Close
مهاجرت به فنلاند

مهاجرت به فنلاند

مهاجرت به فنلاند که یک کشور عضو پیمان شینگن است و از موقعیت خوبی برخوردار است، مورد توجه

خارجی ها قرار گرفته است.

انواع ویزای برای اقامت در فنلاند عبارتند از:

ویزای نوع A : ویزای حمل و نقل هوایی می باشد که در این ویزا فرد اجازه خروج از فرودگاه را ندارد و برای

تعویض پرواز صادر می شود.

ویزای نوع B : در این ویزا شخص می تواند از فرودگاه خارج شود و از راه زمینی خود را به کشور دیگری برساند.

ویزای نوع C : ویزای توریستی می باشد.

ویزای نوع D : ویزای اقامت طولانی مدت است که از طریق آن می توانید به کشور وارد و یا از آن خارج شوید.

کشور فنلاند عضو اتحادیه اروپا است که در شمال اروپا قرار گرفته است. این کشور جمعیتی حدود 5.5

میلیون نفر دارد. پایتخت آن هلسینکی است. واحد پول فنلاند یورو می باشد. مردم فنلاند به زبان فنلاندی

و سوئدی صحبت می کنند. فنلاند با کشور های نروژ ، روسیه، استونی و سوئد همسایه است.

فنلاند هوای سردی دارد. در زمستان درجه حرارت هوا معمولاً زیر صفر درجه سلسیوس است و ممکن است

تا 20 درجه زیر صفر برسد. اکثر مردم فنلاند مسیحی هستند. هلسینکی، تورکو ، هائوکیپوداس، اسپو، کراوا،

اولو ، الاجاروی، هویتینن و وانتا از شهر های مهم فنلاند هستند.

راه های اقامت در فنلاند

برای اقامت در فنلاند راه هایی وجود دارد:

سرمایه گذاری در فنلاند

تحصیل در فنلاند

مهاجرت به فنلاند از طریق ازدواج

ویزای کار در فنلاند

مهاجرت به فنلاند - اقامت در فنلاند - سرمایه گذاری در فنلاند - تحصیل در فنلاند - ویزای کار در فنلاند

ویزای کار در فنلاند

برای این نوع مهاجرت شما باید ویزای کاری دریافت کنید. برای ویزای کار در فنلاند ابتدا باید شغل مورد نظر

خود را پیدا کنید. در این حالت کارفرما باید اعلام کند که به این فرد نیاز دارد و می خواهد او را استخدام نماید.

بدون داشتن اجازه اقامت و با گرفتن ویزای کار فنلاند ، به مدت سه ماه می توانید در فنلاند کار کنید. اگر

متقاضی برای مدت حداقل ۴ سال بدون وقفه در کشور فنلاند اقامت داشته باشد، برای او اجازه اقامت دائم

صادر می شود. با گرفتن ویزای کار در فنلاند شما می توانید خانواده خود را نیز با خود به فنلاند بیاورید.

اگر از کارفرمای معتبر دعوتنامه داشته باشید، اگر برای حداکثر سه ماه قراردادی رسمی برای انجام کار تدریس،

ترجمه، کارشناسی و یا داوری مسابقات ورزشی داشته باشید، اگر از تاریخ درخواست پناهندگی متقاضیان

پناهندگی سه ماه گذشته باشد و یا ۶ ماه در کشور فنلاند اقامت داشته باشند، در این صورت نیازی به نیازی

به تصمیم اداره کسب و کار کشور فنلاند برای اجازه اقامت نیست.

تحصیل در فنلاند

مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل بسیار آسان است و متقاضیان زیادی نیز در سراسر دنیا دارد. دانشجویان

فنلاندی می توانند ۲۵ ساعت کار در هفته کار کنند. در دانشگاه های فنلاند تدریس به زبان انگلیسی انجام

می گیرد. برای گرفتن ویزای تحصیلی فنلاند باید فرد از دانشگاه مورد نظر نامه رسمی دریافت کند . و سپس

برای گرفتن ویزای تحصیل در فنلاند اقدام نماید. دانشگاه مورد نظر حتما باید معتبر باشد. سپس شما باید

فرم اخذ اقامت در فنلاند را پرکنید ، نشان دهید که در وضعیت مالی مناسبی هستید و می توانید هزینه های

تحصیلی خود را بپردازید. شما پس از اتمام تحصیل در فنلاند می توانید با پیدا کردن شغل ویزای کار در فنلاند

را دریافت کنید.

به دانشجویان در حین تحصیل خانه های دانشجویی تعلق می گیرد که نسبت به خانه های شخصی قیمت

مناسب تری دارند. در فنلاند مقطع دکترا 3 تا 5 سال طول می کشد، نمره مدرک آیتلس باید بالای 7 باشد و

معدل نباید کمتر از 15 باشد.

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در فنلاند :

پاسپورتی که 6 ماه ضمانت دارد؛

برگه پذیرش از دانشگاه معتبر فنلاند؛

ارائه مدرک زبان معتبر ؛

ارائه حساب بانکی خود و یا والدین برای اطمینان از تمکن مالی؛

بیمه درمانی معتبر.

مهاجرت به فنلاند - اقامت در فنلاند - سرمایه گذاری در فنلاند - تحصیل در فنلاند - ویزای کار در فنلاند

سرمایه گذاری در فنلاند

وجود هزینه‌های زیاد در کشور فنلاند، باعث شده که روش سرمایه گذاری در فنلاند برای مهاجرت خیلی

مناسب نباشد. برای مهاجرت به فنلاند از این طریق مهاجران باید از طریق خود اشتغالی به اخذ ویزای خود

اقدام نمایند. شغلی که ایجاد می شود باید مورد نیاز کشور فنلاند باشد.

برای ارائه درخواست طرح کسب و کار مورد نظر، اسناد شرکت و اطلاعات مالی مورد نیاز است. شخص

می تواند شرکتی را برای خود تاسیس کند ویا اینکه در سهام شرکت دیگری مشارکت کند. علاوه بر داشتن

سهام شخص مهاجر خود باید برای ثبت شرکت در فنلاند کار کند. کشور فنلاند ابتدا باید سود آوری طرح را

تایید کند و سپس اداره مهاجرت درباره اقامت تصمیم می گیرد. سپس به فرد اجازه اقامت مجوز A برای خود

اشتغالی داده می شود.

مهاجرت به فنلاند از طریق سرمایه گذاری در فنلاند سرانجام به اقامت دائم منجر می شود.

سرمایه گذاری در فنلاند به همسر و فرزندان متقاضی اجازه اقامت در فنلاند را می دهد. دقت کنید که برای

سرمایه گذاری در فنلاند حتما باید با وکلای مجرب مشورت کنید.

اقامت دائم فنلاند

یکی از شرایط اخذ اقامت دائم فنلاند این است که باید مدت 5 سال در این کشور به صورت قانونی اقامت

داشته باشید. شما باید در مدت سکونت در این کشور شرایطی را رعایت کنید که یکی از آنها این است که

سوء سابقه کیفری نداشته باشید.

روش اولیه ورود به کشور نیز اهمیت دارد و می تواند در روند اخذ اقامت دائم تاثیرگذار باشد.

مهاجرت به فنلاند از طریق ازدواج

با ازدواج با یک شهروند فنلاندی و ثبت ازدواج خود، شما می توانید اجازه اقامت را دریافت کنید. این اجازه

نهایتا می تواند به اقامت دائم تبدیل شود. مهاجرت به فنلاند از طریق ازدواج یکی از سریع ترین راه ها برای

اخذ اقامت فنلاند می باشد. شما باید ازدواج خود را به اداره مهاجرت فنلاند اطلاع دهید. شما باید ثابت کنید

که ازدواجتان واقعی است و فقط به دلیل مهاجرت ازدواج نمی کنید.

مهاجرت به فنلاند - اقامت در فنلاند - سرمایه گذاری در فنلاند - تحصیل در فنلاند - ویزای کار در فنلاند

راه های زیادی برا مهاجرت به کشورهای اروپایی وجود دارد، سرمایه گذاری در اروپا ، ویزای تحصیلی،

ویزای کاری ، اقامت اروپا با خرید ملک ، … قدم گذاشتن در هر یک از این راه ها نیازمند داشتن اطلاعات

کافی است و با همکاری افراد متخصص در امر اقامت در اروپا امکان پذیر است. شرکت مهاجرتی مونتیکال

سال هاست که در امر مهاجرت فعالیت می کند، ضمن اینکه افراد متخصصی را به کار گرفته است تا در

جهت رضایت بیشتر شما مشتریان گرامی عمل نماید.

پیشنهاد ویژه