل در مقطع دکترا به ترجمه دیپلم، پیش دانشگاهی، مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و

شناسنامه، ریز نمرات، پروپزال و پاسپورت نیاز است.

شما در حین تحصیل در استونی برای مقطع لیسانس و فوق لیسانس ۲۰ ساعت و در مقطع دکترا ۳۰ ساعت

در هفته حق کار قانونی خواهید داشت. پس از اتمام اقامت در استونی برای تحصیل ، شما می توانید به

جست و جوی کار بپردازیر و ویزای تحصیلی استونی را به ویزای کار در استونی تبدیل کنید.

مهاجرت به استونی - اقامت در استونی - سرمایه گذاری در استونی - تحصیل در استونی - ویزای کار در استونی

سرمایه گذاری در استونی

یکی از راه هایی که شما بتوانید به کشور استونی مهاجرت کنید، سرمایه گذاری در استونی است. شما

می توانید با ثبت شرکت در استونی این کار را انجام دهید. یک شهروند غیر اتحادیه اروپا که مالک سهام در

یک شرکت است یا به عنوان مالک تنها عمل می کند و دارای درآمد مداوم است، می تواند درخواست اجازه

اقامت برای کسب و کار در استونی را درخواست کند.

شما باید درخواست سرمایه گذاری در استونی و طرح کار خود را به اداره مهاجرت استونی ارائه دهید. این

شرکت یا مالک باید یک طرح کسب و کار داشته باشد که نشان دهنده دامنه کسب و کار، پیش بینی های

مالی برای دو سال مالی آینده، تعداد کارکنان، مدارک لازم و دانش فنی کارکنان باشد.

درخواست سرمایه گذاری در استونی باید توسط مقامات بررسی شود. حداقل سرمایه مورد نیاز برای

ثبت شرکت در کشور استونی ۲۵۰۰هزار یورو است. درصورت موافقت اداره مهاجرت با سرمایه گذاری در استونی ،

به فرد متقاضی برای حدود ۸ ماه اقامت موقت صادر می شود.

اگر سرمایه گذار به کلیه شرایط و الزامات موجود عمل نماید ، بعد از ۵ سال اقامت دائم داده می شود.

سرمایه گذاری در استونی به مدرک زبان نیازی ندارد. شما از این طریق می توانید برای همسر و فرزندان خود

نیز اقامت کشور استونی را کسب نمایید. شما از طریق خرید اوراق قرضه می توانید برای حدود پنج سال در

طرح های عمرانی سپرده گذاری کنید.

مهاجرت به استونی از طریق ازدواج

ازدواج با یک شهروند فنلاندی و ثبت ازدواج از راه های اخذ اقامت دائم استونی است. شما باید ازدواج خود

را به اداره مهاجرت استونی اطلاع دهید.

شما باید ثابت کنید که ازدواجتان واقعی است و فقط به دلیل مهاجرت ازدواج نمی کنید. و باید نشان دهید

که علاوه بر خود، همسرتان را نیز می توانید از حمایت مالی خود بهره مند کنید. مردان در این کشور حق

داشتن تنها یک زن را دارند. شما باید ازدواج خود را ثبت کنید و برای این کار به دو شاهد نیاز دارید. زنانی

که می خواهند ازدواج مجدد داشته باشند باید 6 ماه از تاریخ طلاق آنها گذشته باشد.

در این روش مهاجرت به استونی ویزای اقامت بلند مدت صادر می شود که پس از ۵ سال اقامت در استونی

قابل تبدیل به اقامت دائم است.

مهاجرت به استونی - اقامت در استونی - سرمایه گذاری در استونی - تحصیل در استونی - ویزای کار در استونی

شرکت مهاجرتی مونتیکال متخصصی در امر مهاجرت به کشور های اروپایی با سال ها تجربه

و اطلاع از کلیه امور مربوط به اخذ اقامت از راه های مختلف همراه خوبی برای رسیدن به

رویایتان خواهد بود. نیاز به همراهی تیمی از افراد مجرب و کارآموزده در انجام کارهای حقوقی

ضروری می باشد. شما از طریق دریافت ویزای شینگن می توانید به کشورهای عضو شینگن

بدون ویزا سفر کنید. دانستن هزینه مهاجرت به اروپا و بهترین کشور اروپایی برای سرمایه گذاری

از مواردی است که بسیار حائز اهمیت بوده که توسط این مجموعه امکان پذیر است.

پیشنهاد ویژه

تماس و مشاوره سریع