Close
ویزای توریستی

ویزای توریستی

USV یا همان ویزای شینگن توریستی به دو دسته تقسیم می شود، ویزای یک بار ورود و ویزای چند بار ورود
ویزای یک بار ورود بیشتر برای افرادی که مسافرت می روند مورد استفاده است اما ویزای چند بار ورود که به وفور این ویزا را صادر می کنند، هیچ محدودیتی برای ورود ندارد.
لازم به ذکر است که شما با دریافت این ویزا اجازه ی کار یا تحصیل در این کشور را نداردی.

ویزای توریستی مناسب برای مسافران و افرادی که در کشورهای مختلف کار و تجارت دارند است زیرا این ویزا از دسته ویزای شینگن مدت دار می باشد در واقع نوعی ویزای شینگن گروه c است که چارچوب زمانی بر روی ویزا نوشته شده است.یکی از نکات مهم در مورد مدت زمان این ویزا این است که برای هر کشوری محدوده زمانی خاصی دارد.

ویزای شینگن

این ویزا انواع مختلفی دارد که برخی از آن ها با حروف انگلیسی نام گذاری شده اند. برای مثال
1-ویزای نوع A که در این نوع ویزا شما اجازه ی خارج شدن از فرودگاه مورد نظر را ندارید تنها برای تغییر مسیر به این فرودگاه سفر کرده اید.
2-ویزای نوع B این ویزا مربوط به حمل و نقل است و محدوده زمانی آن معمولا 5 روزه است.
3-ویزای نوع C این ویزا در واقع همان ویزای مدت دارد است که 90 روز در طول 6 ماه، شما اجازه ی سفر کردن دارید.
4-ویزای نوع D این نوع ویزا محدودیت زمانی دارد و معمولا برای اهداف مشخص شده است مانند دانشجویان بین المللی، دانشجویانی که در حال تحقیقات هستند، ورزشکاران، هنرمندان و یا افرادی که به دلیل درمان در منطقه ی شینگن سپری می کنند و …
5- ویزای منطقه محدود این ویزا معمولا برای پناهندگان است و این افراد فقط در محدوده ی خودشان قرار می گیرند و اجازه ی خروج از آن را ندارند.

نظر دهی

پیشنهاد ویژه