Close
مهاجرت به فرانسه

مهاجرت به فرانسه

مهاجرت به فرانسه یکی از برنامه های مهاجرتی پرطرفدار است. فرانسه پنجمین اقتصاد بزرگ در جهان

است و شهروندان فرانسه از بالاترین استانداردهای زندگی برخوردار هستند.

به همین ترتیب، مهاجرت به فرانسه بسیار محبوب است . فرانسه کشوری با سیاست مرزی نسبتا باز

است، اما تلاش هایی برای محدود کردن مهاجرت کارگران غیر متخصص و افرادی که بار سنگینی بر دولت

فرانسه می گذارند، وجود دارد . خارجیان می توانند ویزای تحصیل در فرانسه ، ویزای کار در فرانسه ، ویزای

کارآموزی، ویزای شریک یا همسر ، ویزای تحقیق علمی و ویزای سرمایه گذاری در فرانسه را دریافت کنند.

متقاضیان باید مدارک تحصیلی ، پیشنهاد شغل یا ازدواج را ارائه دهند و منابع مالی کافی برای حفظ اقامت

خود داشته باشند. ویزا معمولا برای یک سال معتبر است و می تواند دو ماه قبل از انقضا مجددا تمدید شود،

تا زمانی که متقاضی شرایط را برآورده کند.

کشور فرانسه در جنوب غربی اروپا قرار گرفته است. پایتخت این کشور، شهر پاریس است. مردم فرانسه

به زبان فرانسوی صحبت می کنند و واحد پول این کشور یورو است. فرانسه با کشورهای سوئیس، آلمان،

ایتالیا و بلژیک همسایه است. فرانسه دارای تنوع آب و هوایی است و آب و هوایی معتدل دارد. اغلب مردم

این کشور مسیحی کاتولیک هستند. فرانسه حدود ۶۷ میلیون نفر جمعیت دارد.

اقامت در فرانسه

برای متقاضیان ورود به فرانسه یک ویزای اقامت طولانی و مجوز اقامت در فرانسه لازم است. این به این

معنی است که مجوز اقامت در فرانسه شخص باید از طریق کنسولگری فرانسه به تصویب برسد . با این

وجود ویزا یا مجوز ورود برای همه افرادی که به فرانسه می آیند و قصد دارند در آنجا بیش از 90 روز باقی

بمانند و یا در فرانسه کار کنند یا تحصیل کنند، لازم است. در حالی که مثلا برای همسران شهروندان

فرانسوی استثنائاتی وجود دارد .

ویزایی کوتاه مدت به نام ویزای شینگن وجود دارد که به دارندگان این ویزا امکان می دهد که در سراسر

اتحادیه اروپا اجازه حرکت آزاد داشته باشند . این ویزا برای مدت سه ماه در هر شش ماه به افراد واجد

شرایط تعلق میگیرد که در این مدت می توانند در کشورهای عضو شینگن رفت و آمد داشته باشند . ویزای

اقامت طولانی تنها توسط مقامات کنسولی ارائه می شود و لازمه مجوز ماندن در فرانسه و کسب کارت

اقامت (carte de séjour) است.
یکی از ویژگی های غیر معمول سیستم مهاجرت فرانسه این است که اجازه می دهد بیگانگان درخواست

ویزای “بازنشستگی” را بدهند که برای مدت زمانی طولانی اعتبار دارد . ویزای اقامت طولانی برای کسانی

که مایل به اخذ کارت اقامت در فرانسه هستند لازم است .

مهاجرت به فرانسه - اقامت در فرانسه - سرمایه گذاری در فرانسه - تحصیل در فرانسه - ویزای کار در فرانسه

ویزای کار در فرانسه

یکی از راه های مهاجرت به فرانسه از طریق اخذ ویزای کار در فرانسه می باشد. اما فرانسه برای افراد

ویزای کار در فرانسه را صادر نمی کند. اما به منظور تحصیل در فرانسه می توانید وارد این کشور شده

و ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار در فرانسه تبدیل کنید. اما به رغم تلاش های اخیر برای محدود کردن

مهاجرت افراد غیر متخصص به فرانسه ، فرانسه از طریق اصلاحات اخیر مرزهای خود را برای کارگران خارجی

ماهر باز کرده است . برای این دسته از افراد مجوز اقامت کاری در فرانسه وجود دارد .

برای اخذ ویزای کار در فرانسه باید برای این کار داوطلبی از کشور فرانسه و اتحادیه اروپا وجود نداشته

باشد. شما می توانید از طریق مراجعه به سایتهای کاریابی برای یافتن شغل و اخذ ویزای کار در فرانسه

اقدام نمایید.

تحصیل در فرانسه

سیستم آموزش فرانسه یکی از معتبر ترین سیستم های آموزشی در جهان است. کودکان می توانند از

سن 3 سالگی در مهد کودک شرکت کنند و سن تحصیل اجباری 6 سال است . کودکان در سن 11 سالگی

وارد کالج می شوند. آنها در سن 15 تا 16 سالگی تحصیل در فرانسه را پایان می دهند و پس از آن

می توانند به یک کالج آموزش حرفه ای بروند. نظام آموزشی فرانسوی مانند همه نهادهای دولتی سکولار

است. بنابراين، هر گونه پوشيدن نمادهای مذهبی مانند صلیب يا حجاب ممنوع است.

استاندارد آموزش دانشگاه های فرانسه بالا است و دانشگاه های دولتی هزینه های تحصیلی کمی دارند.

یکی از راه های مهاجرت به فرانسه تحصیل در فرانسه می باشد. با تحصیل در فرانسه اجازه دارید 20

ساعت در هفته کار کنید. پس از اتمام تحصیل در فرانسه نیز می توانید ویزای کار در فرانسه را دریافت

نمایید. تحصیل در فرانسه برای مقطع لیسانس 3 سال ، فوق لیسانس 2 سال و دکترا 3 سال طول

می کشد. زبان تدریس هم زبان فرانسه می باشد.

مهاجرت به فرانسه - اقامت در فرانسه - سرمایه گذاری در فرانسه - تحصیل در فرانسه - ویزای کار در فرانسه

سرمایه گذاری در فرانسه

یکی از راه های مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری در فرانسه می باشد. از طریق خرید ملک ،

ثبت شرکت در فرانسه و راه اندازی یک کسب و کار ، سرمایه گذاری در فرانسه امکان پذیر است.

با سرمایه گذاری در فرانسه یک ویزای یک ساله صادر می شود که به مدت 5 سال قابل تمدید است.

بعد از گذشت 5 سال از سرمایه گذاری در فرانسه می توانید درخواست اقامت دائم کنید.

خرید ملک در فرانسه

قیمت املاک در این کشور بسیار متفاوت است، پاریس گران قیمت ترین خانه ها را دارد که هزینه هر

متر مربع آپارتمان در پاریس € 7،770 و هزینه هر متر مربع خانه ویلایی € 7،869 است . شهر نیس فرانسه

از نظر قیمت ملک در رتبه دوم قرار دارد . هزینه هر متر مربع آپارتمان در شهر نیس 3،766 یورو و برای خانه

ویلایی 4،409 یورو می باشد .

مارسی، لیون و تولوز، جزء پنج شهر بزرگ جهان هستند که قیمت هر متر مربع آپارتمان بین 2500 تا 3000

یورو و برای خانه ویلایی 3000 تا 3500 یورو می باشد .

بنابراین خرید ملک می تواند یکی از برنامه های سرمایه گذاری در فرانسه باشد.

اقامت دائم فرانسه

برای اخذ اقامت دائم فرانسه شما باید مدتی در این کشور زندگی کرده باشید. از اقامت موقت شما باید

مدت پنج سال گذشته باشد. در اینصورت می توانید برای اخذ اقامت دائم درخواست دهید.

اقامت دائم فرانسه به این معنی است که شما می توانید به مدت 10 سال در این کشور اقامت داشته

باشید، که البته این زمان قابل تمدید است. همچنین می توانید از امکانات بهداشتی و درمانی، آموزش و

پرورش برخوردار شوید. شما همچنین می توانید برای دریافت شهروندی این کشور درخواست دهید.

اقامت در فرانسه از طریق ازدواج

یکی از راه های مهاجرت به فرانسه و اخذ اقامت در اروپا از طریق ازدواج با فردی از تبعه کشور فرانسه

می باشد. مدارک ازدواج باید به دولت این کشور ارائه شده و مورد اثبات قرار گیرد. همچنین مدارک اثبات

تمکن مالی، گواهی محل سکونت، گذرنامه معتبر، اسناد کاری و شغلی، مدارک پزشکی و سلامتی و

مدارک نیز باید ارائه شوند. این پروسه شش ماه تا یک سال زمان خواهد برد. اخذ اقامت از این طریق یکی

از راه های سریع برای ورود به فرانسه است. بعد از گذشت چهار سال از زندگی مشترک نیز می توانید برای

اخذ شهروندی این کشور درخواست دهید.

مهاجرت به فرانسه - اقامت در فرانسه - سرمایه گذاری در فرانسه - تحصیل در فرانسه - ویزای کار در فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

فرانسه کشوری عضو پیمان شینگن است. بنابراین برای ورود به کشور می توانید با دریافت ویزای شینگن

به مدت سه ماه در این کشور اقامت داشته باشید. شما باید فرم درخواست ویزا را پر نمایید و سپس این

کشور برای شما وقت مصاحبه تعیین می کند. این ویزا برای بازدید از کشور فرانسه و تفریح مناسب است.

شرکت مهاجرتی مونتیکال سالهاست که در زمینه کارهای مهاجرتی فعالیت دارد و از افراد و مشاوران خبره

و برجسته تشکیل شده است. برای اطلاع از هزینه مهاجرت به اروپا و بهترین کشور اروپایی برای سرمایه گذاری

 می توانید با ما مشورت کنید.

پیشنهاد ویژه

تماس و مشاوره سریع