مهاجرت به مجارستان

مهاجرت به مجارستان

مهاجرت به مجارستان یکی از موادی است که متقاضیان زیادی دارد. این کشور نسبتا کوچک است .

45 شرکت برتر جهانی در این کشور دفاتر خود را دارند. امروزه 80 درصد از تولید ناخالص داخلی توسط

بخش خصوصی تامین می شود. تمرکز سرمایه گذاری خارجی به تولید خودروهای با کیفیت بالا،

سیستم های تولید انرژی تجدید پذیر، گردشگری بالا و فناوری اطلاعات تبدیل شده است. در کنار صنعت

گردشگری پر رونق گردشگری، مجارستان نیز دارای میزان پایین جرم و جنایت، دولت باثبات و فضای

سیاسی و جمعیت صلح آمیز است. با توجه به مزایای بی شمار ارائه شده توسط مجارستان،

سرمایه گذاران خارجی به این کشور به عنوان یک فرصت فوق العاده برای سرمایه گذاری و جابجایی

نگاه می کنند.

این کشور دارای مساحت کل 93،033 کیلومتر مربع است و در اروپای مرکزی واقع شده است . کشور

علاوه بر اسلوونی، مرزهای خود را با رومانی، صربستان، اسلواکی، اوکراین، کرواسی و اتریش دارد .

بوداپست، شهر پایتخت،همچنین بزرگترین شهر کشور است . مجارستانی زبان رسمی کشور است و

زبان انگلیسی به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد . این کشور ۹۳،۰۳۰ کیلومتر مربع مساحت

دارد. اکثر مردم کاتولیک رومی هستند.

اقامت در مجارستان

برای اقامت در مجارستان راه هایی وجود دارد، از جمله:

سرمایه گذاری در مجارستان

تحصیل در مجارستان

ویزای کار در مجارستان

مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج

مهاجرت به مجارستان - اقامت در مجارستان - سرمایه گذاری در مجارستان - تحصیل در مجارستان - ویزای کار در مجارستان

ویزای کار در مجارستان

یکی از راه های مهاجرت به مجارستان از طریق ویزای کار در مجارستان می باشد. با توجه به اینکه این

کشور اروپایی می باشد ، برای اخذ ویزای کار در مجارستان به یک کارفرما نیاز است که عنوان کاری را

3 ماه در کشور مجارستان و پس از آن به مدت 3 ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی کند و اگر شخصی برای

این کار وجود نداشت، می تواند برای شما درخواست ویزای کار در مجارستان را بدهد. از این طریق به

شما 2 سال اقامت در لهستان داده می شود. و قابل تمدید است. برای اخذ ویزای کار در مجارستان

دانستن زبان کشور الزامی می باشد.

راه دیگر این است که ابتدا به عنوان تحصیل وارد کشور شوید و پس از پایان تحصیل در مجارستان

می توانید برای ویزای کار در مجارستان درخواست دهید و اقامت کاری در لهستان را به دست آورید.

تحصیل در مجارستان

دانشجویان بین المللی که می خواهند در بیش از 90 روز متوالی در مجارستان اقامت کنند و از شهروندان

اتحادیه اروپا نیستند، مجبورند برای گرفتن ویزای طولانی مدت تحصیلی برای اقامت در کشور درخواست

دهند. برای تحصیل در مجارستان ، ابتدا باید یک پیشنهاد از یک دانشگاه مجارستانی دریافت کنید. پردازش

ویزا معمولا حدود یک ماه طول می کشد، اما می تواند طولانی تر باشد.

اسناد مورد نیاز برای ویزای دانشجویی و تحصیل در مجارستان عبارتند از:

اثبات پرداخت هزینه تحصیل در مجارستان؛

نامه پذیرش از دانشگاه در مورد پذیرش شما؛

گذرنامه ای که حداقل 6 ماه پس از تاریخ ورود شما معتبر است؛

کپی صفحه عکس پاسپورت شما؛

عکس گذرنامه بیش از 6 ماهه؛

اثبات بیمه درمانی؛

اثبات آدرس یا مسکن در مجارستان؛

اثبات بودجه کافی برای پوشش هزینه زندگی در قالب تضمین / بیانیه بانک؛

فرم درخواست ویزا.

مهاجرت به مجارستان - اقامت در مجارستان - سرمایه گذاری در مجارستان - تحصیل در مجارستان - ویزای کار در مجارستان

سرمایه گذاری در مجارستان

یکی از راه های مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری در مجارستان می باشد. مجارستان برای

صاحبان کسب و کار اقامت موقت و دائمی می دهد.

برای سرمایه گذاری در مجارستان باید موارد زیر را انجام دهید:

یک شرکت مجارستانی را تاسیس کنید؛

یک طرح کسب و کار مناسب را آماده کنید؛

اطمینان حاصل کنید که تمام الزامات مورد نیاز شرکت موفقیت آمیز بوده است؛

هنگامی که مجوز کسب و کار شما صادر می شود، شما می توانید همسر خود و فرزندان خود را به اروپا

بیاورید . مدیر یک شرکت می تواند مجوز اقامت را  کسب کند . برای شروع سرمایه گذاری در مجارستان

باید یک حساب بانکی برای شرکت مجارستانی  جدید خود باز کنید . اگر شما یک ویزای شینگن برای اروپا

دارید، می توانید از آن برای ورود به مجارستان استفاده کنید. ثبت شرکت در مجارستان، یک فرایند کاملا

سریع و کارآمد محسوب می شود . مجارستان ساکنان خود را در محیط های تجاری مطلوب قرار می دهد،

محل اقامت آسان و مرکزیت اروپا برای دفاتر شما و هزینه های کم زندگی برای شما و خانواده تان وجود دارد.

شما و خانواده تان قادر خواهید بود آزادانه درون منطقه شینگن سفر کنید. مجارستان محیط کسب و کار

بسیار سودآور را ارائه می دهد، مالیات شرکت ها کم است، در اروپا مرکزی و درون منطقه شینگن قرار دارد

و هزینه های زندگی نسبتا کم است. حداقل سرمایه ثبت شده برای یک شرکت قریبا 10،000 یورو است .

به همین دلیل است که سرمایه گذاری در مجارستان مورد توجه قرار دارد.

اقامت دائم مجارستان

برای اقامت دائم مجارستان باید حدودو 5 سال اقامت قانونی داشته باشید.برای این درخواست کارت

مهاجرت معتبر، عدم وجود سابقه کیفری، گواهی اقامت قانونی و معتبر و

آزمون پایه های قانون اساسی (امتحانات شهروندی) لازم است که این آزمون ها به زبان مجارستانی

گرفته می شود. پس از اتمام 8 سال اقامت دائم در مجارستان، معمولا می توانید برای شهروندی

مجارستان درخواست کنید. البته در شرایط زیر استثنا وجود دارد :

اگر در مجارستان متولد شوید، می توانید پس از 5 سال اقامت دائم برای شهروندی درخواست دهید؛

اگر شما با یک شهروند مجارستانی ازدواج کرده باشید و یا فرزند شما در مجارستان به دنیا آمده باشد،

می توانید پس از 3 سال اقامت دائم در کشور، درخواست شهروندی بدهید؛

اگر شما اثبات کنید که اجدادتان مجارستانی بوده اند ، می توانید پس از دریافت کارت مهاجرت برای

شهروندی مجارستانی درخواست دهید.

اقامت در مجارستان از طریق ازدواج

یکی از راه های مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج با فردی از تابعه این کشور می باشد. شما باید

قبل از ازدواج به دولت اطلاع دهید و ازدواج شما باید به صورت قانونی انجام شود. تمکن مالی، سن بالای

18 سال، اعلام محل سکونت از شرایط ازدواج در این کشور می باشد. این روش یکی از روش های آسان

برای مهاجرت به مجارستان می باشد. شما به سند ازدواج، پر کردن فرم درخواست، گواهی مجرد بودن

زوجین و گواهی تولد نیاز دارید.

مهاجرت به مجارستان - اقامت در مجارستان - سرمایه گذاری در مجارستان - تحصیل در مجارستان - ویزای کار در مجارستان

با مهاجرت به مجارستان و اخذ ویزای شینگن اروپا می توانید به تمام کشورهای عضو پیمان شینگن

بدون ویزا سفر کنید. شرکت مهاجرتی مونتیکال با سال ها تجربه و با استفاده از وکلای با تجربه و

متخصص می تواند شما را در اخذ ویزای فوری شینگن اروپا یاری رساند. برای اطلاع از بهترین راه مهاجرت به اروپا

 می توانید با ما در ارتباط باشید.