مهاجرت به بلژیک

مهاجرت به بلژیک

مهاجرت به بلژیک یکی از راه های ورود به اتحادیه اروپا می باشد.

برای مهاجرت به بلژیک و اقامت در بلژیک به مدت طولانی اگر شما خارج از بلژیک هستید، باید یک فرم

درخواست برای یک ویزای طولانی مدت در بلژیک را تکمیل کنید و همچنین اصل و کپی اسناد دیگر را

تهیه کنید که ممکن است شامل موارد زیر باشد:

سند معتبر مسافرتی یا گذرنامه؛

مجوز کار، مدرک ثبت نام در موسسه آموزشی، ازدواج / مشارکت مدنی و گواهی تولد ؛

اثبات اینکه شما می توانید در طول اقامت هزینه های زندگی خود را بپردازید؛

اثبات محل اقامت؛

یک گواهی پزشکی برای اثبات اینکه شما هیچ بیماری ای ندارید که بتواند سلامت عمومی را تهدید کند؛

یک گواهی برای نشان دادن اینکه سابقه جنایی ندارید.

پایتخت کشور بلژیک شهر بروکسل است. حکومت این کشور از نوع سلطنتی می‌ باشد. مردم بلژیک

به زبان هلندی ، آلمانی و فرانسوی صحبت می کنند .

بلژیک دارای آب و هوا معتدل است و تقریبا در تمام فصول سال شاهد بارندگی است. در بلژیک آلودگی

هوا مشاهده نمی شود. مردم بلژیک به تمیزی کشور بسیار اهمیت می دهند. در این کشور از بهترین

سیستم‌های اتوبوس‌ رانی استفاده می شود.

این کشور کوچک جزء کشورهای صنعتی به حساب می آید. واحد پول کشور بلژیک یورو است. میانگین

هزینه زندگی در یک روز در بلژیک حدود ۵۰ یورو است.

مردم بلژیک مردم شادی هستند و میزان ناراحتی در این کشور کم است. مساحت این کشور 30.528

کیلومتر مربع است. مذهب اصلی مردم مسیحیت مخصوصا رومان کاتولیک می باشد.

اقامت در بلژیک

اگر برای مهاجرت به بلژیک و ورود به بلژیک نیاز به ویزا دارید، سه نوع ویزای بلژیکی وجود دارد که امکان پذیر

است:

ویزای حمل و نقل هوایی (ویزای A) :

یک ویزای حمل و نقل هوایی اجازه می دهد تا شما از طریق منطقه حمل و نقل بین المللی در بلژیک

(و در واقع هر کشور شینگن) عبور کنید . شما میتوانید در فرودگاه در انتظار پیوستن به پرواز بمانید اما

مجاز به ترک فرودگاه و ورود به بلژیک نیستید. اگر عبور و مرور از طریق یک فرودگاه واحد در بلژیک باشد،

باید از ویزای حمل و نقل سفارت بلژیک در کشور خود درخواست دهید.

شما باید فرم درخواست را تکمیل کنید و اسنادی را تأیید کنید، از قبیل:

یک گذرنامه معتبر / شناسه مسافرت ملی صادر شده در 10 سال گذشته که اعتبار آن حداقل سه ماه

باقی مانده است؛

یک عکس اخیر؛

اسناد مربوط به سفر بعدی شما.

ویزای کوتاه مدت مهاجرتی (ویزای C) :

یک ویزای کوتاه مدت ویزای شینگن و یا ویزای C اجازه می دهد تا در مدت هر 180 روز در منطقه شینگن

(از جمله بلژیک) اقامت کنید اما نباید در آنجا کار کنید می توانید حداکثر 90 روز (سه ماه) در آنجا اقامت

داشته باشید . اگر شما یک ویزای شینگن صادر شده توسط یک کشور دیگر شینگن داشته باشید ،

همچنین می توانید در بلژیک اقامت کنید و در آنجا بمانید. شما باید سه ماه قبل از سفر برای این ویزا از

طریق سفارت بلژیک در کشور خودتان درخواست کنید . و باید فرم درخواست را بنویسید و بتوانید یک

گذرنامه معتبر / شناسه سفر ملی صادر شده در 10 سال گذشته ، یک عکس اخیر و دیگر اسناد

حمایتی را ارائه دهید که می تواند شامل موارد زیر باشد:

اسناد مربوط به هدف سفر شما، مثلا برنامه تعطیلات، نامه دعوت به اقامت ، دعوت به یک کنفرانس یا

نمایشگاه تجاری، تایید حضور در یک دوره آموزشی؛

تایید اقامت در بلژیک، برای مثال رزرو هتل یا نامه از یک فرد که میخواهید به خانه او بروید؛

اثبات این که می توانید در طول اقامت خود مالیات پرداخت کنید ، برای مثال، اظهارات بانکی اخیر یا

هزینه های پرداختی؛

وشواهدی مبنی بر اینکه شما به کشور خود باز می گردید یا یک بلیط بازگشت به نام خودتان ؛

و بیمه درمانی معتبر سفر با حداقل پوشش 30،000 یورو.

ویزای بلند مدت (ویزای D) :

اگر می خواهید برای مدت بیش از سه ماه (90 روز) به بلژیک بپیوندید، شما باید برای مدت اقامت

خود ویزای D را بر اساس هدف اقامت خود درخواست دهید، مثلا اینکه آیا شما می خواهید برای

کار، مطالعه یا پیوستن به یک عضو خانواده، به  بلژیک بروید. از سال 2015، یک هزینه اضافی برای

پردازش برخی از درخواست های ویزای بلند مدت (حدود 180 یورو) مورد نیاز است. بعضی از خارجی ها

از این هزینه معاف هستند، که بسته به سن شما و هدف اقامت از 60-215 یورو است.

مهاجرت به بلژیک - اقامت در بلژیک - سرمایه گذاری در بلژیک - تحصیل در بلژیک - ویزای کار در بلژیک

ویزای کار در بلژیک

یکی از راه های مهاجرت به بلژیک از طریق ویزای کار در بلژیک می باشد. قبل از مهاجرت به بلژیک و

درخواست ویزای بلند مدت برای کار در بلژیک، ابتدا باید یک شغل و یک کارفرما پیدا کنید که مجوز استخدام

شما را دریافت کرده و از طرف شما درخواست ویزای کار در بلژیک کند. بعضی از افراد بسیار واجد شرایط

می توانند برای کارت آبی درخواست کنند.

فرآیند درخواست ویزای کار در بلژیک به طور کلی شامل موارد زیر است:

ارسال درخواست ویزای کار در بلژیک به مقامات محلی در بلژیک و سپس ارسال درخواست ویزای ورودی

در اداره پست محلی بلژیک قبل از ورود به کشور و شروع کار، وکیل شما باید با مقامات محلی صحبت و

مجوز اقامت را دریافت کند .

متقاضیان باید مدارک شخصی و شرکتی خود را برای پشتیبانی از پروپوزال ارائه دهند که شامل موارد زیر

می شود:

گذرنامه فعلی و کپی از تمام صفحات، گواهی پزشکی، گواهی تولد، گواهی تولد و ازدواج همه وابستگان،

مدارک بیمه درمانی در بلژیک، گواهی محل اقامت در بلژیک، گواهی پوشش برای تامین اجتماعی، نامه های

پشتیبانی شرکت، قرارداد کاری، توافق نامه استخدام، شرح شغل، جزئیات حقوق و دستمزد .

انواع ویزای کار در بلژیک

شهروندان اتحادیه اروپا و سوئیس می توانند بدون ویزای کار در بلژیک کار کنند. اما شهروندان غیر اتحادیه

اروپا نیاز به ویزای کار در بلژیک مشارکت در فعالیت های اقتصادی دارند.

سه نوع مجوز اقامت A، B و C وجود دارد:

مجوز کار نوع A اجازه می دهد تا به طور نامحدود برای هر کارفرما کار کنید؛

مجوز کار نوع B اجازه می دهد تا شما برای یک کارفرمای خاص برای یک سال (قابل تجدید) کار کنید؛

مجوز کار به نوع C اجازه می دهد کسانی که فقط در بلژیک اقامت دارند به طور  موقت – مانند دانش آموزان –

برای هر یک از کارفرمایان تا یک سال (همچنین قابل تجدید) کار کنند.

بعضی از کارگران بسیار کارآمد نیز می توانند برای دریافت یک کارت آبی اروپایی برای کار در بلژیک به کار

خود ادامه دهند.

تحصیل در بلژیک

یکی از راه های مهاجرت به بلژیک از طریق تحصیل در بلژیک می باشد. برای دريافت ويزای دانشجويی

يا مجوز تحصيل ، شرکت در تبادل دانشجويی، تحقيقات يا انجام کار آموزشی يا کارآموزی در بلژيک ،

ممکن است لازم باشد که بر اساس ملیت و وضعیت خود ویزای بلژیکی یا مجوز را دریافت کنید.

با این حال، قبل از اینکه بتوانید برای ویزای تحصیلی بلژیک درخواست کنید، شما باید در یک دوره یا برنامه

تحصیلی توسط یک دانشگاه یا موسسه آموزشی  بلژیکی پذیرفته شوید. شما می توانید یک لیست از

دانشگاه های بلژیکی و مراحل درخواست برای تحصیل در بلژیک پیدا کنید.

شهروندان غیر اتحادیه اروپا که مایل به تحصیل در بلژیک برای مدت بیش از 90 روز هستند، قبل از ورود به

طور معمول نیاز به دریافت ویزای D از سفارت بلژیک در کشور محل اقامت خود دارند.

برای واجد شرایط بودن مهاجرت به بلژیک و تحصیل در بلژیک ، دانش آموزان باید موارد زیر انجام دهند:

مطالعات باید در طول اقامت از طریق تحصیل در بلژیک مشاغل اصلی دانشجو باشد؛

دانش آموز باید در طول تحصیل در بلژیک منابع کافی برای حمایت از خود داشته باشد؛

دانش آموز باید تحت پوشش بیمه درمانی باشد؛

آنها نباید امنیت عمومی را تهدید کنند (مثلا هیچ پرونده های کیفری نداشته نباشد)؛

توجه داشته باشید قبل از ارسال درخواست ویزا باید برای یک برنامه تحصیلی خاص در بلژیک ثبت نام

کنید. این باید یک برنامه کامل تحصیلی یا مطالعات آماده سازی برای تحصیل در بلژیک باشد که شما را

برای تحصیلات عالی بیشتر آماده می کند (مثلا کلاس های زبان). به طور معمول، تحصیل در بلژیک و

مطالعات شما باید تمام وقت و هدف اصلی برای اقامت شما در بلژیک باشد.

مطالعات در موسسات آموزشی خصوصی ممکن است تحت شرایط خاصی پذیرفته شوند. اگر دانشجوی

خارجی هستید که در یک موسسه آموزشی بلژیک ثبت نام کرده اید و یک مجوز اقامت معتبر دارید،

می توانید تا 20 ساعت در هفته در طول مدت تحصیل در بلژیک مشغول به کار شوید، تا زمانی که با تحصیلات

تان تداخل نداشته باشد. شما باید یک قرارداد ثابت شده از کارفرمای خود که به عنوان یک قرارداد کار

دانشجویی شناخته شده است و یک اجازه کار نوع C داشته باشید .و می توانید در طول تعطیلات رسمی

دانشگاه بدون نیاز به ویزای کار در بلژیک ، کار کنید.

مهاجرت به بلژیک - اقامت در بلژیک - سرمایه گذاری در بلژیک - تحصیل در بلژیک - ویزای کار در بلژیک

سرمایه گذاری در بلژیک

یکی از راه های مهاجرت به بلژیک از طریق سرمایه گذاری در بلژیک می باشد. سرمایه گذاری در بلژیک

یکی از راه های مناسب برای اخد اقامت در این کشور است.

سرمايه گذاری در بلژيک امکان اقامت يک ساله را برای شما فراهم می آورد. بعد از گذشت 3 سال به

سرمایه گذاراقامت دائم داده می شود. اخذ اقامت در بلژیک از طریق سرمایه گذاری در بلژیک راهی بسیار

سریع می باشد. ويزای صادر شده برای سرمایه گذاری در بلژیک یک ابتدا يک سال اعتبار دارد.

پس از گذشت 7 سال از سرمایه گذاری در بلژیک تابعیت این کشور به شما داده می شود. شما می توانید

با ثبت شرکت در بلژیک به خواسته های خود برسید . برای این کار باید سابقه کیفری نداشته باشید و به

حداقل ۳۰۰,۰۰۰ یورو برای سرمایه گذاری در بلژیک نیاز دارید.

اقامت دائم بلژیک

ساکنین غیر اتحادیه اروپا می توانند برای مهاجرت به بلژیک و اخذ اقامت طولانی مدت اتحادیه اروپا را

درخواست کنند. اگر شما یک کارت آبی را از یک کشور عضو اتحادیه اروپا داشته باشید و هنگامی که

شما در بلژیک برای مدت پنج سال بدون وقفه اقامت داشته باشید ،می توانید برای اقامت دائم در بلژیک

واجد شرایط باشید، بعضی از ساکنان نیز اگر شرایط خاصی را داشته باشند ، می توانند برای ملیت

بلژیکی درخواست کنند. این کارها به شما این امکان را می دهند که در بلژیک بطور نامحدود بمانید،

کار کنید و در شرایط مشابه با شهروندان بلژیکی باشید .

شما باید بتوانید شواهدی از معیشت معین یا درآمد کافی و همچنین بیمه درمانی مناسب دریافت ارائه

کنید.
سرمایه گذاری در بلژیک نیز می تواند به اخذ اقامت دائم بلژیک تبدیل شود. سرمایه گذاری در بلژیک از

راه های سریع است. سرمایه گذاری در بلژیک در قسمت های بعدی توضیح داده شده است.

یکی از مواردی که توجه زیادی به آن می شود این است که ارزانترین راه مهاجرت به اروپا کدام است.

دانستن این موضوع با کمک تیمی از افراد مجرب و با تجربه در این زمینه امکان پذیر است.

شرکت مهاجرتی مونتیکال با سال ها تجربه می تواند همراه خوبی برای شما در امر مهاجرت باشد. برای

اخذ ویزای تضمینی اروپا ، همچنین اطلاع از هزینه مهاجرت به اروپا می توانید با ما در ارتباط باشید.