مهاجرت به مالت

مهاجرت به مالت

مهاجرت به مالت متقاضیان زیادی دارد اگر شما به دنبال اخذ اقامت در مالت هستید، مطالب ابن صفحه می تواند

برای شما بسیار مفید باشد. مالت از کشورهای منطقه شینگن است، بنابراین با داشتن ویزای این کشور می توانید

آزادانه به همه کشورهای عضو شنگن سفر کنید و به مدت 90 روز اقامت داشته باشید.

این کشور دارای آب و هوای مناسبی برای زندگی است، با مهاجرت به مالت شما می توانید حساب بانکی اروپایی

افتتاح نمایید و از مزایا و امکانات زندگی در یک کشور اروپایی بهره مند شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در

مورد مهاجرت به مالت ،  شرایط موجود و نحوه سرمایه گذاری در مالت  به ادامه مطالب توجه فرمایید:

جزیره مالت در مرکز دریای مدیترانه و جنوب اروپا قرار گرفته است. پایتخت کشور مالت شهر والتا می باشد.

واحد پول این کشور یورو است. این کشور که به بهشت مدیترانه شناخته می شود، دارای آب و هوای مدیترانه­ ای

و معتدل است. مردم جزیره مالت می توانند به خوبی زبان انگلیسی صحبت می کنند و زبان مالتی و انگلیسی

زبانهای رسمی کشور هستند . مالت در نزدیکی ایتالیا واقع شده است.  گلادیاتور، تروآ، کاپیتان فیلیپ،  بازی تاج

و تخت و پنجره آزور از فیلم هایی هستند که در جزیره مالت ساخته شده است. این کشور در نزدیکی ایتالیا قرار

گرفته است. والتا،  بیرگو، بیرکیرکارا، گزو مالتا و مدینا از شهرهای مهم این کشور هستند.

اقامت در مالت

مالت یک کشور اروپایی عضو شینگن است. شهروندان غیر اروپایی برای اقامت در مالت نیاز به اخذ ویزا دارند.

در صورتی که بخواهید در این کشور کمتر از سه ماه اقامت داشته باشید، با داشتن ویزای شنگن می توانید به این

کشور وارد شوید. اما اگر قصد اقامت دائم مالت و شهروندی این کشور را دارید، باید از طریق یکی از روش های

موجود اقدام نمایید. ما در شرکت مهاجرتی مونتیکال شما را از ضوابط و قوانین موجود آگاه می کنیم و تا رسیدن

به مقصد نهایی همراه شما خواهیم بود.

مهاجرت به مالت - اقامت در مالت - سرمایه گذاری در مالت - تحصیل در مالت - ویزای کار در مالت

ویزای کار در مالت

برای گرفتن ویزای کار در مالت به یک کارفرما احتیاج دارید که شما را استخدام کند. کارفرما موظف است

ابتدا به مدت 3 ماه عنوان شغلی مورد نظر را در مالتا و سپس 3 ماه دیگر در اروپا آگهی نماید. در صورت

نبود نیروی کار می تواند از نیروی کار خارجی استفاده نماید.

شما باید از کارفرما دعوتنامه داشته باشید. شما به اصل و کپی گذرنامه معتبر و شناسنامه یا کارت شناسایی

ملی ، رزومه شخصی، کپی مدارک تحصیلی، عکس پرسنلی، مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره 5.5 ، قرارداد

تأیید شده کاری ، اثبات توانایی مالی و بیمه معتبر، سند یا اجاره نامه مسکن در کشور مالتا نیاز دارید.

به شما ابتدا اقامت یکساله تعلق می گیرد . با توجه به اینکه این کشور حوزه شینگن است با داشتن اقامت مالتا

می توانید به همه کشورهای شینگن وارد شوید. شما همچنین می توانید با گرفتن ویزای جست و جوی کار برای

مدت مشخص به دنبال ملر باشید و در صورت موفقیت می توانید اقامت کاری در مالت را دریافت کنید.

تحصیل در مالت

یکی از روش های ورود به این کشور از طریق تحصیل در مالت می باشد. هزینه پایین تحصیلی، عدم نیاز

به  مدرک زبان در برخی دانشگاه ها ، معتبر بودن و تحت نظارت بودن دانشگاه های معتبر انگلستان سبب

شده است که این کشور برای تحصیل مناسب باشد.

تحصیل در مالت در دانشگاه های این کشور در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، و دکترا صورت

می پذیرد. با توجه به اینکه نیازی به ارائه مدرک زبان نیست، می توانید در کالج های مالتا زبان انگلیسی را فرا

گیرید و سپس وارد دانشگاه شوید. تحصیل در مالت در مقطع کارشناسی 3 تا 5 سال ، کارشناسی ارشد 1 تا 2

سال ، طول می کشد.

برای تحصیل در مالت شما به گذرنامه معتبر، آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات، اثبات تمکن مالی، گواهی سلامت

پزشکی  و گواهی عدم پیشینه کیفری نیاز خواهید داشت.

پس از پایان مدت اقامت تحصیلی در مالت دانشجویان می توانند با پیدا کردن شغل مورد نظر خود ویزای کار در مالت

را دریافت نمایند.

مهاجرت به مالت - اقامت در مالت - سرمایه گذاری در مالت - تحصیل در مالت - ویزای کار در مالت

سرمایه گذاری در مالت

یکی دیگر از روش های مهاجرت به مالت از طریق سرمایه گذاری در مالت می باشد. شما باید به صورت

حداقلی ۲۵۰ هزار یورو داشته باشید . و باید این سرمایه گذاری به مدت 5 سال صورت گیرد.

بعد از گذشت این مدت مبلغ به شما بازگردانده می شود. روش دیگر سرمایه گذاری ۱۰۰ هزار یورو به

صورت بلاعوض است. برای سرمایه گذاری در مالت داشتن 18 سال، عدم سوء پیشینه و مدرک پزشکی برای

اثبات سلامتی لازم است . شما همچنین باید ثابت کنید که کسب و کاری که می خواهید راه اندازی کنید به

نفع دولت مالت است. شما می توانید همسر و فرزندان زیر 18 سال را با خود همراه کنید. گرفتن این

اقامت حدود سه ماه طول می کشد.

مهاجرت به مالت از طریق خرید ملک

یکی دیگر از روش های مهاجرت به مالت از طریق خرید ملک می باشد. در این روش شما باید

ملکی به ارزش حداقلی ۳۵۰٫۰۰۰ یورو برای مدت 5 سال خریداری کنید. در این صورت ابتدا اقامت

یک ساله تعلق می گیرد و پس از گذشت 5 سال اقامت دائم به شما داده می شود.

در این روش محدودیت سنی وجود ندارد و میتوانید مجوز اقامت خود را تمدید کنید. به دلیل اینکه مالت

عضو کشورهای شینگن است، می توانید به راحتی در کشورهای عضو شینگن بدون ویزا رفت و آمد کنید.

سرمایه گذاری در مالت از طریق خرید ملک روشی بدون ریسک و حتمی برای اخذ اقامت این کشور است.

اقامت در مالت از طریق ازدواج

یکی دیگر از روش های مهاجرت به مالت از طریق ازدواج می باشد. 5 سال بعد از ازدواج با یک

شهروند مالتی می توانید برای گرفتن تابعیت کشور مالتا اقداپم نمایید. شما برای این کار باید فرم های

مربوطه را پر کنید ، تمکن مالی خود را اثبات کنید، بیشتر از 18 سال داشته باشید، شما باید برای مصاحبه

با مقامات حاضر شوید و به سوالات پاسخ دهید.

مهاجرت به مالت - اقامت در مالت - سرمایه گذاری در مالت - تحصیل در مالت - ویزای کار در مالت

شرکت مهاجرتی مونتیکال سالهاست که در زمینه کارهای مهاجرتی فعالیت دارد و از افراد و مشاوران خبره

و برجسته تشکیل شده است. برای اطلاع از هزینه مهاجرت به اروپا و بهترین کشور اروپایی برای سرمایه گذاری

 می توانید با ما مشورت کنید.

راه های اقامت در مالت

برای اقامت در مالت می توانید از راه های زیر اقدام نمایید:

سرمایه گذاری در مالت ؛

تحصیل در مالت ؛

مهاجرت به مالت از طریق ازدواج ؛

ویزای کار در مالت .