Close
مهاجرت به رومانی

مهاجرت به رومانی

مهاجرت به رومانی نیازمند داشتن اطلاعات کافی درباره این کشور می باشد.کشور رومانی عضو اتحادیه اروپا

است و از امنیت بالایی برخوردار می باشد، سطح رفاه در این کشور بالا است. درآمد های بالایی برای متخصصین

وجود دارد. بنابراین باعث شده که این کشور مورد توجه مهاجران قرار بگیرد.

مداراک لازم برای اخذ ویزای رومانی:

اصل گذرنامه و دو کپی از آن که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد؛ دریافت و پر کردن فرم درخواست ویزا؛ 4 قطعه

عکس با زمینه روشن؛ شناسنامه؛ اثبات تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر

برای دارندگان حساب های جاری؛ کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های

سپرده؛ و بیمه مسافرتی

کشور رومانی در در جنوب شرق اروپا قرار گرفته است. شهر بخارست پایتخت این کشور می باشد. رومانی

با کشورهای مجارستان، صربستان، مولداوی، اوکراین و بلغارستان همسایه است. بیشتر مردم رومانی

مسیحی هستند . این کشور ۲۳۸٬۴۰۰ کیلومتر مربع مساحت دارد. و دارای ۱۹ میلیون جمعیت می باشد.

مردم این کشور به زبان رومانیایی صحبت می کنند. واحد پول کشور رومانی لئو رومانی می باشد. این کشور

دارای تابستان های خنک و زمستان های سرد می باشد.

راه های اقامت در رومانی

برای اقامت در رومانی می توانید از راه های زیر اقدام نمایید:

مهاجرت به رومانی از طریق سرمایه گذاری؛

مهاجرت به رومانی از طریق تحصیل؛

مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج؛

اقامت در رومانی از طریق کاری.

انواع ویزای کشور رومانی

ویزای نوع A ویزای ترانزیت فرودگاه است به این معنی که شما فقط می توانید در فرودگاه رومانی پرواز خود

را عوض کنید و اجازه خروج از فرودگاه را ندارید.

ویزای نوع B ویزای ترانزیت است که این ویزا برای ۵ روز کاری اعتبار دارد و امکان دسترسی به خاک رومانی را

فراهم می کند برای اینکه بتوانید کارهای مربوط به ترانزیت را انجام دهید.

ویزای نوع C ویزای اقامت کوتاه مدت است که با داشتن این ویزا می توانید به مدت ۹۰ روز در یک دوره حداکثر

۶ ماهه از تاریخ ورود در این کشور اقامت داشته باشید. پس از اتمام ۹۰ روز امکان تمدید ویزا وجود ندارد.

ویزای نوع D که ویزای اقامت بلند مدت است. که شما می توانید در مدت ۹۰ روز در این کشور بمانید. پس از

اتمام ۹۰ روز امکان تمدید ویزا با مراجعه به دفتر مهاجرتی رومانی وجود دارد.

مهاجرت به رومانی - اقامت در رومانی - سرمایه گذاری در رومانی - تحصیل در رومانی - ویزای کار در رومانی

ویزای کار در رومانی

برای مهاجرت به رومانی می توانید از طریق ویزای کار در رومانی اقدام نمایید. یکی از روش های اخذ

ویزای کار در رومانی دعوت نامه کاری از یک کارفرمای اهل رومانی می باشد. کارفرما باید عنوان کاری را

۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ ماه در اتحادیه اروپا آگاهی کند و در صورت پیدا نکردن شخص مورد نظر

می تواند به استخدام فرد خارجی اقدام نماید. شما باید در این آگهی پذیرفته شوید. سپس کارفرما برای

شما ویزای کار در رومانی را درخواست می کند.

ویزای کاری ممکن است ۲ تا ۹ ماه طول بکشد. ابتدا به شما اقامت موقت داده می شود و پس از طی 2

الی 5 سال می توانید تقاضای اقامت دائم کنید.

شما باید برای این کار گواهی سلامت ارائه دهید، هیچ گونه سوء سابقه کیفری نداشته باشید.

اخذ ویزای کار در رومانی اندکی مشکل است. تحصیل در رومانی نیز می تواند به ویزای کار در رومانی منجر

شود. شما می توانید ابتدا ویزای دانشجویی دریافت کنید و پس از اتمام تحصیل در شغل مورد نظر خود

در رومانی پذیرفته شوید و اقامت کاری در رومانی را دریافت نمایید. برای اقامت در رومانی می توانید با

مشاورین موسسه حقوقی مونتیکال ر ارتباط باشید.

تحصیل در رومانی

یکی از راه های مهاجرت به رومانی از طریق تحصیل در رومانی می باشد. تحصیل در دانشگاه های این کشور

به زبان های انگلیسی،رومانیایی و فرانسه انجام می پذیرد.

برای اخذ ویزای تحصیلی رومانی به مدرک زبان نیازی نیست. برای تحصیل در رومانی به سالانه حدود ۴۰۰۰-۵۰۰۰

یورو نیاز است. برای اخذ ویزای تحصیلی رومانی به ترجمه دیپلم و ریز نمرات، ترجمه پیش دانشگاهی و ریز نمرات،

پاسپورت و کپی ، اصل شناسنامه، گواهی پزشکی سلامت، اثبات تمکن مالی و عدم سوء پیشینه کیفری نیاز

دارید.

توجه داشته باشید که مدرک تحصیلی کشور رومانی توسط وزارت علوم ایران پذیرفته نمی باشد . اما اتحادیه اروپا

و کشورهای انگلستان و آمریکا آن را قبول دارند. دانشگاه های رومانی فقط یک بار در سال پذیرش دانشجو صورت

می گیرد که در ماه های دی تا تیر انجام می پذیرند.

تحصیل در رومانی در مقطع لیسانس حدود 3 تا 4 سال ، فوق لیسانس حدود 1 تا 2 سال و دکترا 3 تا 4 سال طول

می کشد. دانشجویان در حین تحصیل اجازه 20 ساعت کار در هفته را دارا می باشند. برای تحصیل در رومانی باید

از دانشگاه ها و نحوه تدریس در آن اطلاع داشته باشید.

دانشگاه های معتبر این کشور عبارتند از دانشگاه بخارست، دانشگاه الکساندر ویان کوزا، دانشگاه بیس بولای و

دانشگاه وست تیمیسوارا.

مهاجرت به رومانی - اقامت در رومانی - سرمایه گذاری در رومانی - تحصیل در رومانی - ویزای کار در رومانی

سرمایه گذاری در رومانی

برای سرمایه گذاری در رومانی شما می توانید با ثبت شرکت و هزینه ای ۱۰۰ هزار یورویی به این کار اقدام

نمایید. اگر در مدت 5 سال شرکت خود را حفظ کنید می توانید برای اخذ اقامت دائم عمل نمایید.

یکی از مزایای سرمایه گذاری در رومانی این است که به مدرک زبان نیازی ندارید. با ثبت شرکت شما می توانید

برای خود و خانواده تان اقامت بگیرید و مهاجرت به رومانی را تجربه کنید. خرید ملک و اوراق قرضه دولتی از

راه های دیگر سرمایه گذاری در رومانی می باشد.

اوراق قرضه دولتی باید به مدت 5 سال خریداری شود و پس از آن اصل پول به شما پس داده می شود.

سرمایه گذاری در رومانی از راه های سریع اخذ اقامت در رومانی می باشد.

مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج

ازدواج با یک فرد از تبعه رومانی منجر به اخذ اقامت در رومانی می باشد. فرد تابعه باید نشان دهد که توانایی

مالی برای پرداخت هزینه های زندگی خود و همسرش را دارا می باشد و از تمکن مالی برخوردار است. از شما

درباره ازدواجتان سوالاتی پرسیده می شود. و مصاحبه صورت می گیرد. در صورت مناسب بودن شرایط و قبول

دولت ابتدا اقامت موقت داده می شود که پس از چند سال می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید.

سرمایه گذاری در رومانی و اقامت از طریق ازدواج می تواند سریع ترین راه مهاجرت به رومانی باشد.

مهاجرت به رومانی - اقامت در رومانی - سرمایه گذاری در رومانی - تحصیل در رومانی - ویزای کار در رومانی

برای یافتن راهی برای اقامت در اروپا با کمترین هزینه به مشاوره و همکاری با افراد متخصص نیاز است. شما

باید با تمامی شرایط مهاجرت آشنایی پیدا کنید تا بتوانید بهترین کشور اروپایی برای سرمایه گذاری را پیدا کنید.

دانستن اطلاعات درست و کافی به داشتن تجربه چندین ساله در این امر نیاز است. شرکت مهاجرتی مونتیکال

با داشتن سال ها تجربه در جهت اقامت در اروپا می تواند شما را در رسیدن به مقصد نهایی یاری رساند.

پیشنهاد ویژه