Close
مهاجرت به پرتغال

مهاجرت به پرتغال

مهاجرت به پرتغال می تواند در برنامه مهاجرتی شما قرار داشته باشد. قبل از آمدن به پرتغال ،

باید بدانید که برای ویزای پرتغالی یا اقامت پرتقال شما نیاز به ورود و اقامت قانونی در کشور دارید.

مهاجرت به پرتغال بسته به ملیت شما، هدف اقامت و مدت زمان مورد نظر شما در پرتغال متفاوت است.

اگر از پرتغال به عنوان توریست دیدن می کنید یا قصد دارید تا کمتر از 3 ماه اقامت داشته باشید،

می توانید برای یک ویزای شینگن درخواست بدهید. اقامت کوتاه مدت شینگن اجازه می دهد تا در پرتغال

و یا هر جایی که در منطقه شینگن است، به مدت 90 روز از یک دوره 180 روزه بمانید.

مدارک مورد نیاز :

دو عکس گذرنامه؛

گذرنامه و نسخه های ویزای قبلی شما؛

یک نسخه از رزرو بلیط بازگشت (اگر چه همیشه مورد نیاز نیست)؛

بیمه مسافرتی برای پوشش شما برای منطقه شینگن؛

نامه ی کتبی که هدف سفر شما را نشان می دهد؛

تاریخ و زمان پرواز؛

برنامه های اقامت برای مدت اقامت خود (به عنوان مثال رزرو هتل)؛

اثبات بودجه کافی برای تمدید مدت اقامت خود؛

اثبات وضعیت مدنی (ازدواج، فرزند و غیره)؛

اثبات وضعیت اقتصادی (استخدام، کارفرمایان، دانشجویان، بازنشسته و غیره.

واحد پول این کشور یورو می باشد. مردم آنجا به زبان پرتغالی صحبت می کنند اما زبان انگلیسی هم

بین مردم رواج دارد.پرتغال آب‌ وهوایی مدیترانه‌ای دارد. کشور پرتغال در جنوب غربی اروپا قرار گرفته است.

پایتخت این کشور، شهر لیسبون می باشد. اکثر مردم مسیحی هستند. پرتغال تنها با کشور اسپانیا

همسایه است.

اقامت در پرتغال

تحت سیاست مهاجرت پرتغال، مهاجران از اتحادیه اروپا و سوئیس می توانند به طور معمول با استفاده

از کارت های شناسایی خود وارد شوند. همه بازدیدکنندگان خارجی  دیگر به گذرنامه نیاز دارند که برای

حداقل شش ماه معتبر باشد و همچنین یک ویزای پرتغالی در صورت لزوم لازم است. در هنگام ورود،

ممکن است در طول مدت اقامت لازم باشد که ثابت کنید که به اندازه کافی دارایی دارید.

پرتغال یک کشور عضو اتحادیه اروپا است و تمام شهروندان اتحادیه اروپا می توانند بدون ویزا به این کشور

رفت و آمد کنند . اهالی اتحادیه اروپا برای مدت سه ماه با هدف یافتن شغل یا راه اندازی یک کسب و کار

مجاز به ورود به کشور هستند. ویزای پرتغالی به طور معمول توسط سفارت پرتغال در کشور محل اقامت

شما پردازش می شود، در حالی که اداره مهاجرت پرتغال مسئول صدور مجوز اقامت در پرتغال است .

اهالی غیر اتحادیه اروپا ، که مایلند بیش از سه ماه در ایتالیا اقامت کنند ، باید قبل از ورود ویزای طولانی

مدت یا ویزای اقامت در پرتغال را درخواست کنند.

زمان پردازش ویزای پرتغالی بسته به اهداف بازدید شما متفاوت است. ممکن است دو هفته یا دو تا سه

ماه طول بکشد. شما می توانید از طریق سرمایه گذاری در پرتغال ، تحصیل در پرتغال ، ویزای کار در پرتغال

و از طریق ازدواج در این کشور اقامت داشته باشید.

مهاجرت به پرتغال - اقامت در پرتغال - سرمایه گذاری در پرتغال - تحصیل در پرتغال - ویزای کار در پرتغال

ویزای کار در پرتغال

یکی از راه های مهاجرت به پرتغال از طریق ویزای کار در پرتغال می باشد. شهروندان غیر اتحادیه اروپا که

برای اهداف کاری و برای مدت کمتر از سه ماه وارد پرتغال می شوند، نیاز به ویزای کوتاه مدت شینگن

برای اهداف تجاری دارند.

اگر فرآیند بیشتر از سه ماه طول بکشد، به یک ویزای اقامت پرتغال (نوع D، مدت طولانی ویزای پرتغالی

شینگن) برای اهداف استخدامی مورد نیاز  است، بعد از آن شما باید برای درخواست اقامت کاری در پرتغال

پس از ورود به مقاصد کار درخواست کنید.

شما می توانید پس از اتمام تحصیل در پرتغال برای یافتن شغل تلاش کرده و ویزای تحصیلی پرتغال را به

ویزای کار در پرتغال تبدیل نمایید.

تحصیل در پرتغال

اگر شما برای بیش از سه ماه مطالعه می خواهید وارد پرتغال شوید، مجوز اقامت یا گواهینامه اقامت پرتغال

را بسته به ملیت خود خواهید داشت. کسانی که نیاز به ویزا را دارند ، باید ابتدا ویزای شینگن را درخواست

کنند و بعدا مجوز اقامت خود را در پرتغال جمع آوری کنند.

یکی از راه های مهاجرت به پرتغال از طریق تحصیل در پرتغال می باشد. پرتغال یکی از کشورهای مناسب

برای تحصیل می باشد. زبان تحصیل در دانشگاه های این کشور انگلیسی ، اسپانیایی و پرتغالی می باشد.

برای تحصیل در پرتغال به مدرک زبان نیازی نیست. برای تحصیل در پرتغال به هزینه ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ یورو در

سال نیاز دارید.

برای اخذ ویزای تحصیلی پرتغال شما به گذرنامه معتبر با اعتبار حداقلی سه ماه، عکس، اثبات تمکن مالی و

بیمه درمانی نیاز دارید. پس از اتمام تحصیل در پرتغال نیز می توانید ویزای کار در پرتغال را دریافت نمایید.

تحصیل در پرتغال برای مقطع لیسانس 3 الی 4 سال، فوق لیسانس 1 الی 2 سال و دکترا 3 سال طول

می کشد.

مهاجرت به پرتغال - اقامت در پرتغال - سرمایه گذاری در پرتغال - تحصیل در پرتغال - ویزای کار در پرتغال

سرمایه گذاری در پرتغال

یکی از راه های مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری در پرتغال می باشد. ویزای طلایی پرتغال یک

برنامه ویزای ویژه برای سرمایه گذاری در پرتغال است که برای جذب سرمایه گذاری خارجی طراحی شده

است.

ویزای طلایی پرتغالی ، روند افزایش سرمایه گذاری در پرتغال را از کشورهای غیر اتحادیه اروپا منجر می شود،

در صورتی که املاک و مستغلات پرتغال را خریداری کنند یا به ارزش خاصی سرمایه گذاری کنند. با توجه به

شرایط آنها، تحت این طرح شهروندان غیر اتحادیه اروپا مجوز اقامت در پرتغال را دریافت می کنند و بعدا

می توانند برای شهروندی پرتغالی نیز درخواست کنند.

شما از طریق ثبت شرکت در پرتغال نیز می توانید برای سرمایه گذاری در پرتغال اقدام نمایید.

اقامت دائم پرتغال

هر دو اتحادیه اروپا و ساکنان غیر اتحادیه اروپا واجد شرایط درخواست اقامت دائم در پرتغال پس از مدت

پنج سال هستند . این روند برای شهروندان اتحادیه اروپا آسانتر است . ساکنان کشورهای غیر اتحادیه

اروپا می توانند پس از گذراندن پنج سال زندگی در پرتغال، برای اقامت دائم پرتغالی درخواست کنند و باید

ثابت کنند که برای مدت پنج سال اقامت قانونی و بدون وقفه در پرتغال داشته اند .

درخواست برای اقامت دائم پرتغالی باید به اداره مهاجرت و مرزی پرتغالی (SEF) ارائه شود.

شما نیاز به مدارک زیر دارید:

ویزای اقامت معتبر؛

گذرنامه / شناسه سفر؛

دو عکس گذرنامه؛

اثبات مالی کافی برای حمایت از خود؛

اثبات محل اقامت؛

بیمه سلامت؛

اثبات ثبت نام در امنیت اجتماعی و شواهد وضعیت مالیاتی؛

اثبات اقامت قانونی و بدون وقفه در پرتغال برای پنج سال پیش؛

اثبات مهارت اساسی زبان پرتغالی، از طریق گواهینامه تحصیل یا تست در مرکز ارزیابی زبان.

ساکنان خارجی می توانند پس از شش سال اقامت در پرتغال برای شهروندی کامل پرتغالی درخواست

کنند .

شرکت مهاجرتی مونتیکال با مشاورین باتجربه و متخصص خود شما را تا رسیدن به مقصد همراهی خواهد

کرد. برای اطلاع از ارزانترین راه مهاجرت به اروپا ، ثبت شرکت در اروپا ، اخذ ویزای شینگن اروپا و کلیه امور

مهاجرتی می توانید با مشاورین ما در ارتباط باشید.

پیشنهاد ویژه