Close
مهاجرت به جمهوری چک

مهاجرت به جمهوری چک

مهاجرت به جمهوری چک با توجه به اینکه کشوری اروپایی است و در پیمان شینگن قرار دارد بسیار مورد

توجه قرار گرفته است.این کشور در سال ۲۰۰۴ به اتحادیه اروپا پیوست و در حال حاضر عضو منطقه شینگن

است.

برای اقامت موقت و کمتر از ۹۰ روز می توانید با گرفتن ویزای شینگن در کشورهای عضو اتحادیه اروپا و از

جمله جمهوری چک بدون ویزا سفر کنید . این ویزا توسط کنسولگری یا سفارت مربوطه در کشور متقاضی

صادر می شود. اما اگر قصد دارید که بیش از 90 روز اقامت در جمهوری چک داشته باشید ، باید برای ویزای

بلند مدت اقدام نمایند.

این کشور در اروپای مرکزی واقع شده است. بزرگترین شهر جمهوری چک شهر پراگ است که پایتخت

جمهوری چک می باشد. آلمان، لهستان، اسلواکی و اتریش از کشورهای جمهوری چک هستند.

این کشور دارای تابستان‌ های گرم و زمستان‌های سرد و آسمان ابری است. جمهوری چک دارای مناطق

گردشگری فراوان است و به همین دلیل هر ساله گردشگران زیادی را به خود جذب می کند.

زبان رسمی این کشور اسلاونیک است. زبان آلمانی نیز رواج بسیاری داشته است. واحد پول این کشور

کرونا چک است. جمهوری چک حدود ۱۰ میلیون و۵۰۰هزار نفر جمعیت دارد. در سال ۲۰۰۴ این کشور به

اتحادیه اروپا پیوست.

راه های اقامت در جمهوری چک

برای اقامت در جمهوری چک راه های زیادی وجود دارد از جمله :

سرمایه گذاری در جمهوری چک

تحصیل در جمهوری چک

مهاجرت به جمهوری چک از طریق ازدواج

ویزای کار در جمهوری چک

مهاجرت به جمهوری چک - اقامت در جمهوری چک - سرمایه گذاری در جمهوری چک - تحصیل در جمهوری چک - ویزای کار در جمهوری چک

ویزای کار در جمهوری چک

یکی از راه های مهاجرت به جمهوری چک از طریق اخذ ویزای کار در جمهوری چک می باشد. برای گرفتن

ویزای کار در جمهوری چک در شما باید با یک کارفرما در جمهوری چک مکاتبه کرده و او را متقاعد کنید که

می توانید برای انجام شغل مورد نظر مفید باشید. سپس کارفرما باید برای استخدام شخص مورد نظر

درخواست اقامت کاری در جمهوری چک را بدهد و برای او دعوتنامه ارسال شود.

گرفتن ویزای کار در جمهوری چک ۲ تا ۹ ماه طول میکشد. بعد از ۲ تا ۵ کار در جمهوری چک اقامت دائم

صادر می گردد.

شما همچنین می توانید به عنوان دانشجو وارد کشور شوید و پس از اتمام تحصیل در جمهوری چک فرصت

دارید که شغل مورد نظر خود را انتخاب کنید. تسلط بر زبان انگلیسی و چک از لازمه های اصلی بیشتر

شغل ها می باشد. شما می توانید در این کشور تدریس انگلیسی انجام دهید. ساعات کاری این کشور

حدودا 39 ساعت در هفته است و در طول سال 20 تعطیلی رسمی وجود دارد.

تحصیل در جمهوری چک

یکی از راه های اقامت در جمهوری چک از طریق تحصیل در جمهوری چک می باشد. تحصیل در دانشگاه های

این کشور رایگان است و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

مدرک دانشگاهی این کشور مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت ایران است. اما برای شرکت در

دانشگاه های غیر دولتی باید مبالغی را پرداخت نمود. برای گرفتن ویزای تحصیلی جمهوری چک باید ابتدا

درخواست خود را همراه با مدرک تحصیلی برای دانشگاه موردنظر ارسال نمود، در صورتی که با درخواست

موافقت شود ویزای تحصیلی شش ماهه صادر می شود که این ویزا قابل تمدید می باشد.

پس از پایان یافتن تحصیل در جمهوری چک نیز می توانید شغل مناسب پیدا کنید و ویزای کار در جمهوری چک

را دریافت نمایید.

مهاجرت به جمهوری چک - اقامت در جمهوری چک - سرمایه گذاری در جمهوری چک - تحصیل در جمهوری چک - ویزای کار در جمهوری چک

سرمایه گذاری در جمهوری چک

یکی از راه های مهاجرت به جمهوری چک از طریق سرمایه گذاری می باشد. فرد متقاضی می تواند

از طریق ثبت شرکت در جمهوری چک و خرید املاک و مستغلات اقامت در جمهوری چک را به دست

آورد. با توجه هزینه پایین زندگی در این کشور، املاک و مستغلات مسکونی و تجاری نیز قیمت مناسبی

دارند.

بنابراین به این دلایل امروزه جمهوری چک سرمایه گذاران زیادی را جذب کرده است. برای ثبت شرکت و

سرمایه گذاری در جمهوری چک به ۵۰۰۰۰ یورو نیاز است. شما می توانید به عنوان کارفرما و یا مدیر فعالیت

خود را آغاز کنید.

ویزای سرمایه گذاری در جمهوری چک ابتدا برای مدت ۶ ماه صادر می گردد و پس از آن برای مدت دو

سال قابل تمدید است. با گرفتن این ویزا شما می توانید در کشورهای عضو حوزه شینگن بدون ویزا

رفت و آمد کنید. از طریق این سرمایه گذاری در جمهوری چک پس از گذشت ۵ سال برای گرفتن

اقامت دائم جمهوری چک اقدام نمایید. حق شهروندی نیز پس از گذشت 10 سال قابل کسب می باشد.

برای این کار شما باید تسلط کافی برزبان کشور چک داشته باشید و همچنین سابقه کیفری نداشته

باشید. سرمایه گذاری می تواند برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را به عنوان همراه

اقامت در جمهوری چک را بگیرد.

اسناد مورد نیاز:

اثبات تمکن مالی؛

حداقل ۶۰٫۰۰۰ یورو بیمه بهداشت ودرمان در کشور چک؛

تکمیل فرم های مورد نیاز؛

تعیین محل اقامت در جمهوری چک .

اقامت دائم جمهوری چک

اقامت دائم در این کشور در صورتی به دست می آید که مدتی در این کشور زندگی کرده باشید. بعد از

طی مراحل اقامتی ابتدا اقامت یک ساله داده می شود که قابل تمدید است. بعد از گذشت 5 سال اقامت

قانونی در جمهوری چک می توانید برای اخذ اقامت دائم اقدام نمایید.

مهاجرت به جمهوری چک از طریق ازدواج

برای مهاجرت به جمهوری چک اگر با یک شهروند جمهوری چک ازدواج کنید به شما اقامت این کشور داده

می شود. و هیچ محدودیتی برای این کار وجود ندارد و از مزایای یک شهروند جمهوری چک برخوردار خواهید

شد. برای انجام این کار برای مدارکی به دولت دال بر اینکه ازدواج واقعی است داده شود. در این صورت پس

از گذشت 5 الی 6 سال از ازدواج اقامت دائم صادر می شود. شخص خارجی در صورت داشتن فرزند می تواند

برای فرزندان خود نیز به واسطه ازدواجش اقامت بگیرد.

مهاجرت به جمهوری چک - اقامت در جمهوری چک - سرمایه گذاری در جمهوری چک - تحصیل در جمهوری چک - ویزای کار در جمهوری چک

شرکت مهاجرتی مونتیکال با آگاهی از کلیه اطلاعات مهاجرتی و با همکاری وکلای برجسته

و مجرب ، سال هاست که در اخذ خرید ملک در اروپا و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری ، اخذ

ویزای فوری شینگن اروپا و کلیه امور مهاجرتی فعالیت دارد. اگر به دنبال مهاجرت به کشوری

دیگر هستید تا از امکانات زندگی در کشورهای اروپایی بهره مند شوید، با مشاورین ما ارتباط

برقرار کنید.

پیشنهاد ویژه