Close
ویزای شینگن

ویزای شینگن اروپا

ویزای شینگن اروپا یک ویزای توریستی 90 روزه برای کشورهای منطقه شینگن است. این کشورها

یک موافقت نامه ویزای بدون مرز دارند که اجازه می دهد دارندگان این ویزا بتوانند در سراسر منطقه

عضو حوزه شینگن رفت و آمد کنند . گذرنامه شما برای ورود و خروج شما از اروپا مهر می شود و

ویزای تضمینی اروپا را دریافت می کنید. منطقه شینگن مرزی شامل 22 کشور اتحادیه اروپا ، به استثنای

کرواسی ، بلغارستان ، قبرس ، ایرلند ، رومانی و انگلستان است .  اگر می خواهید برای اقامت کوتاه

مدت ( کمتر از 90 روز ) به یکی از این شش کشور سفر کنید، باید یک ویزای ملی جداگانه دریافت کنید .

ویزای شینگن اروپا | ویزای شینگن | ویزای فوری اروپا | ویزای تضمینی اروپا

ویزای اروپا

اگر می خواهید از یکی از این شش کشور یعنی کرواسی ، بلغارستان ، قبرس ، ایرلند ، رومانی و

انگلستان به منطقه شینگن سفر کنید ، باید برای گرفتن ویزای شینگن درخواست بدهید . اگر شما

با یک ویزا شینگن وارد یک کشور اتحادیه اروپا شده اید ، می توانید در طول مدتی که ویزای شما اعتبار

دارد ، و حداکثر تا 90 روز در کشورهای عضو منطقه شینگن سفر کنید . شما برای رفتن به هر کشور

عضو منطقه شینگن به ویزای جداگانه ای نیاز ندارید و در هنگام عبور از مرز نیازی به گذرنامه نیست .

اما شما باید هدف از اقامت خود را توجیه کنید ، منابع مالی کافی برای اقامت و سفر داشته باشید و

تهدیدی برای خط مشی عمومی ، امنیت عمومی یا سلامت عمومی نباشید .

*اینکه شما چه هدفی از مهاجرت دارید بسیار مهم است و اینکه چه روشی برای شما و خانواده شما مناسب تر است نیز از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.

چنانچه قصد مهاجرت دارید ما بهترین، سریع ترین و ارزانترین راه را به شما معرفی خواهیم نمود.

ویزای شینگن اروپا | ویزای شینگن | ویزای فوری اروپا | ویزای تضمینی اروپا

کشورهای عضو منطقه شینگن

منطقه شینگن 26 کشور را شامل می شود که توافق کرده اند که حرکت آزادانه شهروندان خود را در

این منطقه به عنوان یک کشور واحد آزاد کنند . از 26 کشور تحت مجوز شینگن ، 22 کشور جزء اتحادیه

اروپا هستند و 4 کشور عضو EFTA هستند، که عبارتند از نروژ ، ایسلند ، سوئیس و لیختن اشتاین. این

کشورها عبارتند از : اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ،

مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیختن اشتاین ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ،

پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد و سوئیس . ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا ( بجز

چند کشور مانند کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و

مالزی می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند و نیازی به اخذ ویزا شینگن

ندارند.

ویزای شینگن

شما باید از یکی از کشورهای شینگن ویزای خود را دریافت کنید. ورود شما به حوزه شینگن باید از کشوری

باشد که از آن ویزا شینگن را دریافت کرده اید.برای مثال اگر شما ویزای خود را از کشور ایتالیا دریافت کنید،

ورودتان باید به این کشور باشد و پس از آن در مدت ویزای خود می توانید آزادانه به کل کشورهای دیگر

حوزه شینگن سفر کنید.سعی کنید به هیچ عنوان بیشتر از موعد ویزا در کشور مقصد نمانید زیرا برای درخواست

بعدی با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.

انواع ویزای شینگن اروپا

ویزای شینگن نوع  D

این نوع از ویزا معمولا برای تجار صادر می شود تا بتوانند در طول سال چندین بار به کشورهای عضو پیمان شینگن وارد و خارج شوند و مدت اعتبار این ویزا یکساله است و مازند که حداکثر ۹۰ روز در آنجا بمانند.

ویزای شینگن نوع  C

ویزای نوع C ویزای بازدید است که برای اشخاصی که قصد بازدید از کشورهای عضو شنگن  را دارند صادر می شود و دارای اعتبار حداکثری ۹۰ روزه هستند.

ویزای شینگن نوع  B

ویزای نوع  Bویزای عبور است که مسافر فقط می تواند از فرودگاه خارج شود و برای رسیدن به کشور دیگر از طریق زمینی عبور کرده و مسافر حق توقف جز در موارد ضروری در کشور عضو پیمان شینگن را ندارد.

ویزای شینگن نوع  A

ویزای نوع  Aویزای ترانزیت است که مسافر نمی تواند از فرودگاه آن کشور خارج شود و فقط می تواند در یکی از فرودگاه های عضو پیمان شینگن هواپیمای خود را عوض کند و به کشوری در خارج از منطقه شنگن برود.

ویزای فوری اروپا

مدارک مورد نیاز برای ویزای فوری اروپا

  • درخواست و تکمیل فرم درخواست ویزا از سفارت مربوطه که فرم باید به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.
  • اصل گذرنامه با امضاء و گذرنامه‌های قبلی و داشتن اعتبار تا حداقل ۶ ماه پس از درخواست
  • عکس جدید پرسنلی رنگی تمام رخ با زمینه‌ی سفید
  • مدارک شغلی رسمی مانند جواز کسب، روزنامه‌ی شغلی، فیش حقوقی و گواهی اشتغال به کار یا تحصیل ، اسناد ملکی شخص متقاضی و منابع مالی وی همراه با گردش حساب رسمی همراه با ترجمه‌ رسمی
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد یا رزرو بلیط
  • بیمه‌ مسافرتی فردی یا جمعی برای کل مدت‌ زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.
  • برگه‌ی تاییدیه‌ رزرو هتل یا اصل دعوت‌نامه‌ای که شخص دعوت‌کننده از کشور مقصد برای متقاضی فرستاده است.

تمامی مدارک ذکر شده در بالا برای ویزای فوری اروپا باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. کسانی که برای اولین بار ویزای فوری شینگن اروپا را دریافت می کنند، ویزای آنها برای مدت یک ماه اعتبار خواهد داشت و ۱۵ روز می توانند در محدوده شینگن اقامت کنند.

اخذ ویزای فوری شینگن اروپا بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که تا کنون ویزای شنگن دریافت نکرده اند

امکان پذیر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزای فوری شینگن اروپا

در پاسپورت خود دارند میسر خواهد بود. حدودا یک ماه بعد از زمان تکمیل مدارک، اخذ ویزای فوری شینگن اروپا

صورت می گیرد. بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین

می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است.

ویزای تضمینی اروپا
ویزای شینگن اروپا

پیشنهاد ویژه