Close
مهاجرت به لهستان

مهاجرت به لهستان

مهاجرت به لهستان به دلیل اینکه عضو اتحادیه اروپا است و به دلیل موقعیت جغرافیایی مرکزی خود در

اروپا، یک مکان برجسته برای خارجی ها محسوب می شود. اگر چه نرخ متوسط درآمد لهستان در

مقايسه با ساير كشورهاي عضو اتحاديه اروپا پايين تر است، اما هزينه هاي زندگي در این كشور به ميزان

كافی كاهش يافته است . لهستان اتحادیه اروپا و منطقه شینگن است. لهستان یکی از سالم ترین

اقتصادها را در میان کشورهای شرق اروپا دارد.

لهستان همچنان استانداردهای بالایی از آموزش را ارائه می دهد که برای همه ساکنان لهستان آزاد

است. پس از تصمیم به آمدن به لهستان، شما باید در مورد گرفتن یک سند مسافرتی معتبر و ویزا اقدام

کنید . سند سفر شما ممکن است گذرنامه یا کارت شناسایی شما باشد. براساس یک سند سفر،

می توانید در لهستان بدون درخواست مجوز های اضافی حداکثر 3 ماه اقامت داشته باشید. اگر می خواهید

در لهستان بمانید، قبل از این دوره، شما بایستی یک مجوز اقامت را برای مدت مشخصی بگیرید.

لهستان در اروپای مرکزی واقع شده است. پایتخت این کشور ورشو است . زبان رسمی آن ها لهستانی

است . این کشور با جمهوری چک، روسیه، اوکراین، بلاروس، اسلواکی، آلمان، لیتوانی مرز مشترک دارد.

لهستان در سال های گذشته رشد اقتصادی خوبی داشته است. جمعیت این کشور 37.95 میلیون در

سال 2016 گزارش شده است. این کشور دارای آب و هوای معتدلی است. واحد پولی کشور زلوتی می باشد.

اقامت در لهستان

برای اینکه یک مهاجر خارجی در لهستان اقامت کند، ابتدا باید اجازه اقامت موقت بگیرد. برای دریافت این

نوع مجوز، آنها باید بتوانند مدرکی مبنی بر قصد اقامت در لهستان برای مدت بیش از 3 ماه به منظور

اشتغال، تحصیل یا دلایل خانوادگی ارائه دهند. برای کسب مجوز اقامت در لهستان ، شما باید دلایل

مستندی برای زندگی در لهستان ارائه کنید. یکی از شایع ترین دلایل ورود به این کشور ویزای کار در لهستان

و تحصیل و ازدواج با یک شهروند لهستانی و همچنین سرمایه گذاری در لهستان است. اجازه اقامت برای

مدت 3 سال ارائه می شود . درخواست اقامت موقت می تواند در هر زمان در یک کنسولگری لهستان در

محل اقامت شما یا در یک دفتر منطقه ای در لهستان ارائه شود.

اگر مجوز اقامت موقت را بگیرید ، یک کارت اقامت دریافت خواهید کرد که به عنوان سند رسمی تایید هویت

شما در طول اقامت شما در لهستان می شود. هنگامی که کارت اقامت خود را دریافت می کنید، شما مجاز

به ورود و خروج به لهستان بدون ویزا هستید.

شما می توانید برای اقامت دائم 10 سال پس از شروع زندگی در لهستان درخواست دهید. پیش از آن

شما می توانید در لهستان تنها اقامت موقت داشته باشید، که شما مجبورید هر 3 سال آنرا تمدید کنید.

افرادی که در لهستان پناهنده می شوند پس از 5 سال اجازه اقامت دائمی دریافت می کنند. علاوه بر این،

فردی که همسرش شهروند لهستان است 3 سال پس از ازدواج می تواند اقامت دائم درخواست کند.

راه های اقامت در لهستان

برای اقامت در لهستان می توان از راه های زیر اقدام نمود:

سرمایه گذاری در لهستان؛

تحصیل در لهستان؛

ویزای کار در لهستان؛

مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج.

اسناد لازم برای درخواست ویزای لهستان عبارتند از :

پرکردن فرم درخواست ویزای لهستان؛

2 قطعه عکس که بر روی گذرنامه نیز قرار دارد؛

گذرنامه شما باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد؛

بیمه مسافرتی به ارزش حداقل 30000 یورو به منظور پوشش در لهستان و کل منطقه شنگن؛

نامه ای که هدف از سفر به لهستان و برنامه سفر را مشخص می کند؛

ارائه رزرو بلیط پرواز رفت و برگشت با تاریخ و شماره پرواز؛

رزرو هتل برای تمام مدت اقامت؛

اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر)؛

اثبات منابع مالی کافی برای مدت اقامت در لهستان.

مهاجرت به لهستان - اقامت در لهستان - سرمایه گذاری در لهستان - تحصیل در لهستان - ویزای کار در لهستان

ویزای کار در لهستان

یکی از راه هایی که می توانید برای ورود به لهستان انجام دهید از طریق ویزای کار در لهستان می باشد.

کارفرما درخواست مجوز کار را ارسال می کند. که جزئیات مربوط به استخدام، مانند عنوان شغلی و حقوق

و دستمزد را شامل می شود. و این سبب می شود که کارفرما نتواند کمتر از مقدار گزارش شده به شما

پرداخت نماید. کارفرما باید عنوان کاری را 3 ماه در لهستان و 3 ماه در اتحادیه اروپا آگهی نماید، اگر متقاضی

کار پیدا نشد می تواند شخص خارجی را استخدام نماید. سپس کارفرما برای شما ویزای کار در لهستان

را درخواست می کند.

شما همچنین می تواند از طریق تحصیل و پایان آن اقامت کاری در لهستان و ویزای کار در لهستان را به

دست آورید. اخذ ویزای کار در لهستان و کشورهای اروپایی کار ساده ای نیست.

تحصیل در لهستان

یکی از راه های مهاجرت به لهستان از طریق اخذ ویزای تحصیلی لهستان می باشد. تحصیل در لهستان

بسیار پرطرفدار بوده و متقاضیان زیادی دارد. هزینه ی تحصیل در لهستان مناسب است. برای تحصیل شما

باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشید. دروس در دانشگاه های این کشور به زبان انگلیسی تدریس

می شوند.

تحصیل در لهستان در مقطع لیسانس 3 تا 4 سال، فوق لیسانس بین 1 تا 2 سال طول می کشد. امنیت

بالای این کشور و همچنین هزینه های پایین زندگی سبب شده که تحصیل در لهستان مورد توجه قرار بگیرد.

پس از پایان تحصیل در لهستان می توانید شغل مناسبی پیدا کنید و ویزای کار در لهستان را کسب نمایید.

شهریه دانشگاه در سال حدود ۲۰۰۰ تا ۶۰۰۰ یورو می باشد. پس از اتمام تحصیل شما می توانید

ویزای کار در لهستان بگیرید.

مهاجرت به لهستان - اقامت در لهستان - سرمایه گذاری در لهستان - تحصیل در لهستان - ویزای کار در لهستان

سرمایه گذاری در لهستان

یکی از راه های مهاجرت به لهستان از طریق سرمایه گذاری در لهستان می باشد. به دلیل اقتصاد خوب

این کشور، لهستان گزینه خوبی برای سرمایه گذاری می باشد.

یکی از راه های سرمایه گذاری در لهستان از طریق ثبت شرکت می باشد. ثبت شرکت در لهستان به

یک زمان سه ماهه نیازمند است. با سرمایه گذاری در لهستان شما می توانید اقامت در این کشور را

علاوه بر خود، برای همسر و فرزندان زیر 18 سال به دست بیاورید . با سرمایه گذاری در لهستان پس از

گذشت 5 سال می توانید پاسپورت کشور لهستان را به دست بیاورید. دولت لهستان از سرمایه گذاری

در این کشور حمایت می کند. با سرمایه گذاری در لهستان و اخذ اقامت شما می توانید به کشورهای

عضو شینگن بدون ویزا سفر کنید.

اقامت دائم لهستان

اجازه اقامت طولانی مدت اتحادیه اروپا نشان دهنده حق قانونی شما برای اقامت در لهستان است.

برای واجد شرایط بودن، متقاضی باید در 5 سال متوالی در لهستان اقامت داشته باشد و منبع درآمد

پایدار و منظم داشته باشد. مجوز اقامت برای مدت 5 سال معتبر است و هر پنج سال یکبار تمدید

می شود. این اجازه امکان می دهد که دارنده آزادانه به سایر کشورهای شینگن سفر کند. دارنده

مجاز خواهد بود فقط در لهستان کار کند. فرآیند درخواست می تواند تا 3 ماه بدون دوره تعلیق یا تاخیر

انجام شود.

یک کارت اقامت برای 10 سال معتبر است، بدین معنی است که باید هر 10 سال یک بار تمدید شود.

درخواست جدید باید حداقل 30 روز قبل از پایان اعتبار کارت اقامت فعلی ثبت شود.

مزایای تابعیت لهستان:

مالیات پایین – مالیات شرکت 19٪ مالیات فردی 16٪ ؛

مجوز پاسپورت برای دسترسی به 170 کشور؛

آزادی زندگی و کار در هر جای اروپا بدون تردید؛

حداقل سرمایه گذاری تنها 75،000 €؛

گذرنامه شهروندی Plus به مدت شش ماه؛

بدون نیاز به اقامت؛

بدون محدودیت شهروندی دوگانه؛

برنامه سرمایه گذاران مهاجر لهستان در سال 2013 عملیاتی شده است و جای تعجب نیست که

در میان افراد با درآمد بالا از چین و خاورمیانه بسیار محبوب است. سرمایه گذاران با ارائه حداقل

سرمایه گذاری 75،000 یورو در اوراق قرضه دولتی، وضعیت اقامت دائم خود را سریعا ارائه می دهند.

به خاطر داشته باشید که لهستان یک کشور عضو اتحادیه اروپا است، بنابراین یک گذرنامه لهستانی

بدین معناست که شما آزاد که به طور نامحدود در هر کشور اروپایی رفت و آمد کنید.

اقامت در لهستان از طریق ازدواج

یکی از راه های مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج در این کشور می باشد. برای این کار باید با فردی از

تابعه لهستان ازدواج کنید و در صورتی که برای مدت 3 سال با او در این کشور زندگی می کنید می توانید

تابعیت کشور لهستان را به دست بیاورید. برای این کار باید شما و همسرتان تمکن مالی خود را ثابت کنید،

محل زندگی خود را مشخص نمایید.

مهاجرت به لهستان - اقامت در لهستان - سرمایه گذاری در لهستان - تحصیل در لهستان - ویزای کار در لهستان

یکی از مواردی که مزایای زیادی برای شما و خوانواده تان دارد، ویزای شنگن و مهاجرت به لهستان می باشد

که به وسیله آن می توانید به تمامی کشورهای عضو شینگن آزادانه سفر کنید. برای اخذ مهاجرت به کشورهای

دیگر یکی از مواردی که اهمیت دارد اطلاع از هزینه مهاجرت به اروپا می باشد. شما می توانید برای کسب اطلاع

و مشاوره در زمینه امور مهاجرتی و همچنین اقامت کاری در اروپا با مشاورین شرکت مهاجرتی مونتیکال در ارتباط

باشید.

پیشنهاد ویژه

تماس و مشاوره سریع