Close
مهاجرت به قبرس

مهاجرت به قبرس

مهاجرت به قبرس بسیار پرطرفدار است. متقاضیان پاسپورت اروپایی را کسب می کنند و قابلیت سفر به

158 کشور و منطقه بدون ویزا را به دست می آورند. قبرس عضو کامل اتحادیه اروپا است. شهروندان قبرس

شهروندان اروپایی هستند. یکی از قوانین اساسی اتحادیه اروپا، توانایی برای سفر، زندگی، کار یا تحصیل

در هر جای اتحادیه اروپا است. صاحبان پاسپورت قبرس قادر به زندگی در هر یک از 28 کشور اتحادیه
اروپا هستند .

از طریق سرمایه گذاری در قبرس ، تحصیل در قبرس ، ویزای کار در قبرس و ازدواج می توان به این کشور

مهاجرت کرد.

این کشور جزیره ای است که بر روی دریای مديترانه واقع شده است. پایتخت این کشور ، شهر نیکوزیا

می باشد. زبان رسمی قبرس یونانی و ترکی استانبولی است. واحد پول این کشور یورو و دارای آب و هوای

معتدل مدیترانه‌ای است. قبرس با کشورهای مصر، سوریه ، ترکیه و یونان همسایه است. مساحت این

کشور ۹,۲۵۱ کیلومتر مربع می باشد. در این کشور مسلمانان زیادی زندگی می کنند ولی اکثر جمعیت را

مسیحیان تشکیل می دهند.

اقامت در قبرس

برای اقامت در قبرس داشتن ویزا ضروری است. ویزای قبرس برای مقاصد مختلف صادر می شود که

سرمایه گذاری در قبرس ، تحصیل در قبرس ، ویزای کار در قبرس و ازدواج از آن جمله است.

برای اقامت در قبرس و اخذ ویزا شما باید اصل گذرنامه معتبر با داشتن حداقل 7 ماه اعتبار، گواهی اثبات

تمکن مالی، بلیط رفت و برگشت، کپپی از صفحات گذرنامه و شناسنامه، دو قطعه عکس، مدارک رزرو هتل

و مدارک کاری را ارائه دهید. بعد از هفت روز از زمان ارائه مدارک ویزای قبرس صادر می شود.

مهاجرت به قبرس - اقامت در قبرس - سرمایه گذاری در قبرس - تحصیل در قبرس - ویزای کار در قبرس

ویزای کار در قبرس

یکی از راه های مهاجرت به قبرس از طریق اخذ ویزای کار در قبرس می باشد. افرادی که دارای مهارت‌ های

حرفه‌ای در مشاغل مورد نیاز این کشور هستند می‌توانند از طریق درخواست ویزای کار در قبرس به این

کشور اقدام کنند. برای اخذ ویزای کار در قبرس به داشتن کارفرما نیاز است. کارفرمای شما باید برای اخذ

ویزای کار در قبرس درخواست دهد. بعد از دریافت ویزای کار در قبرس مهاجران می توانند همسر و فرزندان

خود را همراه ببرند. شما می توانید از طریق تحصیل در قبرس و پس از پایان تحصیل ویزای کار در قبرس را به

دست آورید.

تحصیل در قبرس

یکی از راه های مهاجرت به قبرس از طریق تحصیل در قبرس می باشد. قبرس پایین ترین میزان جرم در

اروپا را دارد . کشور تمیز با محیط زیست سالم ، بیش از 80٪ از جمعیت قبرس به زبان انگلیسی صحبت

می کنند. در قبرس یک استاندارد عالی از موسسات آموزشی و مراکز بهداشتی درمانی وجود دارد. پس

از اتمام تحصیل در قبرس می توانید ویزای تحصیلی قبرس را به ویزای کار در قبرس تبدیل کنید.

برای تحصیل در قبرس باید در امتحانات ورودی دانشگاه ها پذیرفته شوید. تحصیل در قبرس برای مقطع

لیسانس حدود 4 سال ، فوق لیسانس 1 تا 2 سال و دکترا 3 تا 4 سال طول می کشد.

مهاجرت به قبرس - اقامت در قبرس - سرمایه گذاری در قبرس - تحصیل در قبرس - ویزای کار در قبرس

سرمایه گذاری در قبرس

یکی از راه های مهاجرت به قبرس از طریق سرمایه گذاری در قبرس می باشد که سریع ترین و مطمئن ترین

مسیر است. برای سرمایه گذاری در قبرس به 2.0 میلیون یورو برای سرمایه گذاری در املاک و مستغلات

مورد نیاز است. تنها بعد از 6 ماه از سرمایه گذاری در قبرس می توانید روند کسب گذرنامه قبرس ظرف 6

ماه تکمیل خواهد شد . پس از 3 سال سرمایه گذاری در قبرس می تواند به حدود 500،000 یورو کاهش

یابد و این سرمایه گذاری باید حفظ شود تا سرمایه گذار بتواند شهروندی و اقامت دائم قبرس خود را حفظ

کند.
متقاضیان سرمایه گذاری در قبرس باید سابقه کیفری نداشته باشند . هیچ نیازی به دانستن زبان ، آزمایش

پزشکی و مصاحبه با متقاضیان شهروندی و اقامت دائم قبرس وجود ندارد . ملک، یا مسکونی یا تجاری،

می تواند برای درآمد اجاره شود.

سرمایه گذاری در قبرس می تواند به صورت شخصی یا از طریق ثبت شرکت در قبرس باشد که در آن

متقاضی یک سهامدار است. سرمایه گذاران از مالیات برای درآمد سرمایه گذاری شخصی از جمله سود

سهام معاف خواهند بود. این بدان معنی است که برای افراد غیر مستعمره در قبرس مالیات صفر خواهد

بود ، صرف نظر از این که درآمد در قبرس یا خارج از کشور به دست آمده است. قبرس همچنین یکی از

پایین ترین نرخ های مالیات در اروپا را دارد یعنی فقط 12.5٪ .

اقامت دائم قبرس

متقاضیان می توانند اقامت دائم قبرس را از طریق سرمایه گذاری در املاک و مستغلات تضمین کنند. این

برنامه یکی از سریع ترین و ساده ترین برنامه های ویزای سرمایه گذاری در اروپا است که مستلزم

سرمایه گذاری 300،000 یورو در ملک برای به دست آوردن مجوز اقامت در قبرس است. ویزای اقامت در عرض

دو ماه اعطا می شود و تمام خانواده را پوشش می دهد که شامل والدین هر دو متقاضی اصلی و همسر

و فرزندان او تا سن 25 سالگی می شود . برنامه اقامت دائم قبرس سهولت سفر در سراسر اتحادیه اروپا

را فراهم می کند و فقط لازم است که یک بار در هر دو سال به همراه اعضای خانواده به قبرس سفر کنید .

اقامت در قبرس از طریق ازدواج

یکی از راه های مهاجرت به قبرس ، ازدواج با یک شهروند قبرسی است. از این طریق به فرد خارجی اقامت

موقت داده می شود که در نهایت می تواند به اقامت دائم و شهروندی کشور قبرس منجر شود. تبعه کشور

قبرس باید تمکن مالی خود ر ا پرداخت هزینه های خود و همسرش اثبات کند. ازدواج باید قانونی صورت گیرد

و آدرس محل زندگی زوجین نیز باید ارائه شود تا صحت ازدواج مورد بررسی قرار گیرد. در ضمن فرد خارجی

باید به زبان انگلیسی و یا قبرسی تسلط داشته باشد.

مهاجرت به قبرس - اقامت در قبرس - سرمایه گذاری در قبرس - تحصیل در قبرس - ویزای کار در قبرس

ویزای توریستی قبرس

اگر قصد سفر به قبرس برای مدت کوتاه و مقاصد تفریحی دارید، باید برای اخذ ویزای توریستی قبرس اقدام

نمایید. این یک ویزای کوتاه مدت است و شما اجازه تحصیل و یا کار را ندارید. شما باید قبل از اتمام تاریخ

اتمام ویزا، کشور را ترک کنید. شما به ارائه اصل شناسنامه و گذرنامه، عکس، پرکردن فرم درخواست، بلیط

رفت و برگشت، رزرو هتل و اثبات تمکن مالی نیاز خواهید داشت.

شما توسط اخذ ویزای شینگن می توانید به تمام کشورهای عضو پیمان شینگن بدون داشتن ویزای آن

کشور وارد شوید. برای این کار اطلاع از بهترین راه مهاجرت به اروپا و اقامت در اروپا با کمترین هزینه

اهمیت دارد. شرکت مهاجرتی مونتیکال با سال ها تجربه در زمینه امور مهاجرتی می تواند مشاور خوبی

برای انجام کارهای اقامتی شما باشد.

پیشنهاد ویژه