Close
مهاجرت به ایتالیا

مهاجرت به ایتالیا

مهاجرت به ایتالیا ممکن یکی از برنامه های مهاجرتی شما باشد. مردم ایتالیا مردمی خلاق و صنعتگر

هستند، کشور ایتالیا از آب و هوای مناسبی برخوردار است و امکانات زندگی در این کشور زیاد است.

با اخذ اقامت در ایتالیا می توان از مزایای زندگی در یک کشور اروپایی بهره مند شد، از تحصیلات رایگان

و تجهیزات درمانی این کشور استفاده کرد. و چون ایتالیا عضو حوزه شینگن است، از طریق مهاجرت به

این کشور می توان به راحتی در منطقه شینگن حضور داشت.

شما می توانید از طریق سرمایه گذاری در ایتالیا ، تحصیل در ایتالیا ، اخذ ویزای کار در ایتالیا و از طریق

ازدواج به این کشور مهاجرت کنید.

ایتالیا در جنوب اروپا قرار دارد. پایتخت ایتالیا ، شهر رم می باشد. واحد پول این کشور یورو می باشد.

ایتالیا آب و هوای مدیترانه‌ای دارد. اکثر مردم ایتالیا مسیحی هستند.فرهنگ ایتالیا به شدت تحت تأثیر

روابط متنوع خود با سایر نقاط جهان به ویژه شمال آفریقا، یونان و اسپانیا است. ایتالیا دارای تاریخ و

سنت های غنی است . بسیاری از ایتالیایی ها می توانند به زبان انگلیسی صحبت کنند، اما یادگیری

ایتالیایی به عنوان زبان رسمی ایتالیا مفید است .

اقامت در ایتالیا

تمام کسانی که می خواهند به مدت طولانی در ایتالیا بمانند نیاز به ویزا یا مجوز دارند. گرفتن اقامت در ایتالیا

بسیار دشوار است. یکی از ساده ترین روش های به دست آوردن اقامت در ایتالیا ویزای دانشجویی است ،

البته به شرطی که هیچ مشکلی در پذیرش خود نداشته باشید . برای جوانانی که مایل به صرف وقت طولانی

مدت در ایتالیا هستند، احتمالا بهترین گزینه موجود همین باشد . ویزای کار یکی از سخت ترین راه ها برای

کسب ویزای ایتالیا است. ایتالیا بیشتر با ویزای هنری، ویزای کارگران وابسته (برای کارکنان) و ویزای مستقل

کارگری (برای مترجمان آزاد و دیگر پیمانکاران مستقل) موافقت می کند . گرفتن ویزای مستقل کارگری سخت تر

است . شما بدون ویزا نمی توانید در ایتالیا کار کنید .

ویزا فقط برای زمان مشخص شده در درخواست اعطا می شود. اگر شما یک شهروند غیر اتحادیه اروپا هستید

و قصد دارید برای مدت 3 ماه به ایتالیا بپیوندید، باید برای اجازه اقامت درخواست دهید .

برای دریافت پروانه اقامت شما نیاز به مدارک زیر دارید:

فرم درخواست؛

گذرنامه معتبر یا سند سفر معادل دیگری که دارای ویزای ورودی است، در صورت لزوم؛

یک فتوکپی گذرنامه یا یک سند سفر معتبر دیگر که دارای ویزای ورودی است، در صورت لزوم؛

4 عکس جدید و یکسان با عکس گذرنامه؛

€ 14.62 تمبر الکترونیک .

مهاجرت به ایتالیا - اقامت در ایتالیا - سرمایه گذاری در ایتالیا - تحصیل در ایتالیا - ویزای کار در ایتالیا

ویزای کار در ایتالیا

یکی از راه های مهاجرت به ایتلیا از طریق اخذ ویزای کار در ایتالیا می باشد. این کشور از سیستم

سهمیه ای برای ویزای کار در ایتالیا برای اکثر مشاغل استفاده می کند. برای گرفتن ویزای کار در ایتالیا

ابتدا باید یک شغل را تضمین کنید. کارفرما به شما «مجوز کار» می دهد . کارفرمای شما باید از طرف

شما درخواست ویزای کار در ایتالیا کند . شما همچنین باید به مقامات مهاجرت درباره نقش و نحوه اقامت

خود در ایتالیا در طول مدت قرارداد توضیح دهید . اسناد و مدارکی که برای ویزای کار در ایتالیا به مقامات

ارائه می دهید، متفاوت است و عبارتند از:

گذرنامه معتبر ؛

قرارداد اقامت کاری در ایتالیا ، که شما نیز باید آن را امضا کنید ؛

شما همچنین ممکن است لازم باشد مدارک تحصیلی و رزومه خود را ارائه دهید ؛

کارت آبی اتحادیه اروپا

بسته به نوع کاری که در حال برنامه ریزی برای انجام آن هستید، ممکن است برای یک کارت آبی اتحادیه

اروپا درخواست شود. همانند کارت سبز ایالات متحده، این سند به شما حق کار در اکثر کشورهای عضو

اتحادیه اروپا (به استثنای دانمارک، ایرلند و انگلستان) را می دهد. برای واجد شرایط بودن کارت آبی، شما

باید از یک کشور خارج از اتحادیه اروپا باشید، بسیار ماهر باشید (به این معنی است که شما یک مدرک

لیسانس سطح بالاتری را کسب کرده اید یا دارای پنج سال تجربه حرفه ای ارشد هستید)، و پیشنهاد

شغلی لازم یا قرارداد کار فعال را داشته باشید.

فرآیند درخواست کارت آبی توسط کشورهای عضو به سرعت دنبال می شود، به این معنی آن است که به

طور معمول سریعتر از سایر انواع درخواست ویزای کار است. با این وجود ممکن است تا سه ماه طول بکشد.

تحصیل در ایتالیا

یکی از راه های مهاجرت به ایتالیا از طریق تحصیل در ایتالیا می باشد . تحصیل در ایتالیا به زبان های

انگلیسی یا ایتالیایی صورت می پذیرد. دانشگاه‌های بولونیا و پلی تکنیک میلان، ساپینزا و تورین از

دانشگاه های معتبر برای تحصیل در ایتالیا هستند. پس از اتمام تحصیل در ایتالیا به مدت یک سال وقت

دارید شغل پیدا کنید و ویزای کار در ایتالیا را دریافت نمایید. تحصیل در ایتالیا برای مقطع لیسانس ۳ تا ۴

سال و فوق لیسانس ۲ سال می باشد.

اسناد لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی ایتالیا :

یک گذرنامه معتبر صادر شده توسط کشوری که شهروند آن هستید؛

نامه ای از پذیرش کالج یا دانشگاه که در آن شرکت خواهید کرد (در صورت امکان)؛

اسناد بانکی که نشان دهد که توان مالی لازم را دارا هستید (اگر درخواست ویزای اقامت دارید)؛

در طول مصاحبه برای گرفتن ویزا، از شما چند سوال در مورد طول اقامت پرسیده می شود و آنها باید

سه چیز را تایید کنند:

1. شما در ایتالیا هیچ جرمی مرتکب نمی شوید؛

2. شما به سرباری برای نظام رفاه اجتماعی تبدیل نخواهید شد؛

3. هدف شما مهاجرت دائمی نیست.

مهاجرت به ایتالیا - اقامت در ایتالیا - سرمایه گذاری در ایتالیا - تحصیل در ایتالیا - ویزای کار در ایتالیا

سرمایه گذاری در ایتالیا

یکی از راه های مهاجرت به ایتالیا از طریق سرمایه گذاری در ایتالیا می باشد. اگر شما قصد دارید زمانی

که در ایتالیا هستید ، برای خودتان کار کنید، باید برای گرفتن ویزای خود اشتغالی درخواست کنید، درآمد

و مدارک خود را اثبات کنید، همچنین یک طرح کسب و کار و اعتبار را نشان دهید.

می توانید برای ثبت شرکت در ایتالیا اقدام کنید. ویزای سرمایه گذاری در ایتالیا برای مدت دو سال صادر

می کنند.
اگر یک ویزای کاری سرمایه گذاری در ایتالیا برای یک سال یا بیشتر دارید، اعضای خانواده شما می توانند

تا زمانی که فرایند درخواست سرمایه گذاری در ایتالیا را در سفارت محلی انجام می دهید، با شما به

ایتالیا سفر کنند. آنها باید فرم های درخواستی، گذرنامه معتبر، مدارک درآمد و محل اقامت و جزئیات

ارتباطات خانوادگی را ارائه دهند. ممکن است لازم باشد اطلاعات مربوط به سلامت را نیز بسته به شرایط

خاص ارائه دهید.

اقامت دائم ایتالیا

اگر شما مدت پنج سال به طور قانونی و به طور مداوم در ایتالیا اقامت داشته باشید ، می توانید درخواست

خود را به اداره پست یا در دفتر شهرداری تعیین شده یا در سایر دفاتر مجاز ارائه دهید .

درخواست شما باید شامل موارد زیر باشد:

یک نسخه از گذرنامه معتبر یا سند سفر معادل آن؛

یک کپی از فرم مالیات بر درآمد شما که حاوی شواهدی باشد که نشان دهد شما حداقل درآمد لازم برای

زندگی در ایتالیا را دارید ؛

پرونده های جنایی و اتهامات در انتظار؛

شواهد مربوط به محل اقامت مناسب، در صورتی که درخواست ارائه شده شامل اعضای خانواده باشد؛

کپی های پرداختی برای سال جاری؛

اقامت و صدور گواهینامه خانوادگی؛

رسید پستی برای پرداخت مجوز اقامت الکترونیکی (€ 27.50)؛

€ 14.62 تمبر الکترونیک.

شرکت مهاجرتی مونتیکال سال هاست که در اخذ مجوز ورود و مهاجرت به کشورهای اروپایی

فعالیت دارد و از مشاورین کاردان و متخصص تشکیل شده است. اگر شما به دنبال مهاجرت به اروپا

هستید ، این مجموعه می تواند همراه خوبی برای شما در اخذ مجوزتان باشد. اگر به دنبال

 خرید ملک در اروپا و سرمایه گذاری در ایتالیا هستید حتما باید از مشاورینی خبره بهره ببرید. برای

اخذ ویزای فوری اروپا و همچنین اقامت کاری در اروپا نیز می توانید از مشاوره ما بهره مند شوید.

پیشنهاد ویژه