مهاجرت به هلند

مهاجرت به هلند

مهاجرت به هلند طرفداران زیادی دارد. اگر چند سال در این کشور به صورت قانونی زندگی کنید می توانید

برای دریافت اقامت دائم هلند درخواست دهید. اگر می خواهید بیش از سه ماه در این کشور بمانید باید یک

مجوز اقامت داشته باشید. شما برای این کار باید از سفارت کشور هلند درخواست کنید.

برای اقامت در هلند راه هایی وجود دارد، از آن جمله می توان موارد زیر را نام برد:

سرمایه گذاری در هلند؛

تحصیل در هلند؛

ویزای کار در هلند؛

مهاجرت به هلند از طریق ازدواج.

هلند در شمال غربی قاره اروپا واقع شده است. واحد پول این کشور یورو می باشد. هلند با کشورهای

آلمان و بلژیک همسایه است. پایتخت این کشور شهر آمستردام می باشد. زبان رسمی کشور، هلندی

می باشد اما انگلسیی هم در این کشور رواج یافته است. بیشتر مردم این کشور مسیحی هستند. هلند

دارای آب و هوای معتدل می باشد. بارش باران در هلند زیاد است. هلند یکی از کشورهای زیبا است و

گل های هلندی معروفیت زیادی در سراسر دنیا دارند.

اقامت در هلند

اگر از درون اتحادیه اروپا به هلند می روید در مورد گرفتن ویزا نگران نباشید زیرا هلند بخشی از منطقه

شینگن اروپا است که شامل تعدادی از کشورهای دارای ویزای مشترک و بدون کنترل مرزی است. اما

اگر شما یک شهروند غیر اتحادیه اروپا هستید نیاز به دریافت ویزا دارید .

اگر می خواهید برای مدت کمتر از سه ماه در هلند بمانید ، ویزای C را درخواست کنید. اگر می خواهید

به مدت سه ماه یا کمتر به هلند بروید، می توانید فقط برای یک ویزای کوتاه مدت درخواست بدهید.

شما می توانید در طول مدت شش ماه تا هفتاد روز در هلند زندگی کنید. هزینه ویزای اقامت کوتاه مدت

شصت یورو است.

اگر می خواهید برای مدت بیش از سه ماه به هلند بروید، به یک ویزای MVV طولانی مدت نیاز خواهید

داشت. شما برای گرفتن ویزای MVV همزمان با اجازه اقامت خود درخواست می کنید. فرآیند کمی متفاوت

خواهد بود بسته به جایی که از آن می آید. برای مجوز اقامت، شما باید یک قرار ملاقات با اداره خدمات

مهاجرت (IND) رزرو کنید.

سپس شما باید به دکتر مراجعه و واکسیناسیون لازم را انجام می دهید. قبل از حرکت، باید بررسی کنید

و هر گواهی بهداشتی که ممکن است لازم باشد را دریافت کنید.

به عنوان مثال، شما باید واکسن هایی مانند واکسن سرخک و سرخجه (MMR)، واکسن واریسلا و

آنفولانزا داشته باشید. و ممکن است به واکسن های هپاتیت A، B و دیگر نیاز داشته باشید.

اگر می خواهید در هلند کار کنید شما قبل از رفتن به هلند باید چشم انداز اشتغال خود را در نظر بگیرید. از

آنجایی که اکثر مشاغل نیاز به مهارت های زبان هلندی قوی دارند جستجوی شغلی خود را به طور کامل

انجام دهید . اگر شما یک دانشمند یا یک حرفه ای بسیار آموزش دیده هستید، کارفرمای شما ممکن است

بتواند به شما کمک کند.

مهاجرت به هلند - اقامت در هلند - سرمایه گذاری در هلند - تحصیل در هلند - ویزای کار در هلند

ویزای کار در هلند

یکی از راه های مهاجرت به هلند از طریق اخذ ویزای کار در هلند است. برای اقامت کاری در هلند شما به

یک کارفرما نیاز دارید. کارفرما باید نیروی کاری از داخل هلند و کشورهای عضو اتحادیه اروپا پیدا نکرده باشد.

لازمه آن این است که عنوان شغلی 3 ماه هلند و 3 ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی شده باشد. در این صورت

کارفرما می تواند برای شما ویزای کار در هلند را درخواست نماید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در هلند عبارتند از گذرنامه با اعتبار 6 ماهه ، عکس ، تکمیل فرم های مربوطه ،

نداشتن سابقه کیفری ، اعلام محل اقامت و اثبات تمکن مالی.

تحصیل در هلند

یکی از راه های مهاجرت به هلند از طریق تحصیل در هلند می باشد. با تحصیل در هلند می توانید از مزایای

زندگی در یک کشور اروپایی برخوردار شوید و به کشورهای عضو پیمان شینگن بدون ویزا سفر کنید. پس از

پایان یافتن تحصیل در هلند نیز می توانید با پیدا کردن شغل مورد نظر خود ویزای کار در هلند و تابعیت این

کشور را به دست آورید.

برای تحصیل در هلند به هزینه سالیانه ۱۰۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ یورو نیاز است. شما در حین تحصیل در هلند می توانید

20 ساعت در هفته را کار کنید و هزینه های خود را جبران کنید.

تحصیل در هلند برای مقطع لیسانس 3 تا 4 سال، فوق لیسانس 1 تا 2 سال و مقطع دکترا 3 تا 5 سال طول

می کشد. اکثر دانشگاه های هلند مورد تایید وزارت بهداشت هستند.

دانشگاه اراسموس روتردام، دانشگاه صنعتی دلفت و دانشگاه لیدن از دانشگاه های معروف این کشور هستند.

مهاجرت به هلند - اقامت در هلند - سرمایه گذاری در هلند - تحصیل در هلند - ویزای کار در هلند

سرمایه گذاری در هلند

یکی از راه های مهاجرت به هلند از طریق سرمایه گذاری در هلند می باشد. بعد از گذشت 5 سال از

سرمایه گذاری در هلند به سرمایه گذار و خانواده او اقامت دائم داده می شود.

شما باید برای سرمایه گذاری در هلند حدود 1,250,000 یورو داشته باشید. این کشور از سرمایه گذاری در هلند

استقبال می کند.

ثبت شرکت در هلند یکی از راه های سرمایه گذاری در هلند می باشد. شما می توانید شرکتی را در این

کشور خریداری کرده و فعالیت آن را ادامه دهید و یا اینکه شرکتی با کسب و کار جدید افتتاح نمایید. در این

روش نیازی به داشتن مدرک زبان نیست.

اقامت دائم هلند

برای مهاجرت به هلند اتباع خارجی پس از 5 سال زندگی در هلند، می توانند برای اجازه اقامت خود و

اعضای خانواده درخواست دهند.

هنگامی که شما در پنج سال متوالی در هلند زندگی می کنید، بسته به ملیت و شرایط شما در هلند،

می توانید واجد شرایط زندگی و اقامت هلندی یا اروپایی باشید.

برخی از ساکنان خارجی هلند نیز پس از پنج یا 10 سال (سه سال در موارد خاصی از قبیل ازدواج با یک

شهروند هلندی) برای شهروندی هلندی واجد شرایط هستند. اقامت دائم هلند اجازه می دهد تا در هلند

به طور نامحدود اقامت داشته باشید. سند مجوز اقامت شما به مدت پنج سال معتبر است و می تواند

تمدید شود. با داشتن اقامت دائم هلندی، شما در بازار کار هلندی آزاد هستید، به این معنی که نیازی به

اجازه کار ندارید. درخواست شما توسط اداره مهاجرت IND پردازش می شود.

شما باید برای این این اقامت یک فرم درخواست را تکمیل کنید و آن را با یک گذرنامه یا کارت شناسایی و

شواهد مستند به IND ارسال کنید.

شما باید شواهدی از شرایط شخصی خود را نشان دهید. مثلا:

یک کپی پاسپورت معتبر یا دیگر شناسه سفر رسمی؛

اثبات درآمد (به عنوان مثال اظهارات بانکی)؛

شواهدی مبنی بر اینکه شما در کل دوره پنج ساله در هلند زندگی کرده اید (به عنوان مثال یک قرارداد

کار یا یک بیمه درمانی که پنج سال پوشش را ارائه می دهد)؛

اگر شما بازنشسته شده اید، به شواهدی نیاز دارید که حداقل یک سال قبل از بازنشستگی کار کرده اید.

شما باید هزینه ای را برای IND برای پردازش درخواست خود بپردازید، که اگر درخواست شما رد شود،

غیرقابل برگشت است.

شرکت مهاجرتی مونتیکال با بهره گیری از کادری مجرب از افراد باتجربه و با سال های تجربه در امر اخذ

ویزای تضمینی اروپا مشاوره خوبی برای شما در انجام امور مهاجرتی خواهد بود.

برای اطلاع از شرایط مهاجرت به اروپا و اقامت در اروپا با کمترین هزینه و دیگر امور مهاجرتی می توانید با

ما در ارتباط باشید.