Close
مهاجرت به سوئیس

مهاجرت به سوئیس

مهاجرت به سوئیس طرفداران زیادی دارد به دلیل اینکه سوئیس یکی از امن ترین کشورهای جهان است.

فعالیت های جنایی در آن بسیار کم است و قوانین سختگیرانه به همراه حضور پلیس قابل اطمینان برای

ساکنانی که در سوئیس زندگی می کنند وجود دارد . اقتصاد این کشور قوی است و از کشورهایی است

که کمترین نرخ بیکاری را در جهان دارد . (3.2٪ در سال 2013). سوئیس دستمزد و قدرت خرید بالایی نیز

دارد. سوئیس یکی از پاک ترین کشورها است .

حمل و نقل عمومی آن عالی و کارآمد است، هم در داخل شهرها و هم در بین آن قطار، اتوبوس وجود دارد .

به طور کلی، خدمات شهری قابل اعتماد است و به خوبی مدیریت می شوند. سوئیس دارای یکی از

پایین ترین نرخ های مالیاتی در جهان است و پناهگاه مالیات نامیده می شود . برای کسانی که به

ورزش های زمستانی و کوه ها علاقه دارند ، سوئیس یک انتخاب عالی است. اسکی، اسنوبورد و

کوهنوردی در اینجا محبوب ترین ورزش ها هستند.

مدارک لازم برای مهاجرت به سوئیس

گواهی تولد و گواهی ازدواج ؛

قرارداد کار و برای دانش آموزان تایید پذیرش در موسسه عالی ؛

اسناد مهاجرتی خود را با حمل کالاهای خانگی خود بسته نکنید زیرا به هنگام ورود به آنها نیاز خواهید داشت ؛

شهروندان غیر اتحادیه اروپا / EFTA باید پروسه مهاجرت خود را 2 تا 3 ماه قبل از تاریخ حرکت خود آغاز کنند ؛

سند مجوز کار نهایی بین 2 تا 4 هفته پس از تاریخ ثبت نام شما صادر می شود .

مساحت کشور سوئیس ۴۱ هزار کیلومتر مربع است. پایتخت این کشور شهر برن می باشد. سوئیس

با کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اتریش همسایه است. واحد پول این کشور فرانک سوئیس (CHF)

می باشد. مردم این کشور به زبان های آلمانی، فرانسوی، رومانش و ایتالیایی صحبت می کنند و

بیشتر مردم سوئیس مسیحی هستند. از بزرگترین شهرهای آن می توان ژنو، زوریخ، برن، لوزان و بازل

را نام برد.

اقامت در سوئیس

قانون مهاجرت سوئیس به طور کلی متقاضیان وضعیت اقامت در سوئیس را به دو دسته  تقسیم می کند:

شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا و EFTA و شهروندان کشورهای غیر اتحادیه اروپا و EFTA .

سرمایه گذاران باید مزایای اقتصادی را که از فعالیت های تجاری آنها حاصل می شود، نشان دهند.

اجازه اقامت B (اجازه اقامت اولیه):

برای کسانی که می توانند ثابت کنند که برای زندگی در سوئیس

بدون استخدام دارای وجوه کافی هستند؛ به کسانی که می توانند ثابت کنند که خودشان کار می کنند و

پول کافی برای زندگی در سوئیس بدون تبدیل شدن به یک بار در اقتصاد دارند؛ و به کسانی که یک قرارداد

کار دائمی و نامحدود معتبر برای بیش از یک سال دارند ، ارائه می شود . این مجوز به مدت پنج سال معتبر

است و پنج سال دیگر نیز قابل تجدید است.

برای مهاجرت به سوئیس راه هایی وجود که از آنها می توان موارد زیر را نام برد:

ویزای کار در سوئیس

سرمایه گذاری در سوئیس

تحصیل در سوئیس

مجوز C (مجوز اقامت دائم):

به شهروندان 15 کشور عضو اصلی اتحادیه اروپا و کشورهای EFTA که در

سوئیس پنج سال زندگی کرده اند، اعطا شده است. همه ساکنان خارجی دیگر می توانند پس از 10 سال

اقامت قانونی در سوئیس برای این مجوز درخواست کنند. در تمام موارد این مجوز باید هر 5 سال یکبار تمدید

شود.

این مجوز اجازه می دهد که دارندگان به راحتی کانتون ها و کارفرمایان را تغییر دهند و حتی برای سال های

خاصی در خارج از کشور بمانند.

مجوز L (کوتاه مدت):

برای افرادی که یک قرارداد کاری دارند که برای کمتر از یک سال معتبر است. اهالی

اتحادیه اروپا و EFTA که شغلی در سوئیس دارند و قبلا در 90 روز در این کشور بوده اند، می توانند این اجازه

را برای تمدید اقامت خود به دست آورند. مجوز های اقامت در سوئیس توسط ادارات مهاجرت کانتون صادر

می شود، و روش های درخواست ممکن است برای هر کانتون کمی متفاوت باشد.

مهاجرت به سوئیس - اقامت در سوئیس - سرمایه گذاری در سوئیس - تحصیل در سوئیس - ویزای کار در سوئیس

ویزای کار در سوئیس

هنگام درخواست ویزای کار در سوئیس و اقامت کاری در سوئیس ، مقررات مختلفی در مورد اتحادیه اروپا

و سایر اتباع اعمال می شود .

شما برای اخذ ویزای کار در سوئیس به یک کارفرما نیاز دارید. کارفرما باید برای شما ویزای کار در سوئیس

را درخواست کند. مدت زمان پردازش برنامه، مقررات احتمالی و الزامات متفاوتی وجود دارد . مهاجران یک

کشور اتحادیه اروپا می توانند از مشارکت سوئیس در توافقنامه جنبش آزاد با افراد کشورهای عضو اتحادیه

اروپا بهره مند شوند. شهروندان غیر اتحادیه اروپا همیشه باید قبل از ورود رسمی به سوئیس برای

ویزای کار در سوئیس یا اقامت در سوئیس درخواست کنند. نتیجه درخواست باید در کشور پیش بینی شود.

ملیت، طول اقامت و تنظیم قرارداد، نوع کار و اجازه اقامت را تعیین می کند.

تحصیل در سوئیس

یکی از راه های مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل در سوئیس می باشد. کشور سوئیس متقاضیان

زیادی برای تحصیل در سوئیس دارد. سن شروع تحصیل در سوئیس 6 الی 8 سالگی می باشد.

تحصیل در سوئیس برای مقطع لیسانس 4 سال و کارشناسی ارشد 2 سال می باشد. در دانشگاه ها

دروس به زبان های آلمانی ، انگلیسی و فرانسوی تدریس می شوند. دانشجویان در مقطع لیسانس

می توانند 10 ساعت در هفته و در مقطع کارشناسی ارشد 20 ساعت در هفته و در مقطع دکترا 30

ساعت در هفته را کار کنند. هزینه زندگی دانشجویی 700 تا 900 یورو در ماه است. دانشگاه ژنو،

دانشگاه زوریخ، دانشگاه لوزان، دانشگاه فرایبورک از دانشگاه های مناسب برای تحصیل در سوئیس

می باشند.
پس از پایان تحصیل در سوئیس و ویزای تحصیلی سوئیس نیز می توانید ویزای کار در سوئیس را بگیرید

و مشغول به کار شوید.

مهاجرت به سوئیس - اقامت در سوئیس - سرمایه گذاری در سوئیس - تحصیل در سوئیس - ویزای کار در سوئیس

سرمایه گذاری در سوئیس

یکی از راه های مهاجرت به سوئیس از طریق سرمایه گذاری در سوئیس می باشد. برای اتباع اتحادیه اروپا

متقاضیان ابتدا باید برای ثبت شرکت در سوئیس ثبت نام کنند، یک طرح کسب و کار و مدارک درآمد منظم را

ارائه دهند.

شروع کسب و کار و سرمایه گذاری در سوئیس نسبتا آسان است . یک محیط اقتصادی لازم است. با این حال،

برای سرمایه گذاری در سوئیس ، ابتدا باید اجازه کار و اقامت را بدست آورید . اگر شما قصد دارید یک شرکت

مستقل یا مشارکت را شروع کنید، می توانید سرمایه گذاری در سوئیس را را در خارج از کشور ثبت کنید. روش

ثبت نام آنلاین به طور عمده برای افرادی است که مایل به استخدام سودمند تا 90 روز در سال در سوئیس

هستند. این فرد باید در یک کشور اتحادیه اروپا کار کند. کشورهای غیر اتحادیه اروپا که حداقل 12 ماه در یک کشور

اتحادیه اروپا استخدام شده اند می توانند از این روش ثبت نام سریع استفاده کنند. مجوز 120 روزه برای اهالی

خارجی است که به طور منظم، اما گاهی اوقات در سوئیس کار می کنند. افرادی که این اجازه را می گیرند ممکن

است طی یک دوره 12 ماهه در سوئیس به مدت 120 روز باقی بمانند و به طور انحصاری در چارچوب هدف

مجاز کار کنند.

اقامت دائم سوئیس

به شهروندان 15 کشور عضو اصلی اتحادیه اروپا و کشورهای EFTA که در سوئیس پنج سال زندگی

کرده اند مجوز اقامت دائم C اعطا شده است. همه ساکنان خارجی دیگر می توانند پس از 10 سال

اقامت قانونی در سوئیس برای این مجوز درخواست کنند. در تمام موارد این مجوز باید هر 5 سال یکبار

تمدید شود.

این مجوز اجازه می دهد که دارندگان به راحتی کانتون ها و کارفرمایان را تغییر دهند و حتی برای

سال های خاصی در خارج از کشور بمانند.

شرکت مهاجرتی مونتیکال می تواند شما را برای اخذ اقامت در اروپا و دریافت ویزای فوری اروپا یاری رساند.

این مجموعه با به کارگیری وکلای برجسته و درجه یک و سال ها فعال در این امر همواره در جهت رضایت

مشتریان عمل نموده است. شما می توانید برای مشاوره در باب مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و کلیه

روش های مهاجرتی با ما در ارتباط باشید.

پیشنهاد ویژه

تماس و مشاوره سریع