Close
مهاجرت به لیختن اشتاین

مهاجرت به لیختن اشتاین

مهاجرت به لیختن اشتاین به دلیل اینکه این کشور عضو اتحادیه اروپا و شینگن است بسیار مورد توجه قرار دارد.

این کشور از امنیت بالایی برخوردار است و جرم و جنایت به میزان کمی در این کشور صورت می گیرد.

این کشور از لحاظ هزینه در دسته کشورهای گران قرار دارد. بخش مهمی از فرهنگ این کشور را موسیقی و تئاتر

تشکیل می دهد.

دارندگان پاسپورت کشور لیختن اشتاین می‌توانند بدون نیاز به ویزا به ۱۶۷ کشور و ناحیه دنیا بدون نیاز به ویزا

سفر کنند. برای مهاجرت به به لیختن اشتاین به مجوز اقامت نیاز است. بعد از دریافت مجوز اقامت شما به مدت

5 سال مجوز اقامت در این را دارید. بعد از گذشت 5 سال می توانید برای دریافت اقامت دائم درخواست کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا ارائه پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه ، دریافت و پر کردن فرم درخواست ویزا، کارت

ملی و شناسنامه، دو قطعه عکس رنگی ، کپی ویزای قبلی، اثبات توانایی مالی و بیمه مسافرتی می باشد.

پایتخت این کشور شهر فادوتس می باشد. مردم این کشور به زبان آلمانی صحبت می کنند. لیختن اشتاین

با کشورهای اتریش و سوئیس همسایه است. واحد پول آن فرانک سوئیس است.

لیختن اشتاین دارای آب و هوای معتدلی است ، در شرق این کشور کوههای آلپ قرار دارد.این کشور حدود

37,623 نفر جمعیت دارد. بیشتر مردم این کشور مسیحی هستند.

راه های اقامت در لیختن اشتاین

امروزه مهاجرت به این کشور افزایش یافته است. از راه های اقامت در لیختن اشتاین عبارتند از:

سرمایه گذاری در لیختن اشتاین؛

تحصیل در لیختن اشتاین؛

مهاجرت از طریق ازدواج؛

ویزای کار در لیختن اشتاین.

مهاجرت به لیختن اشتاین - اقامت در لیختن اشتاین - سرمایه گذاری در لیختن اشتاین - تحصیل در لیختن اشتاین - ویزای کار در لیختن اشتاین

ویزای کار در لیختن اشتاین

برای این کار شما نیاز به مجوز کار در کشور هستید. شما باید ابتدا کار مورد نظر خود را پیدا کرده و با کارفرما

وارد مذاکره شوید. شما باید رزومه کاری و مدرک تحصیلی خود را ارائه کنید.

شما می توانید برای این کار از طریق سایت های کاریابی اقدام نمایید. در صورت پذیرفته شدن کارفرما پیشنهاد

کاری را ارائه می کند و برای شما ویزای کار در لیختن اشتاین را درخواست می کند.

برای اقامت کاری در لیختن اشتاین بهتر است مدرک زبان آلمانی نیز داشته باشید. برای مهاجرت به لیختن اشتاین ،

مدیران ، متخصصان یا کارگران واجد شرایط در شرکت های لیختن اشتاینی می توانند ویزای کار در لیختن اشتاین

یا اقامت را دریافت کرده و در این کشور استخدام شوند . راه دیگر این است که ابتدا ویزای تحصیلی بگیرید و پس

از اتمام تحصیل آن را به ویزای کار در لیختن اشتاین تبدیل نمایید.

تحصیل در لیختن اشتاین

برای تحصیل در لیختن اشتاین شما نیاز به داشتن ویزای تحصیلی دارید. مدارک لازم برای اخذ

ویزای تحصیلی لیختن اشتاین عبارتست از دعوت نامه رسمی از دانشگاهی که در آن پذیرفته شده اید ، اثبات

تمکن مالی و پرداخت هزینه های تحصیلی و برای تحصیل در این کشور شرایط مساعدی وجود دارد. از جمله

اینکه هزینه های تحصیلی این کشور مناسب هستند. علاوه بر این شما می توانید در خابگاه های این کشور

اقامت داشته باشید. اما باید هزینه خابگاه را پرداخت کنید.

تحصیل در لیختن اشتاین برای مقطع کارشناسی در این کشور به مدت ۳ الی ۴سال، کارشناسی ارشد به مدت

۱ الی ۲ سال و مقطع دکترا حدود ۴سال طول می کشد . لیختن اشتاین دارای چهار دانشگاه با نام های دانشگاه

لیختن اشتاین، دانشگاه خصوصی لیختن اشتاین، موسسه لیختن اشتاین و آکادمی بین المللی فلسفه می باشد.

بعد از پایان تحصیل در لیختن اشتاین می توانید در این کشور مشغول به کار شوید و ویزای کار در لیختن اشتاین را

دریافت نمایید که در نهایت به اقامت دائم این کشور منجر می شود.

مهاجرت به لیختن اشتاین - اقامت در لیختن اشتاین - سرمایه گذاری در لیختن اشتاین - تحصیل در لیختن اشتاین - ویزای کار در لیختن اشتاین

سرمایه گذاری در لیختن اشتاین

این کشور اقتصاد پایداری دارد و دارای فرصت های شغلی زیادی است. این علت ها سبب شده است که

مهاجرت به لیختن اشتاین مورد توجه مهاجران زیادی قرار بگیرد .

برای سرمایه گذاری در لیختن اشتاین می توان از از طریق خرید ملک اقدام به سرمایه گذاری نمود. شما

می توانید ملک خریداری شده خود را اجاره دهید. این طریق سرمایه گذاری شرایطی را دارا می باشد که

از آن جمله این است که مالک باید به مدت ۳ سال در لیختن اشتاین اقامت داشته باشد. قیمت املاک در

این کشور سالانه ۴ تا ۵ درصد با افزایش مواجه است.

یکی دیگر از راه های سرمایه گذاری در این کشور از طریق سرمایه گذاری در خدمات بانکی و مالی می باشد.

با توجه به اینکه نرخ مالیات در این کشور پایین است، بنابراین سرمایه گذاری در شرکت های مدیریتی می تواند

گزینه مناسبی باشد.

راه دیگر سرمایه گذاری در لیختن اشتاین خرید اوراق قرضه دولتی است که به دو صورت می باشد. نوع اول

سرمایه گذاری به صورت قابل برگشت است که در این حالت سرمایه گذار باید مبلغ تعیین شده توسط دولت را به

مدت 5 سال سپرده کند و بعد از این مدت اصل پول به سرمایه گذار برگشت داده می شود که در این حالت به

اشخاص اقامت دائم تعلق می گیرد.

در روش سرمایه گذاری به صورت غیر قابل برگشت مبلغ تعیین شده دیگر به سرمایه گذار برگشت داده نمی شود.

شما از طریق ثبت شرکت در لیختن اشتاین نیز می توانید سرمایه گذاری در لیختن اشتاین را انجام دهید.

مهاجرت به لیختن اشتاین از طریق ازدواج

یکی از راه های مهاجرت به لیختن اشتاین از طریق ازدواج با یک فرد از تبعه این کشور می باشد. از طریق ازدواج

ابتدا اقامت کشور و سپس تابعیت کشور را دریافت خواهید کرد.

فرد تابعه باید نشان دهد که توانایی مالی برای پرداخت هزینه های زندگی خود و همسرش را دارا می باشد و

از تمکن مالی برخوردار است.

برای دریافت شهروندی این کشور دولت شرایطی را مقرر کرده است. از جمله اینکه باید حداقل ۵ سال از ازدواج

فرد با شهروند لیختن اشتاینی گذشته باشد، فرد خارجی باید ملیت قبلی خود را رها کند، و همچنین او باید به

زبان آلمانی تسلط داشته باشد. باید مدارک ازدواج به دولت ارائه شود. طرفین باید از طریق ازدواج ملیت کشور

دیگری را بدست نیاورده باشند. همچنین باید دارای همسر نباشند و بیش از 18 سال داشته باشند.

سرمایه گذاری در لیختن اشتاین و مهاجرت از طریق ازدواج راه های سریعی برای اخذ اقامت این کشور می باشند.

مهاجرت به لیختن اشتاین - اقامت در لیختن اشتاین - سرمایه گذاری در لیختن اشتاین - تحصیل در لیختن اشتاین - ویزای کار در لیختن اشتاین

راه های زیادی برای مهاجرت به کشورهای اروپایی وجود دارد. انتخاب راه مناسب بسیار قابل توجه

و مهم می باشد. یکی از این راه ها مهاجرت از طریق سرمایه گذاری می باشد. که برای به دست

آوردن اطلاعات در این زمینه لازم است که از افراد با تجربه مشورت بگیرید. شما می توانید برای

مشاوره در مورد اقامت اروپا با خرید ملک و ثبت شرکت در اروپا با مشاورین شرکت مهاجرتی مونتیکال

ارتباط برقرار کنید. این مجموعه با سال ها تجربه در زمینه اخذ اقامت اروپا شما را تا رسیدن به هدف

نهایی همراهی خواهند کرد.

پیشنهاد ویژه

تماس و مشاوره سریع