Close
مهاجرت به یونان

مهاجرت به یونان

مهاجرت به یونان امروزه بسیار مورد توجه است و مهاجران زیادی تاکنون وارد این کشور شده اند. یونان

کشوری عضو حوزه شینگن است. بنابراین با مهاجرت به کشور یونان می توان به کشورهای عضو شینگن

نیز دسترسی پیدا کرد. علاوه بر این کشور یونان دارای جاذبه های گردشگی بسیاری است و از شرایط

مناسبی برای زندگی برخوردار است. در یونان بهداشت و پزشکی در سطح بالایی قرار دارد. یونان کشوری

امن با درصد جرم و جنایت پایین است. با مهاجرت به یونان می توانید از امکانات فراوان زندگی به یک کشور

اروپایی برخوردار شوید.

مساحت کشور یونان 131،952 کیلومتر مربع می باشد. پایتخت این کشور ، شهر آتن است. مردم یونان

به زبان یونانی صحبت می کنند و دولت آن جمهوری پارلمانی است. واحد پولی کشور یونان یورو است.

کشور یونان دارای زمستان های مرطوب و ملایم و تابستان های گرم می باشد. با مهاجرت به یونان و

اخذ ویزای این کشور می توانید بدون ویزا به 167 کشور در جهان سفر کنید. به همین دلیل است که

مهاجرت به یونان طرفداران زیادی دارد.

مهاجرت به یونان از طریق سرمایه گذاری در یونان ، تحصیل در یونان ، ویزای کار در یونان و از طریق ازدواج

امکان پذیر است.

اقامت در یونان

برای درخواست اقامت در یونان ، متقاضی ابتدا باید یک ویزای معتبر برای ورود به کشور داشته باشد. یونان

عضو اتحادیه اروپا است و یک کشور توسعه یافته و دموکراتیک است . مردم یونان از سطح بالایی از زندگی

برخوردار هستند و براساس شاخص توسعه انسانی، این کشور پس از نروژ، کانادا و استرالیا در رتبه 18

قرار دارد. در یونان تقریبا دو سوم تولید ناخالص داخلی توسط صنعت و کشاورزی تامین می شود و گردشگری

منبع اصلی درآمد در یونان است . به دلیل اینکه اکثر جمعیت در آتن زندگی می کنند ، بیشتر فعالیت های

کشور در آنجا اتفاق می افتد . اما مراکز تجاری مهمی مانند تسالونیکی ، پاترا ، کرت و کاوالا نیز وجود دارد .

یونان برای ساکنان خود در درآمد حاصل از هر بخش ، مالیاتی را وضع کرده است که نرخ مالیات بر حسب

نوع درآمد متغیر می باشد . این کشور موافقت نامه های متعددی برای جلوگیری از اعمال دو جانبه مالیات

دارد .

برای اقامت در یونان راه هایی وجود دارد, از جمله:

سرمایه گذاری در یونان

تحصیل در یونان

ویزای کار در یونان

مهاجرت به یونان - اقامت در یونان - سرمایه گذاری در یونان - تحصیل در یونان - ویزای کار در یونان

ویزای کار در یونان

ویزای کار در یونان ، مخصوص کارفرمایان است (هرچند ممکن است استثنا هم وجود داشته باشد)،

بسته به شغل و محل آن ، ویزای کاری معمولا برای یک سال معتبر است . برای اینکه بخواهید از یک

کشور غیر اتحادیه اروپا وارد یونان شوید ، باید ابتدا ویزا را برای ورود به یونان بدست آورید و سپس برای

مجوز اقامت کاری درخواست کنید . یک راه این است که شما یک کارفرما پیدا کنید. کارفرما باید عنوان

شغلی را به مدت سه ماه در یونان و سه ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی کرده باشد. و درصورت عدم وجود

نیروی کار می تواند اقدام به استخدام نیروی خارجی نماید. کارفرما باید ویزای کار در یونان را درخواست

نماید. روش دیگر این است که ویزای جست و جوی کار را دریافت نماید، که با کمک آن اجازه پیدا می کند

که به مدت شش ماه در یونان برای جست و جوی کار اقامت داشته باشد.

تحصیل در یونان

یکی از راه های مهاجرت به یونان از طریق تحصیل در یونان امکان پذیر است. تحصیل در یونان به زبان های

یونانی و انگلیسی انجام می شود. تحصیل در یونان برای دوره لیسانس تا 4 سال، فوق لیسانس حدود 2

سال می باشد. هزینه تحصیل در یونان حدود 6500 یورو در سال می باشد. برای تحصیل در یونان به گذرنامه،

عکس ، گواهی عدم سوء پیشینه ، مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات ، گواهی سلامت پزشکی، اثبات

منابع مالی نیاز دارید . پس از پایان تحصیل در یونان نیز می توانید برای اخذ ویزای کار در یونان اقدام نمایید.

اخذ ویزای تحصیلی یونان در رشته های پزشکی امکان پذیر است. برای تحصیل در یونان داشتن مدرک زبان

ضروری است.

مهاجرت به یونان - اقامت در یونان - سرمایه گذاری در یونان - تحصیل در یونان - ویزای کار در یونان

سرمایه گذاری در یونان

یکی از راه های مهاجرت به یونان از طریق سرمایه گذاری در یونان می باشد. یونان پانزدهمین اقتصاد در

اتحادیه اروپا است . یکی از راه های سرمایه گذاری در یونان از طریق ثبت شرکت در یونان است. هنگامی

که یک مهاجر خارجی وارد یونان شد ، صرف نظر از نوع ویزا مورد استفاده برای ورود می تواند برای اقامت در اروپا

تحت برنامه مهاجرت مبتنی بر سرمایه گذاری املاک و مستغلات درخواست دهد. درخواست مالکین

خارجی املاک باید شامل سه عکس رنگی از سرمایه گذار، یک کپی از گذرنامه سرمایه گذار و یک گواهی

بهداشتی از یک دکتر یونانی باشد که گواهی شود که سرمایه گذار هیچ گونه بیماری عفونی ندارد .

علاوه بر این، یک کپی از قرارداد خرید اموال که حداقل 250،000 یورو ارزش دارد،

به همراه یک بیانیه محضری که نشان می دهد قرارداد مطابق شرایط مورد نیاز برای سرمایه گذاری در یونان

است ، باید ارائه شود . اگر املاک و مستغلات در حال حاضر به سرمایه گذار منتقل شده است، درخواست

باید حاوی مدارک انتقال نیز باشد. اگر درخواست تصویب شود ، سرمایه گذار و خانواده او مجوز اقامت در یونان

را دریافت می کنند. این مجوز در ابتدا به مدت پنج سال معتبر است و قابل تمدید میباشد .

ثبت شرکت در اروپا یکی از راه های آسان برای دریافت اقامت است.

اقامت دائم یونان

از طریق سرمایه گذاری در یونان ، سرمایه گذاری می تواند اقامت دائم 5 و یا 10 ساله را دریافت نماید که

با خرید ملک نیز امکان پذیر است. سرمایه گذار می تواند برای خانواده خود نیز اقامت دائم را دریافت نماید.

راه دیگر ازدواج با فردی از تبعه کشور یونان است که این روش نیز به اقامت دائم کشور یونان منجر می شود.

در بیشتر کشورها با داشتن 5 سال اقامت قانونی می توان اقامت دائم آن کشور را دریافت نمود و به این

ترتیب از امکانات زندگی در آنجا بهره برد.

اقامت در یونان از طریق ازدواج

یکی از راه های مهاجرت به یونان از طریق ازدواج است. ازدواج با یک شهروند یونانی منجر به اخذ اقامت

این کشور می شود. طرفین ازدواج باید دارای همسر نباشند و در صورتی که قبلا ازدواج کرده اند باید ثابت

کنند که از همسر خود جدا شده اند. برای انجام ازدواج باید ثابت شود که قادر به پرداخت هزینه های زندگی

خود هستند. مهاجرت از طریق ازدواج یک راه آسان برای اخذ اقامت این کشور می باشد.

مهاجرت به یونان - اقامت در یونان - سرمایه گذاری در یونان - تحصیل در یونان - ویزای کار در یونان

ویزای توریستی یونان

اگر بخواهید به قصد بازدید از کشور یونان و جاذبه های آن وارد یونان شوید، نیاز به داشتن ویزای این کشور

دارید. از آنجا که یونان کشوری عضو پیمان شینگن است، با اخذ ویزای شینگن می توانید به کشور یونان نیز

سفر کنید. ولی به مدت سه ماه می توانید در این کشور باقی بمانید.

شرکت مهاجرتی مونتیکال دارای سال ها تجربه در امر مهاجرت می باشد. شما می توانید با کمک مشاورین

ما به سرعت ویزای فوری شینگن اروپا را دریافت نمایید.

پیشنهاد ویژه

تماس و مشاوره سریع