مهاجرت به لوکزامبورگ

مهاجرت به لوکزامبورگ

مهاجرت به لوکزامبورگ به دلیل اینکه این کشور عضو پیمان شینگن است بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

روستاى شنگن در كشور لوكزامبرگ ، محل اوليه ى انعقاد پيمان شنگن بوده است . در کشور لوكزامبورگ

بيشترين ميزان درآمد را در بين كشورهاى اروپايى خواهید داشت.  با مهاجرت به لوکزامبورگ می توانید از

شرایط مطلوب زندگی در یک کشور اروپایی برخوردار شوید.

انواع ویزای لوکزامبورگ

ویزای شینگن به شما اجازه می دهد به مدت 3 ماه برای اهداف گردشگری یا کسب و کار در لوکزامبورگ و

کشورهای عضو شینگن باقی بمانید. با توجه به اینکه کشور لوکزامبورگ عضو اتحادیه اروپا است، با گرفتن

ویزای شینگن برای سفر به لوکزامبورگ نیازی به گرفتن ویزای لوکزامبورگ نیست. البته مدت اقامت به 90 روز

محدود می شود.

ویزای حمل و نقل هوایی (A) اجازه می دهد فرد از طریق فرودگاه بین المللی شینگن بدون وارد شدن به

کشور پرواز خود را در فرودگاه عوض کند.

یک ویزای حمل و نقل (B) اجازه می دهد تا فرد کمتر از 5 روز از طریق کشورهای شینگن به وسیله ماشین

به کشور دیگری غیر شینگن حرکت کند.

یک ویزای کوتاه مدت (C) اجازه می دهد فرد برای بازدید از کشورهای شینگن برای گردشگری یا کسب و کار

حداکثر 3 ماه در یک دوره 6 ماهه اقدام نماید.

لوکزامبورگ از کشورهای شمال اروپا می باشد که با کشورهای بلژیک ، آلمان وفرانسه همسایه است. پايتخت

این کشور ثروتمند شهر لوكزامبورگ می باشد. امروزه واحد پول کشور یورو می باشد. این کشور امن ۵۰۰،۰۰۰

نفر جمعیت دارد. مردم این کشور به زبان های فرانسوی، آلمانی و لوکزامبورگی صحبت می کنند. اغلب مردم این

کشور مسیحی كاتوليک هستند. کشور لوكزامبورگ ۲٫۵۸۶ کیلومتر مربع مساحت دارد و دارای آب و هوای معتدل

می باشد.

راه های اقامت در لوکزامبورگ

اقامت در لوکزامبورگ از راه های زیر امکان پذیر است:

سرمایه گذاری در لوکزامبورگ؛

تحصیل در لوکزامبورگ؛

مهاجرت به لوکزامبورگ از طریق ازدواج؛

ویزای کار در لوکزامبورگ.

مهاجرت به لوکزامبورگ - اقامت در لوکزامبورگ - سرمایه گذاری در لوکزامبورگ - تحصیل در لوکزامبورگ - ویزای کار در لوکزامبورگ

ویزای کار در لوکزامبورگ

یکی از راه هایی که برای مهاجرت به لوكزامبورگ پیشنهاد می شود، اخذ ویزای کار در لوكزامبورگ به دلیل شرایط

مناسب زندگی و کار در این کشور است. البته به دلیل چند زبانه بودن این کشور شرایط کاری تا حدودی با دشواری

مواجهه می شود.

شما میتوانید در این کشور ۴۰ ساعت در هفته کار کنید. برای اقامت کاری در لوكزامبورگ لازم است که کارفرما برای

اخذ نیروی کار خارجی اقدام نماید. البته عنوان کاری ابتدا باید در کشور و سپس در اتحادیه اروپا آگهی شود و در صورت

نبود نیروی کار ، امکان اجازه استخدام نیروی کار خارج از اتحادیه اروپا وجود دارد.

سپس کارفرمای برای شما ویزای کار در لوکزامبورگ را درخواست می نماید که در نهایت به کسب اقامت در لوکزامبورگ

می انجامد. البته اخذ ویزای کار در لوکزامبورگ کار دشواری است.

تحصیل در لوکزامبورگ

یکی از راه های مهاجرت به لوكزامبورگ از طریق تحصیل در لوکزامبورگ می باشد. برای تحصیل در لوکزامبورگ

و اخذ اقامت تحصیلی این کشور شما باید در دانشگاه های مورد نظر پذیرفته شوید. در این صورت به شما ویزای

طولانی مدت تحصیلی تعلق می گیرد.

توجه داشته باشید که قبل از ورود به کشور برای گرفتن ویزای تحصیلی لوكزامبورگ اقدام کنید. برای

تحصیل در لوکزامبورگ شما به اصل و کپی شناسنامه و پاسپورت، آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات، اسناد تایید

عدم سوء پیشینه کیفری و اثبات سلامتی نیاز دارید.

تحصیل در لوكزامبورگ برای مقطع کارشناسی 3 یا 4 سال ، کارشناسی ارشد 1یا 2 سال و دکترا حدود 3 سال

ادامه می یابد. دانشگاه های این کشور مورد تایید کشور ایران هستند و بعد از تحصیل می توانید در ایران کار کنید.

دروس دانشگاهی به زبان های فرانسوی و آلمانی تدریس می شوند. برای کمک به هزینه های تحصیلی شما

می توانید در حین تحصیل کار کنید. پس از اتمام تحصیل در لوکزامبورگ نیز می توانید برای شغل مورد نظر خود

جست و جو کنید و از این طریق ویزای کار در لوکزامبورگ را کسب نماید.

مهاجرت به لوکزامبورگ - اقامت در لوکزامبورگ - سرمایه گذاری در لوکزامبورگ - تحصیل در لوکزامبورگ - ویزای کار در لوکزامبورگ

سرمایه گذاری در لوکزامبورگ

یکی از راه های مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری در لوکزامبورگ می باشد. شما می توانید با

ثبت شرکت در این کشور برای خود و خانواده تان اقامت لوكزامبورگ را کسب نمایید. برای این کار به سرمایه

حداقلی 500،000 یورو نیاز است. شما باید ابتدا طرح اقتصادی خود را مطرح کنید، در صورت قبولی طرح مورد

نظر به شما اجازه سرمایه گذاری در لوكزامبورگ داده می شود که بعد از سه سال می توانید برای اقامت

دائم این کشور اقدام کنید. بعد از گذشت 5 سال از اقامت دائم لوكزامبورگ به شما پاسپورت تعلق می گیرد.

راه دیگر سرمایه گذاری در لوکزامبورگ این است که با خرید اوراق قرضه طی پرداخت مبلغ مشخص به دولت

برای مدت پنج سال سرمایه گذاری انجام دهید که پس از اتمام این دوره مبلغ به سرمایه گذار بازگشت داده

خواهد شد. سرمایه گذاری در لوکزامبورگ می تواند راه خوبی برای مهاجرت به لوکزامبورگ باشد.

مهاجرت به لوکزامبورگ از طریق ازدواج

برای مهاجرت به لوكزامبورگ از طریق ازدواج باید یکی از طرفین تابعه کشور لوكزامبورگ باشند. زوج و زوجه نباید

متاهل باشند. در صورتی که قبلا طلاق گرفته باشند مانعی وجود ندارد. حداقل سن برای عروس 16 و برای داماد

18 سال است. سرمایه گذاری در لوگزامبورگ و ازدواج در این کشور از راه های سریع اخذ اقامت در لوكزامبورگ

می باشند.

مهاجرت به لوکزامبورگ - اقامت در لوکزامبورگ - سرمایه گذاری در لوکزامبورگ - تحصیل در لوکزامبورگ - ویزای کار در لوکزامبورگ

ویزای شینگن این امکان را برای شما فراهم می آورد که به تمام کشورهای عضو پیمان شینگن

بدون نیاز به ویزا سفر کنید. به همین دلیل مهاجرت به کشورهای عضو پیمان شینگن طرفداران

زیادی را جذب کرده است. با کمک و مشاوره با افراد متخصص در زمینه اخذ اقامت در اروپا می توانید

برای اقامت در این کشورها موفق شوید. شرکت مهاجرتی مونتیکال با سال ها تجربه در امر مهاجرت

و با به کارگیری وکلای کاردان و مجرب شما را در رسیدن به رویایتان کمک خواهد کرد. هم اکنون در

هرجایی که هستید می توانید با مشاورین ما ارتبا برقرار کنید.