Close
شرایط و هزینه زندگی در پرتغال

هزینه زندگی در پرتغال

هزینه زندگی در پرتغال با توجه به نحوه زندگی در این کشور متفاوت است، اما اگر قصد مهاجرت به

این کشور را داشته باشید باید درمورد شرایط و هزینه های زندگی در این کشور آگاهی های لازم را

کسب نمایید.

هزینه زندگی در پرتغال به طور میانگین 700 یورو در ماه است و میزان حقوق دریافتی در این کشور

حدود  796.75 یورو تخمین زده شده است.

برای تحصیل در پرتغال حدود هزار یورو در سال باید بپردازید. هزینه زندگی و تحصیل در مقطع کارشناسی

۱۵۰۰یورو ، کارشناسی ارشد ۲۵۰۰یورو و مقطع دکترا 3000 یورو در سال می باشد که شامل هزینه های

مواد غذایی، مسکن، حمل و نقل و بیمه می شود.

هزینه خرید و اجاره مسکن

هزینه خرید و اجاره مسکن در پرتغال با توجه به محله ای که قرار است در آن زندگی کنید متفاوت است.

اگر آپارتمانی یک خواب در مرکز شهر اجاره کنید، 586.56 یورو و در محله های دیگر 429.75 یورو باید

بپردازید. هزینه اجاره آپارتمان سه خواب در مرکز شهر 1,051.08 یورو و در محله های دیگر حدود

704.42 یورو در ماه می باشد.

برای خرید مسکن به ازای هر متر مربع در مرکز شهر 2,607.95 یورو در مکان های خارج از مرکز

1,439.91 یورو مورد نیاز است.

هزینه زندگی در پرتغال - شرایط مهاجرت به پرتغال - شرایط زندگی در اپرتغال

هزینه زندگی در پرتغال برای مواد غذایی به شرح زیر می باشد:

  • یک وعده غذایی در رستوران ارزان قیمت بین 5.80  تا 10.00 یورو
  • یک وعده غذایی در رستوران سطح متوسط برای دو نفر حدود 20.00 تا 40.00 یورو
  • کاپوچینو 0.80 تا 2.00 یورو
  • شیر یک لیتری  0.50 تا 1.00 یورو
  • 500 گرم نان سفید تازه 0.70 تا 1.80 یورو
  • یک کیلوگرم برنج سفید 0.65 تا 1.15 یورو
  • 12 عدد تخم مرغ 1.10 تا 2.20 یورو
  • یک کیلوگرم پنیر محلی 4.90 تا 12.00 یورو
  • یک کیلوگرم سینه مرغ 3.99 تا 7.00 یورو
  • یک کیلوگرم گوشت گاو 7.00 تا 14.00 یورو
  • یک کیلوگرم سیب 1.00 تا 2.00 یورو
  • یک کیلوگرم موز 0.93 تا 1.80 یورو
  • یک کیلوگرم پرتغال 0.80 تا 1.70 یورو
  • یک کیلوگرم گوجه فرنگی 0.99 تا 1.96 یورو
  • یک کیلوگرم سیب زمینی 0.50 تا 1.20 یورو
  • یک کیلوگرم پیاز 0.60 تا 1.50 یورو

هزینه زندگی در پرتغال - شرایط مهاجرت به پرتغال - شرایط زندگی در اپرتغال

هزینه های حمل و نقل

در پرتغال بهتر است برای رفت و آمد در داخل شهر از وسیله نقلیه عمومی مانند تاکسی و مترو استفاده شود،

که بلیط یک طرفه مترو در این کشور حدود 1.25 الی 1.95 یورو است و هزینه تاکسی برای یک ساعت

 14.80 یورو و برای یک کیلومتر 0.47 یورو می باشد. هر لیتر بنزین در کشور پرتغال قیمتی در حدود

 1.53 یورو دارد.

هزینه زندگی در پرتغال - شرایط مهاجرت به پرتغال - شرایط زندگی در اپرتغال

شرایط زندگی در پرتغال

کشور پرتغال در جنوب غربی اروپا قرار گرفته است. شهر لیسبون پایتخت این کشور است. زبان رسمی این کشور

پرتغالی است. واحد پول کشور پرتغال یورو می باشد. پرتغال با کشور اسپانیا همسایه است. ببشتر مردم این کشور

مسیحی کاتولیک هستند.

قبل از ورود به این کشور شما باید با شرایط زندگی در پرتغال آشنایی داشته باشید. پرتغال کشوری دارای آب و هوای

معتدل است، سواحل زیادی دارد که می توانید در آنجا به انواع بازی و ورزش های آبی بپردازید. بارندگی در این

کشور زیاد نیست. مردم پرتغال در برخورد با آشنایان روبوسی می کنند، آن ها به رقصیدن علاقه زیادی دارند. برای

رفت و آمد در شهر بهتر است با وسیله نقلیه عمومی جا به جا شوید. در بیمارستان های دولتی خدمات درمانی به

صورت رایگان ارائه می شوند. هزینه زندگی در پرتغال نسبت به کشورهای اروپایی دیگر پایین است.

هزینه زندگی در پرتغال - شرایط مهاجرت به پرتغال - شرایط زندگی در اپرتغال

شرایط مهاجرت به پرتغال

برای مهاجرت به پرتغال ، داشتن ویزای این کشور ضروری است. با توجه به اینکه پرتغال یکی از کشور های

منطقه شنگن است، اقامت کمتر از 90 روز در کشور پرتغال با داشتن ویزای شنگن امکان پذیر است.

برای اخذ اقامت در اروپا و ویزای پرتغال به پرکردن فرم درخواست، گذرنامه و شناسنامه معتبر به همراه کپی این

مدارک، چند قطعه عکس، بلیط هواپیما، رزرو هتل، گواهی تمکن مالی و داشتن بیمه مساقرتی نیاز است. برای اخذ

ویزای پرتغال حدود شصت یورو باید بپردازید.

شرایط مهاجرت به پرتغال در هریک از روش های مهاجرتی با یکدیگر متفاوت است.

برای مهاجرت به پرتغال می توانید از طریق راه های زیر اقدام نمایید:

  • سرمایه گذاری در پرتغال
  • تحصیل در پرتغال
  • ویزای کار در پرتغال
  • مهاجرت به پرتغال از طریق ازدواج
  • مهاجرت به پرتغال از طریق تولد
  • مهاجرت به پرتغال از طریق پناهندگی

در قسمت های بعدی شما می توانید شرایط مهاجرت به پرتغال را از روش های مختلف بررسی نمایید:

شرایط سرمایه گذاری در پرتغال

یکی از راه های سرمایه گذاری در پرتغال از طریق خرید ملک می باشد. ملکی که خریداری می کنید باید حداقل

500 هزار یورو ارزش داشته باشد. همچنین می توانید ابتدا ملکی قدیمی به مبلغ 350 هزار یورو خریداری کنید و

سپس اقدام به بازسازی نمایید. برای سرمایه گذاری از این روش به گذرنامه معتبر، گواهی تمکن مالی و گواهی عدم

سوء پیشینه، داشتن سن بالای 18 سال نیاز است.

روش دیگر سرمایه گذاری در این کشور به این صورت است که سرمایه گذار 250 هزار تا یک میلیون یورو در

حساب بانکی خود داشته باشد و در سرمایه گذاری های موجود در این کشور شرکت نماید.

روش دیگر اخذ ویزای طلایی پرتغال است. این روش به این صورت است که شما باید یک طرح اقتصادی ویژه و

سرمایه حداقلی یک میلیون یورو داشته باشید.

هزینه زندگی در پرتغال - شرایط مهاجرت به پرتغال - شرایط زندگی در اپرتغال

شرایط مهاجرت به پرتغال از طریق تحصیل

وجود دانشگاه های معتبر کشور پرتغال ، آب و هوای مناسب، هزینه پایین زندگی و فرصت شغلی پس از اتمام

تحصیل سبب شده است که پرتغال مقصد مناسبی برای مهاجرت تحصیلی باشد.

دروس دانشگاهی در این کشور به زبان های انگلیسی و پرتغالی تدریس می شوند. برای تحصیل در پرتغال به

پرداخت هزینه سالیانه 3 تا 5 هزار یورو نیاز است.

مدارک تحصیلی پیشین به همراه ریز نمرات، تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی، داشتن گذرنامه معتبر با اعتبار

حداقل سه ماه، اثبات تمکن مالی برای پرداخت هزینه های تحصیلی، نامه پذیرش از دانشگاه، 4 قطعه عکس و بیمه

درمانی از مدارک مورد نیاز برای اقامت تحصیلی در پرتغال است.

شرایط مهاجرت به پرتغال از طریق کار

برای دریافت ویزای کار در پرتغال باید در آگهی شغلی پذیرفته شوید. روند کار به این صورت است که کارفرما شرایط

کاری و نیروی مورد نیاز خود را به مدت 3 ماه در پرتغال و 3 ماه در اروپا آگهی می کند و اگر داوطلبی وجود نداشته

باشد می تواند فردی خارج از اتحادیه اروپا را استخدام نماید.

راه دیگر این است که از یک کارفرمای پرتغالی دعوتنامه داشته باشید. با توجه به اینکه اخذ ویزای کار در پرتغال کاری

دشوار است، بهترین روش این است که ابتدا از طریق تحصیلی وارد پرتغال شوید.

کارمندان پرتغالی 40 ساعت در هفته باید کار کنند و 22 روز در سال می توانند مرخصی بگیرند. رشته های فنی و

مهندسی، فناوری اطلاعات و حسابداری از شرایط کاری خوبی برخوردار هستند.

مدارک مورد نیاز برای دارا بودن شرایط مهاجرت به پرتغال و اخذ ویزای کاری این کشور عبارتند از:

گذرنامه معتبر با اعتبار حداقلی 6 ماهه، دعوت نامه کارفرما، 2 قطعه عکس، گواهی ازدواج، بیمه درمانی و رزومه کاری.

شرایط مهاجرت به پرتغال از طریق ازدواج

ازدواج در پرتغال می تواند به اخذ اقامت در پرتغال منجر شود. ازدواج باید با شخصی از تبعه این کشور صورت گیرد.

یکی از شرایط موجود در این کشور این است که زوجین باید حتما مجرد باشند، بنابراین در صورت ازدواج قبلی، ارائه

مدارک طلاق لازم است. همچنین محل زندگی آنها نیز باید مشخص باشد و مدارکی باید ارائه دهند که نشان دهد توانایی

یرداخت هزینه های  مربوط به زندگی را دارا هستند.

هزینه زندگی در پرتغال - شرایط مهاجرت به پرتغال - شرایط زندگی در اپرتغال

 

نظر دهی

پیشنهاد ویژه

تماس و مشاوره سریع