Close
مهاجرت به نروژ

مهاجرت به نروژ

مهاجرت به نروژ توجه مهاجران زیادی را جلب کرده است. شما می توانید از طریق سرمایه گذاری در نروژ ،

تحصیل در نروژ ، اخذ ویزای کار در نروژ و از طریق ازدواج به این کشور مهاجرت کنید. به دلیل شرایط زندگی

مناسب، امکانات تحصیلی و شغلی، بهداشت و خدمات پزشکی و همچنین امکانات زندگی در یک کشور

اروپایی نروژ می تواند مقصد مناسبی برای شما باشد. خصوصا اینکه این کشور دارای طبیعتی زیبا است.

قبل از مهاجرت به این کشور باید با شرایط اخذ مجوز اقامت آشنایی داشته باشید.

کشور نروژ در شمال قاره اروپا قرار گرفته است. نروژ با کشورهای سوئد و فنلاند همسایه است. مساحت

این کشور ۳۸۵۲۵۲ کیلومتر مربع است. بیشتر مردم نروژ مسیحی هستند. مردم این کشور به زبان نروژی

صحبت می کنند. نروژ کشوری کوهستانی است. واحد پول کشور نروژ کرون است.

گرچه کشور نروژ دارای بالاترین حقوق در جهان است، اما هزینه زندگی در نروژ نیز بسیار بالا است. با توجه

به همان دستمزد بالا، کالاها و خدمات گران تر از تقریبا در هر کشور دیگری هستند.

اقامت در نروژ

به طور کلی، اعطای مجوز اقامت در نروژ به دو مورد بستگی دارد؛ کشوری که شما شهروند آن هستید

و توانایی شما برای تامین مالی خود . این به طور کلی به این معنی است که شما نیاز به یک پیشنهاد

شغلی دارید یا برای تحصیل یا به دلایل دیگری به نروژ می روید. ممکن است برخی افراد برای جستجوی

شغل به نروژ بروند ، اما این تنها برای یک دوره نسبتا کوتاه امکان پذیر است. اگر در آن زمان نتوانید شغل

پیدا کنید، باید کشور را ترک کنید .

مهاجرت به نروژ - اقامت در نروژ - سرمایه گذاری در نروژ - تحصیل در نروژ - ویزای کار در نروژ

ویزای کار در نروژ

یکی از راه های مهاجرت به نروژ از طریق اخذ ویزای کار در نروژ می باشد. به عنوان یک قاعده کلی،

شهروندان کشورهای دیگر به منظور ارائه اجازه اقامت کاری در نروژ به پیشنهاد شغلی دائمی نیاز دارند.

برای اخذ ویزای کار در نروژ شما باید ابتدا یک شغل پیدا کنید، هرچند برای افرادی که در جستجوی

شغلی هستند، محدودیت هایی وجود دارد . اقامت شما به شایستگی شما و نوع کاری که در نروژ انجام

می دهید ، بستگی دارد .
رایج ترین مجوز موجود برای کارگران ماهر است که تحصیلات عالیه دارند که از این مدارک تحصیلی در کار

خود استفاده می کنند. شما پس از اتمام تحصیل در نروژ نیز می توانید شغل پیدا کنید و ویزای کار در نروژ

بگیرید. اکثر نروژی ها به طور روان انگلیسی صحبت می کنند، بنابراین شما با دانستن زبان انگلیسی هیچ

مزیت واقعی ندارید. یادگیری زبان نروژی برای زندگی روزمره و خرید کالاها و خدمات بسیار مفید خواهد بود.

فراموش نکنید که اکثر مردم برای درخواست اقامت دائم نیاز به اثبات توانایی زبان خود را دارند.

تحصیل در نروژ

یکی از راه های مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل در نروژ است. برای گرفتن اجازه تحصیل در نروژ، باید برای

یک برنامه تحصیلی تمام وقت (طولانی تر از 3 ماه) پذیرفته شوید و بتوانید نشان دهید که پول کافی برای

زندگی کردن دارید . با اجازه تحصیلی شما همچنین می توانید به مدت 20 ساعت در طول تحصیلات خود

(و تمام وقت در میان ترم) کار کنید. تحصیل در نروژ برای مقطع لیسانس 3 تا 4 سال، فوق لیسانس 2 سال

و دکترا 4 سال طول می کشد.

تحصیل در نروژ رایگان است. پس از اتمام تحصیل در نروژ شما می توانید ویزای تحصیلی نروژ را به

ویزای کار در نروژ تبدیل کنید. و سپس اقامت دائم بگیرید.

مهاجرت به نروژ - اقامت در نروژ - سرمایه گذاری در نروژ - تحصیل در نروژ - ویزای کار در نروژ

سرمایه گذاری در نروژ

یکی از راه های مهاجرت به نروژ سرمایه گذاری در نروژ است. با سرمایه گذاری در نروژ ابتدا اقامت موقت

داده می شود و سپس شما می توانید با ثبت شرکت در نروژ و پرداخت مالیات آن را به اقامت دائم تبدیل

کنید. سرمایه گذار باید به زبان نروژی تسلط داشته باشد. برای سرمایه گذاری در نروژ شما باید طرح خود

را به دولت ارائه دهید . طرح شما برای کشور سودمند باشد و به اقتصاد کشور کمک کند.

برای سرمایه گذاری در نروژ شما باید تمکن مالی خود را ثابت کنید، یک گذرنامه معتبر داشته باشید. شما

می توانید سرمایه گذاری در نروژ را از طریق خرید ملک ، سرمایه گذاری در بخش تولید، خرید اوراق قرضه

دولتی و ثبت شرکت انجام دهید.

اقامت دائم نروژ

اگر مدت چندین سال با اقامت موقت در نروژ زندگی کنید، می توانید اقامت خود را اقامت دائم و یا حتی

تابعیت تغییر دهید . قوانین برای هر دو از اینها بسیار پیچیده هستند و بستگی به شرایط شخصی شما

دارند.

اقامت دائم در نروژ بدین معناست که شما می توانید به طور نامحدود در نروژ کار و زندگی کنید. برای

درخواست مجوز اقامت دائم، باید قبل از درخواست خود در نروژ زندگی کنید.

برای شروع پرونده درخواست برای اقامت دائم، ابتدا باید فرم درخواست را پر کنید و آن را به اداره پلیس

منطقه خود ارسال کنید. در شهرهای بزرگتر، اداره جداگانه ای وجود دارد که باید فرم خود را به آن ارسال

کنید. اطمینان حاصل کنید که حداقل یک ماه قبل از اعطای مجوز اقامت موقت، فرم درخواست را تکمیل

کنید. اگر این کار را بکنید، می توانید در شرایط مشابه با اجازه اقامت خود در نروژ باقی بمانید تا زمانی که

در مورد محل اقامت دائم شما تصمیم گرفته می شود.

شما باید در پرونده خود برای اقامت دائم مدارک زیر را داشته باشید :

یک عکس گذرنامه ؛

فتوکپی همه صفحات پاسپورت و یا سایر اسناد مسافرتی دیگر ؛

لیستی از سفرهایی که در سه سال گذشته انجام داده اید ؛

دریافت اصل هزینه سفر اولیه شما ؛

مستنداتی که ثابت می کند به زبان نروژی تسلط دارید (به عنوان مثال نتایج امتحان از یک مدرسه زبان) ؛

اسناد مربوط به اقامت قبلی شما ؛

پلیس نروژ تقاضای شما را پردازش می کند و تصمیم می گیرد که آیا به شما اقامت دائم داده می شود یا نه.

اگر آنها شک و تردید داشته باشند، درخواست شما را به اداره مهاجرت منتقل خواهند کرد.

شرکت مهاجرتی مونتیکال با سال ها تجربه در کشور اسلواکی و اکنون در ایران با به کارگیری

 مشاورین و کارشناسان خبره می تواند همراهی مطمئن برای شما در رسیدن به خواسته هایتان

باشد. شما می توانید برای سرمایه گذاری در اروپا ، اخذ اقامت اروپا با خرید ملک و

اخذ ویزای شینگن اروپا از یاری کارشناسان این مجموعه بهره مند شوید.

پیشنهاد ویژه

تماس و مشاوره سریع