مهاجرت به لتونی

مهاجرت به لتونی

مهاجرت به لتونی به دلیل عضو شینگن بودن این کشور مورد توجه قرار دارد. برای مهاجرت به این کشور بهتر

است با انواع ویزای لتونی آشنایی داشته باشید:

ویزای شینگن به شما اجازه می دهد به مدت 3 ماه برای اهداف گردشگری یا کسب و کار در لتونی و کشورهای

عضو شینگن باقی بمانید. با توجه به اینکه کشور لتونی عضو اتحادیه اروپا است، با گرفتن ویزای شینگن برای

سفر به لتونی نیازی به گرفتن ویزای لتونی نیست. البته مدت اقامت به 90 روز محدود می شود.

ویزای حمل و نقل هوایی (A) اجازه می دهد فرد از طریق فرودگاه بین المللی شینگن بدون وارد شدن به

کشور پرواز خود را در فرودگاه عوض کند.

یک ویزای حمل و نقل (B) اجازه می دهد تا فرد کمتر از 5 روز از طریق کشورهای شینگن به وسیله ماشین

به کشور دیگری غیر شینگن حرکت کند.

یک ویزای کوتاه مدت (C) اجازه می دهد فرد برای بازدید از کشورهای شینگن برای گردشگری یا کسب و کار

حداکثر 3 ماه در یک دوره 6 ماهه اقدام نماید.

کشور لتونی در شمال قاره اروپا واقع شده است. پایتخت این کشور شهر ریگا می باشد . مردم این کشور

به زبان لتونیایی و لاتگالی صحبت می کنند. لتونی آب و هوای مساعدی دارد. در فصول گرم سال هوا خنک

و در فصول سرد هوا معتدل است. در لتونی جنگل های کاج فراوان وجود دارد. جمعیت کشور لتونی در سال

۲۰۱۷ یک میلیون و ۹۵۰ هزار نفر بود.

این کشور با کشورهای روسیه، بلاروس، لیتوانی و استونی همسایه است . مردم کشور لتونی در رفاه کامل

زندگی می کنند. نرخ بیکاری در کشور بسیار پایین است. یشتر مردم این کشور مسیحی هستند. کشور لتونی

64،589 کیلومتر مربع مساحت دارد.

راه های اقامت در لتونی

برای اقامت در لتونی می توان از راه های زیر اقدام نمود:

سرمایه گذاری در لتونی

تحصیل در لتونی

مهاجرت به لتونی از طریق ازدواج

ویزای کار در لتونی

مهاجرت به لتونی - اقامت در لتونی - سرمایه گذاری در لتونی - تحصیل در لتونی - ویزای کار در لتونی

ویزای کار در لتونی

برای اخذ ویزای کار در لتونی ، کارفرمای اهل لتونی باید نیاز به داشتن نیروی کار خارجی را اعلام کند. راه دیگر

این است که ابتدا متقاضی ویزای کار ۶ ماهه بگیرید و در مدت 6 ماه می توانید شغل مورد نظر خود را پیدا کند .

با پیدا کردن شغل این ویزا می تواند بعد از گذشت چند سال یه ویزای دائم تبدیل شود.

شما از طریق در این کشور می توانید پس از پایان تحصیل خود برای ویزای کار در لتونی اقدام نمایید.

اقامت کاری در لتونی از راه های نسبتا سخت برای ورود به این کشور می باشد.

تحصیل در لتونی

کشور لتونی امکانات تحصیلی پیشرفته ای را ارائه می کند و همچنین هزینه تحصیل در این کشور پایین

می باشد. بنابراین می تواند گزینه مناسبی برای دریافت ویزای تحصیلی باشد. با اخذ اقامت لتونی امکان

کار و زندگی در دیگر کشورهای حوزه شینگن فراهم می شود.

بعد از اتمام تحصیل نیز می توانید ویزای تحصیلی لتونی خود را به ویزای کاری تبدیل کنید. مدارک تحصیلی

ارائه شده برای ایران نیز معتبر می باشد.

تحصیل در لتونی برای مقطع کارشناسی حدود ۴ سال، کارشناسی ارشد 2 سال و دکترا بین ۴ تا ۶ سال

طول می کشد.

در دانشگاه های این کشور زبان انگلیسی و لتونی تدریس می شود. برای تحصیل در لتونی در مقطع دکترا

مدرک زبان انگلیسی لازم است. دانشگاه لتونی معروف ترین دانشگاه این کشور است که در شهر ریگا

واقع شده است. پس از اتمام تحصیل نیز می توانید ویزای کار در لتونی را دریافت نمایید.

مهاجرت به لتونی - اقامت در لتونی - سرمایه گذاری در لتونی - تحصیل در لتونی - ویزای کار در لتونی

سرمایه گذاری در لتونی

کشور لتونی به دلیل داشتن منابع طبیعی و غیر طبیعی فراوان مکان خوبی برای سرمایه گذاری است. اقتصاد

کشور در حال توسعه است. و به دلیل داشتن جمعیت اندک، توسعه در کشاورزی، حمل و نقل، محصولات غذایی،

ساخت ماشین آلات و موارد دیگر گزینه بسیار مناسبی برای سرمایه گذاران خارجی می باشد.

یکی از راه های ارزان جهت سرمایه گذاری در لتونی خرید ملک می باشد. برای خرید ملک به حداقل 190000

دلار نیاز است. اقامت در لتونی از این طریق حدود 4 یا 5 ماه طول می کشد. با این روش به سرمایه گذار اقامت

5 ساله داده می شود که قابل تمدید است. البته باید هر سال تمدید شود .

بعد از گذشتن 5 سال از سرمایه گذاری در لتونی به شما اقامت دائم داده می شود . به همسر و فرزندان زیر

18 سال متقاضی نیز اقامت لتونی داده می شود.

سرمایه گذار برای سرمایه گذاری در لتونی باید بیمه درمانی داشته باشد، سوء پیشینه کیفری نداشته باشد،

دارای گذزنامه معتبر باشد و باید ثابت کند که سرمایه خود را از راه قانونی به دست آورده است. همچنین

اقامت در لتونی اجباری نمی باشد.

شما همچنین می توانید با خرید اوراق قرضه و سرمایه گذاری در شرکت های معتبر، برای ۵ سال مبلغی را

برای پروژه های عمرانی و زیربنایی در اختیار دولت لتونی قرار دهید که پس از گذشت ۵ سال کل مبلغ به شما

بازخواهد گشت و به این ترتیب اقامت دائم لتونی را کسب می کنید.

با ثبت شرکت در لتونی نیز می توانید برای اخذ اقامت این کشور اقدام نمایید.

مهاجرت به لتونی از طریق ازدواج

ازدواج با یک شهروند لتونی منجر به اخذ اقامت در لتونی می شود. ازدواج شما باید قانونی باشد. پس از آن

شما یک شهروند لتونی می شوید. شما باید ازدواج خود را به اداره مهاجرت لتونی اطلاع دهید. شما باید ثابت

کنید که ازدواجتان واقعی است و فقط به دلیل مهاجرت ازدواج نمی کنید. اقامت از این طریق به اخذ اقامت دائم

این کشور منجر می شود.

مهاجرت به لتونی - اقامت در لتونی - سرمایه گذاری در لتونی - تحصیل در لتونی - ویزای کار در لتونی

راه های زیادی برای اخذ اقامت اروپا وجود دارد که شناسایی این راه ها نیازمند داشتن تخصص

و تجربه کافی در این امر می باشد. شما به یک وکیل با تجربه نیازمند هستید تا بتوانید به اهداف

خود برسید. شرکت مهاجرتی مونتیکال همه آنچه را که شما نیاز دارید در اختیارتان قرار می دهد.

شما می توانید برای کسب اطلاعات کافی در زمینه اطلاعات درباره ارزانترین راه مهاجرت به اروپا ،

ثبت شرکت در اروپا ، کلیه امور مهاجرتی و همچنین اقامت اروپا با خرید ملک با ما در ارتباط باشید

تا به شما در رسیدن به رویایتان یاری رسانیم.